BUDITE JEDINSTVENI: Ovo je 30 idealnih ideja za poklon za svekrvu

Tražite poklon za svekrvu? U našem narodu postoji nepisano pravilo da između svekrvi i snaji ne valjda baš harmoničan odnos. Ima tu malo i šale, ali i istine.

Majke su te koje su svojim sinovima bile na prvom mestu dok se nisu oženili. Deca majkama su uvek na prvom mestu, celoga života.

Advertisements

Mnoge majke ne mogu da se pomire sa činjenicom da je u životu njihovog sina još jedna bitna osoba. Svakoj svekrvi treba dati malo vremena, sve te snaje će jednog dana biti svekrve pa će se isto osećati.

U svakom slučaju svekrva je ta zahvaljujući kojoj snaja ima ljubav svog života. Stoga se mora naći kompromis. Moraju se međusobno poštovati i prevazilaziti različitosti.

Muškarcu je veoma teško da stoji kao spona između dve žene najbitnije u njegovom životu. Njihova uloga je tu najbitnija. Mnogo znači kako se on postavi na samom početku.

Ako je on stabilna i jaka ličnost, njegova žena i majka će se sigurno voleti. Ako njih dve imaju podjednako ljubav sa njegove strane, one neće imati razlog da se ne vole.

Njih dve će tada razmenjivati poklone i pored određenih datuma kada je lepo pokloniti nešto mamama i muževljevim mamama.

Advertisements

Kako odabrati najbolji poklon?

Majci vašeg partner može biti teško za ugoditi, posebno na dan majki. Budimo realni, bez obzira koliko sjajni bili vaši odnosi sa svekrvom, još uvek nam nije lako da pronađemo savršen poklon za nju.

Nije nam lako da pronađemo savršen poklon ni za svog roditelja, koga poznajemo ceo život.

Znamo šta voli, šta ne, šta mu treba i šta ne, ali kada treba da odaberemo poklon za svekrvu nikada nismo u potpunosti sigurni da li će im se dopasti.

A obično kada se za nekoga puno trudimo ne bude željeni rezultat. Svakako treba da damo sve od sebe, pa ako baš i ne pogodimo da prepoznaju naš trud.

Za početak idite sa svekrvom u neobaveznu šetnju i na kafu. Razgledajući izloge i dok budete šetale po radnjama, možda primetite nešto što joj je zapalo za oko a što bi mogao da bude odličan poklon za svekrvu.

Advertisements

Možda bas prokomentariše da joj se dopadne neki komad garderobe ili neka sitnica za kuću. Možda će vam i prijati ta šetnja pa korist bude još veća. Kada vaš suprug čuje da ste bili sa njegovom mamom na kafi, sigurno će mu biti drago, čak i ako to ne pokaže.

Želite da joj pokažete koliko vam ona znači jer i ona je deo porodice i zaslužuje nešto posebno. Svakako treba da se trudite oko nje i da je volite jer prosto čovek oseća drugog čoveka, uzvratiće vam istom merom.

Vas dobar odnos sigurno da će uticati na mir i harmoniju u celoj porodici, pogotovo ako živite zajedno. Ako ne živite zajedno ipak ne smete dozvoliti da se retko viđate, jer to ne bi bilo pošteno prema vašem suprugu.

Ako ne živite zajedno i bez nekog povoda idite zajedno kod nje na kafu, ponesite joj kolač koji voli ili spremite nešto posebno za nju. Svi volimo pažnju, znaće i ona to da ceni. Vaše je da pokušate, mlađi ste.

One su ipak samo mame koje su puno truda uložile gajeći vašeg muža, kao što ćete i vi sutra gajiti vašu decu ili već gajite.

Advertisements

Odaberite najbolji poklon za svekrvu za dan majki (ili bilo koju drugu prigodu) i ne brinite, sigurno će joj se taj znak pažnje veoma svideti.

Ideje za poklon za vašu svekrvu

Set za negu tela

Staklena vaza sa bajaderama

Poklon vaučer za salon lepote

Advertisements

Knjiga (ili više knjiga omiljenog autora)

Aparat za kafu je odličan poklon za svekrvu

Sokovnik

Advertisements

Dodatci za pečenje kolača

Elegantan kišobran

Ručni blender

Advertisements

Topla deka

Parfem kao poklon za svekrvu? Ne možete pogrešiti!

Anatomski jastuk

Advertisements

Knjiga sa receptima za kolače

Pametni sat (ako voli tehniku)

Mali akvarijum da se zanima dok (ako) je u penziji 🙂

Advertisements

Set alata za vrt

Ram sa vašim slikama

Komad nakita

Advertisements

Kupite joj pekač za hleb da joj olakšate pravljenje ručka

Tople papuče

Set čaša i šolji za kafu zanimljivog dizajna

Advertisements

Buket cveća je odličan poklon za svekrvu ako baš nemate nikavu drugu ideju ili niste sigurni da bi joj nešto dopalo

Lepa torba za svakodnevnu šetnju

Šal i rukavice

Advertisements

Set za aromaterapiju sa uljima

Lep elegantni novčanik

Mašažer za vrat

Ili stopala…

Advertisements

Stolica za ljuljanje 🙂 Poklon koji će svaka svekrva ceniti, pogotovo ako je u penziji

Tiganj za palačinke je zanimljiv poklon za svekrvu. Možda vam nekada spremi palačinke 🙂

Ukrasna kutija za sitnice

Advertisements

Uplatite joj spa

Liker sa čašama

Ako čita neke časopise kupite joj godišnju pretplata koja bi joj stizala na adresu

Poklon bon za masažu

Advertisements

Mobilni telefon je odličan poklon za svekrvu (ako joj je stari na “izdisaju”)

Nadamo se da vam se nešto od naših predloga dopalo. Da ste u nečemu prepoznali neki detalj koji će se dopasti vašoj svekrvi? 

Ako niste u potpunosti sigurni, konsultujte se sa suprugom, on bi ipak trebao da poznaje bolje svoju majku. Ako ne bude znao baš da vam kaže šta bi joj se dopalo, sigurno će znati da vam kaže šta joj se ne dopada.

Imate li vi neku idejeu za poklon za svekrvu? Pišite nam u komentarima 🙂

Advertisements
Advertisements