13 idealnih ideja za poklon za momačko veče

Postoji mnogo zanimljivih događaja sa kojima se svako od nas susretne u nekom periodu života, ali venčanje jedan je od najuzbudljivijih i najznačajnijih.

Taj događaj ne promeni značajno život mladenaca koji su već navikli da budu zajedno, ali se ipak na njega gleda kao na veliku životnu promenu i novi početak.

Advertisements

Iako svi očekuju da taj novi početak bude lep i podjednako zabavan kao i život pre, postoji tradicija ispraćaja starog načina života kroz uzbudljive žurke koje se organizuju pre samog venčanja, a to su devojačke i momačke večeri.

Momačke večeri su često propraćene većim količinama alkohola i druženjem uz glasnu muziku čak do jutarnjih časova.

Advertisements

To su najčešće izuzetno zabavne žurke koje se pamte do kraja života, a budućim mladoženjama je tada simbolično dozvoljeno da ludo i nezaboravno proslave svoju mladost i slobodu pred ulazak u brak koji obično označava početak ozbiljnijeg perioda života i samim tim manje ludih žurki i druženja ovog tipa.

Ako se vašem drugu, bratu, kolegi ili bilo kome drugom ko je vama blizak približava ovaj uzbudljiv, zabavan i značajan događaj, vi ste pozvani a ne znate šta da izaberete kada je u pitanju poklon, na pravom ste mestu.

Advertisements

Često su odabiri poklona za momačke večeri šaljivi i zabavni ali svakako nećete pogrešiti ni ako se opredelite za neki ozbiljan i koristan poklon koji će mladoženja moći da koristi u budućnosti.

U nastavku možete pronaći 13 idealnih poklona za momačke večeri koji će pozitivno iznenaditi i obradovati svakog budućeg mladoženju:

Flaša Pića

Bez obzira da li budući mladoženja voli alkoholna pića ili ne, retko koja žurka momačke večeri prođe bez alkohola. Čak i oni koji inače ne vole da popiju, to ipak urade kada je ova posebna žurka u pitanju.

Advertisements

Upravo zato nikako nećete pogrešiti ako se pojavite sa flašom dobrog pića za koje znate da mladoženja voli ili bi mu se dopalo, bilo da je to jedini poklon ili dodatak nekom drugom.

To je jedan od simboličnih poklona kada su momačke večeri u pitanju, a mladoženja će odlučiti da li želi da ga iskoristi na žurci ili sačuva flašu za neki naredni lep događaj.

Set Čaša Za Viski

Ukoliko znate da budući mladoženja voli da pije viski i odlučite da baš tu flašu pića ponesete sa sobom, možete taj poklon da dopunite jednim lepim i kvalitetnim setom čaša i led kamenja za viski, a s obzirom na to koliko su setovi za viski lep i elegantan poklon, možete i njega samog da ponesete.

Advertisements

U ovim setovima obično se nalaze flaša i nekoliko čaša za viski koje su napravljene od kvalitetnog i teškog stakla sa finom teksturom i dizajnom, kamenja za rashlađivanje viskija kao i hvataljki za led, a takve setovi možete pronaći u izuzetno elegantnim drvenim kutijama što ih čini odličnim poklonom.

Velika Čaša Za Pivo

Ako znate da je budući mladoženja ipak ljubitelj piva pre nego žestokih pića, ne možete pogrešiti sa jednom kvalitetnom čašom za pivo koja je veća od regularnih koje često viđamo, a vaš poklon će samim tim simbolično preneti poruku da venčanje za njega ne treba da predstavlja ulazak u dosadniji period života, naprotiv.

Druženja uz omiljena pića ih tek očekuju, a ovakve velike čaše za pivo možete da pronađete sa raznim zanimljivim i smešnim natpisima, slikama i dizajnom koji će to učiniti još prikladnijim poklonom baš za ovu priliku, a on će se definitivno obradovati što će u svojoj kolekciji imati još jednu čašu za omiljeno piće.

Advertisements

Set Za Roštiljanje

Budućeg mladoženju koji obožava druženje sa prijateljima uz roštilj i voli sam da ga pravi sigurno ćete veoma obradovati ako za poklon izaberete set za roštiljanje.

To može biti bilo šta vezano za roštilj, poput pribora, zaštitnog pokrivača, ručnog dimnjaka za potpalu uglja ili nešto drugo za šta znate da mu nedostaje kada je oprema za roštiljanje u pitanju.

Čak i ako ima sve neopohodno, nećete pogrešiti sa setom pribora koji se najčešće sastoji od hvataljki, viljuški i lopatica koje su uvek potrebne a dobro je imati i rezervne. Savršen poklon za budućeg mladoženju koji voli da impresionira prijatelje svojim dobrim roštiljem.

Advertisements

Kecelja Za Grill / Kuvanje

Jedan od zabavnijih poklona može biti kecelja za kuvanje ili roštiljanje.

U zavisnosti od stila budućeg mladoženje kog želite da iznenadite poklonom za momačko veče kao i poruke koju želite da prenesete svojim poklonom, možete se opredeliti za neku normalnu, ozbiljnu kecelju poput onih kvalitetnih koje se koriste za roštiljanje, ali i za neku interesantnu mušku kecelju sa šaljivim natpisom ili slikom, kakve se često i poklanjaju za momačke večeri.

Za koji god stil da se odlučite, možete biti sigurni da će svakako biti ili koristan ukoliko se odlučite za prvu opciju, ili zabavan ukoliko odabir ipak bude šaljiv dizajn koji će izazvati još više radosti i smeha.

Advertisements

Električni Brijač

Nešto što bi svaki muškarac trebalo da ima u svom kupatilu jeste kvalitetan električni brijač. Iako neki preferiraju starinske i tradicionalne načine brijanja i vole umetnost ovog zanata, korisno je imati i jedan model modernog, električnog brijača za situacije kada je neophodno da brzo, lako i efikasno završe brijanje ujutru.

Modeli električnih brijača su najčešće bežični, lako prenosivi, vodootporni, sa dobrim baterijama i mogućnošću brzog punjenja, uz ergonomske drške, dodatke za precizno trimovanje i brijanje čak i najgušće brade.

Ovo će definitivno biti jedan koristan poklon, a sa njim nećete pogrešiti čak i ako mladoženja već ima brijač jer se nikad ne zna kad može da se pokvari.

Advertisements

Društvena Igra

Jedan od najboljih načina da se kvalitetno provede vreme sa prijateljima jeste uz neku zanimljivu društvenu igru. Ako budući mladoženja planira neku mirniju varijantu momačke večeri, ovakav poklon biće idealan i moći će da se iskoristi na samoj žurci i donese mnogo zabave i smeha.

Ako ipak ne bude bilo vremena za to na momačkoj večeri, društvena igra će mu dobro doći u budućnosti za momente sa porodicom i prijateljima.

Postoje razne, od onih intelektualno izazovnih, do zabavnih i smešnih, a ove druge biće verovatno najadekvatniji izbor za ovaj događaj jer je sve vezano za momačke večeri u znaku slobode i mladosti.

Advertisements

Set Za Gejming

Veliki je broj muškaraca koji obožavaju bar neku video igricu, redovno je igraju ili bi joj se rado vratili da imaju priliku. Zato još jedan adekvatan i simboličan poklon za momačko veče može da bude upravo jedan set za gejming.

Ovaj izbor poklona će im preneti poruku da stupanje u brak nikako ne treba da znači napuštanje svojih hobija, čak i ako je jedan od njih gejming.

Zabava se nastavlja i nakon momačke večeri, tako da će set novih gejming slušalica, tastature, miša i podloge za miša biti fantastičan poklon za ovu priliku koji će definitivno obradovati svakog ko voli igrice.

Advertisements

Torba Za Trening

Iako su sada na korak do braka, pronašli su ženu svog života i više ne moraju da zavode svojim izgledom, venčanje nikako ne treba da bude trenutak kada će prestati sa brigom o sebi, svom zdravlju i izgledu!

Upravo tu šaljivu poruku ćete im preneti ako se na momačkoj večeri pojavite sa profesionalnom sportskom torbom za treninge.

Pored toga što će ovo biti šaljiv i simpatičan poklon za ovu priliku, biće im i od zaista velike koristi za svaki naredni trening, bilo da se profesionalne bave nekim sportom, treniraju u teretani ili na otvorenom ili planiraju da nešto od toga počnu.

Advertisements

Set Tegova

Ako znate da ovaj budući mladoženja nije ljubitelj teretane ili sportova na otvorenom ali voli da trenira kod kuće ili planira da to počne, momačko veče je idealna prilika da ga obradujete setom tegova.

U zavisnosti od toga da li je i pre trenirao ili će sada tek početi, možete izabrati razne težine koje će biti odgovarajuće.

Set tegova ne zauzima puno prostora u kući a predstavlja sve što je neophodno za dobar i efikasan trening kod kuće ili na otvorenom i održavanje ili izgradnju mišića kao i jačanje celog tela, tako da ostane momak i nakon momačke večeri!

Advertisements

Naočare Za Sunce

Svima je poznato koliko momačke večeri mogu da budu lude i zabavne a najčešće neizbežno propraćene većim količinama alkoholnih pića i momačkog druženja uz glasnu muziku do ranih jutarnjih sati.

Upravo zato se nikako ne preporučuje da se momačke večeri organizuju dan pred venčanje, već minimum nekolika dana pred taj bitan događaj, kako bi mladoženja imao dosta vremena da se oporavi od lude žurke i na venčanje dođe svež i spreman za ovaj veliki dan.

Zato naočare za sunce mogu da budu odličan poklon za momačko veče tako da sutradan mladoženja može da sakrije posledice ove nezaboravne žurke i konzumiranog pića.

Advertisements

Muški Kupaći

Posle venčanja dolazi medeni mesec, a mnogi mladenci se odlučuju za neke toplije predele za ovo posebno i prvo zajedničko putovanje nakon stupanja u brak.

Zato možete da iznenadite budućeg mladoženju šorcem za kupanje i time ga obezbedite kada je u pitanju oprema za plažu, pogotovu ako upravo tamo planiraju da provedu veći deo medenog meseca.

S obzirom na to da je u pitanju poklon za momačko veče, možete da ga učinite interesantnijim i zabavnijim ako izaberete neki šaljivi dizajn muškog kupaćeg, kao na primer model koji menja boju prilikom kontakta sa vodom.

Advertisements

Novčanik / Futrola Za Kartice

Stupanje u brak simbolično predstavlja i početak života u kom se budžet deli sa supružnikom i postaje zajednički. Mnoge buduće mladoženje se često žale i šale na račun toga koliko žene troše na različite sitnice i koliko sati dnevno mogu da provedu u kupovini, dok njima to najčešće nije omiljena aktivnost.

Iako je on na to možda već navikao, stupanje u brak znači da će od sad često on biti taj koji finansira neke od tih kupovina. Zato simbolično možete da mu poklonite novi novčanik ili futrolu za kartice, za novi početak i sve kupovine koje ga u narednim godinama očekuju.