TOP 25 IDEJA: Izaberite najbolji poklon za drugaricu

Bilo da tražite najbolji poklon za drugaricu ili druga, sa ovim idejama ne možete da pogrešite.

Kao deci nikada nam nije jasno kako nam roditelji kažu da prave drugove možemo da nabrojimo na prste. U tom mladom dobu nam fale prsti, a kasnije kada odrastemo imamo višak prstiju.

Advertisements

Možda vam sada nije jasno, ali na žalost, biće jednoga dana. Nekada patite kada se neka drugarstva završe. Nekada izađete iz njih mirno kao da nikada nisu ni postojala.

Neki drugovi vas toliko povrede da više ne poželite da ih vidite. Sve su to bolna iskustva pogotovo ako ste mladi. Kako ste stariji naučite da predosetite neke stvari pa sami sebe pripremite na neke stvari. Nema svako ovu sposobnost ali dosta je i ima.

Dok smo mladi mislimo da su nam svi dobri drugovi i drugarice, to je veliki spisak kada su u pitanju rođendani i bilo koja slavlja.

Advertisements

Kako odrastamo tako nam se i broj drugova smanjuje. Oko nas ostaju oni sa kojima se najbolje razumemo, koji slično razmišljaju kao mi. Koji se nalaze u sličnim pozicijama kao mi.

Nakon završenih školskih dana, kada svako ode na svoju stranu, broj drugova se takođe smanji.

Sa nekima prestanemo da se družimo jer više nemamo zajedničke teme, a sa nekima zato što nam se putevi razmimoiđu.

Kako odabrati najbolji poklon za drugaricu?

Pitate se kako izabrati idealan poklon za prijateljicu? Najbolji su oni drugovi i najčvršća su drugarstva sa osobama sa kojima ne moramo da se vidimo danima, mesecima, pa i godinama, ne moramo da budemo ni u kakvom kontaktu, a kada se vidimo da imamo osećaj da se nismo ni razdvajali.

Ta drugarstva traju čitav život. Takvi drugari se uglavnom okume i tu nema greške. Vremenom postanu kao članovi porodice.

Ako imate dovoljno sreće da imate najbolju drugaricu vi ste zaista bogati. Bogatstvo nije novac, već kada imaš sa kime da deliš i dobro i zlo.

„Nije prijatelj onaj ko ti briše suze, već onaj što ne dozvoljava da poteku“. Iako znate sve jedno o drugome, ponekad može biti teško da odaberete savršen poklon za drugaricu.

Advertisements

Pokušajte da saznate šta je vaša drugarica htela da kupi sebi u narednom periodu, pa je vi iznenadite tako što ćete je preduhitriti.

Slušajte je pažljivije pa ćete sigurno saznati koje su to neke sitnice koje joj trebaju.

Biće poklon vredniji samim tim što ste pažljivim slušanjem svoje drugarice došli do ideje za poklon. Ako je drugarica prava kao što smatrate, sigurno će to ceniti.

Takve stvari imaju svoju vrednost i veliki su ljudi koji znaju da ih cene. Ako niste u materijalnoj situaciji da drugarici nešto kupite, budite kreativni i napravite joj nešto.

Možda nešto što se tiče vas zajedno, možda nešto što samo ona voli. Budite kreativni, ne mora poklon da bude isključivo kupljen. Pogledajte i predloge za poklone po horoskopskom znaku.

Možete joj napisati pesmu i to je vid poklona, vredniji nego kupljeni poklon. Ovo su naše preporuke za najbolji poklon za prijateljicu.

Advertisements

Kupite vam karte za koncert

Set higijenskih proizvoda

Torbica za svu njenu šminku

Set čaša za vino uz naravno bocu vina (ili drugog pića, zavisi šta voli)

Dobra knjiga vredi zlata

Kupite joj lepe kućne papuče

Lepa futrola za mobilni će joj dobro doći

Advertisements

Ako voli da kuva onda neki dodatak za kuhinju

Kupite joj pidžamu sa zanimljivim dizajnom

Uplatite joj termin za masažu

Advertisements

Set za manikir

Pošaljite joj buket omiljenog cveća

Uplatite joj termin kod frizera (za više usluga, tipa: šišanje, farbanje, itd.)

Ako voli espreso, onda je aparat za kafu (espreso) odličan izbor

Naočare za sunce su odličan poklon za drugaricu

Električni masažer je odlična stvar

Kupite joj set donjeg veša

Advertisements

Uplatite joj kurs jahanja

Nešto od šminke će uvek dobro doći

Nešto od sportske opreme (ako je taj tip)

Advertisements

Parfem koji voli je pun pogodak

Kupite joj Vibrator 🙂

Nešto od tehnoloških dodataka (ako imate dovoljno novca)

Advertisements

Izvedite je na ručak ili večeru i provedite vreme skupa

Pripremite joj rođendansku zabavu i dovedite stripera

Sigurno da vaša drugarica nema sve sa ovog spiska, a sigurno joj bar neka stavka pomenuta na ovom spisku treba.

Advertisements

Ako i nismo baš bili uspešni sa idejom za konkretni poklon za prijateljicu, možda kombinacijom nekih od ideja dođete do dobitne kombinacije.

Nikako ne zaboravite da pored poklona napišete drugarici nekoliko reči koje će imati poruku. Negujte vaše drugarstvo, ako mislite da je pravo.

Sve u životu se mora negovati, jer ako se ne neguje ne može ni da traje. Pre ili kasnije uvene kao cvet koji se ne zaliva ili se ugasi kao plamen. Nemojte to dozvoliti.

Pogledajte drugarstva vaših roditelja koja traju iz đačkih klupa. Pitajte ih da vam kažu kako su ostali drugari tolike godine.

Nije poklon najvažnija stvar, važno je da drugarica oseća da vam je bitna i onda će svaki poklon od vas njoj biti drag.

Predlog za posvetu: „Evo ti ruka drugarice, ustani pa makar ja pao (pala), evo ti zadnja para iz džepa, nikom ne reci da sam ti dala (dao)”.

Predložite nam vaše ideje za poklon za drugaricu koje bi mogli dodati 🙂

Advertisements
Advertisements