Ideje za poklon za ljubitelje košarke

Košarka spada u jedan od najpopularnijih i najgledanijih sportova na svetu, a sve više mladih se odlučuje baš za ovaj sport, bilo da to profesionalno treniraju ili ga igraju kao hobi u slobodno vreme, pa se tako i u Srbiji tradicionalno nalazi na samom vrhu sportskih preferencija.

Kao timski sport košarka može izuzetno pozitivno da utiče na svakog pojedinca, pogotovu ukoliko od malih nogu krenu da je treniraju. Ona predstavlja igru koja se brzo odvija i uključuje mnogo raznovrsnih aktivnosti kao što su dribling, dodavanja, skokovi, odbrane i još mnogo toga, a prvenstveno zahteva dobar timski rad i razvijenu veštinu saradnje sa ostatkom tima.

Advertisements

Zbog takve raznovrsnosti i popularnosti košarke kao sporta postoje mnogi ljudi koji je ne treniraju niti su ikada, ni profesionalno ni iz hobija, ali su verni i istinski ljubitelji koji prate svako bitno dešavanje kada je ovaj sport u pitanju, a od znanja koje poseduju o istoriji i podacima vezanim za košarku mogli bi da napišu čitavu knjigu.

Ako poznajete nekog ko na ovaj način živi košarku i voli sve što je vezano za ovaj sport, a možda i trenira, nekad je trenirao ili planira da počne, i želite da ih iznenadite nekim inspirativnim poklonom koji ima košarkašku tematiku i koji će ih zasigurno oduševiti, na dobrom ste mestu.

Advertisements

Pronađite savršen poklon za ljubitelja košarke na listi koju smo pripremili za vas.

Kućni Obruč Za Košarku

Advertisements

Iako svaki ljubitelj košarke zna da je najbolji i najzabavniji osećaj izaći napolje i igrati košarku na pravom terenu sa pravim koševima, to nije uvek lako dostupna opcija za one koji to ne treniraju profesionalno.

Zato svaki ljubitelj treba da poseduje jedan ovakav mali kućni obruč za košarku. Možda ste do sad imali utisak da je to zanimacija isključivo za decu, ali to ne mora uvek da bude slučaj.

Pravi ljubitelji ovog sporta će radosno ubaciti loptu u koš kad god prođu pored njega, pa će tako ovaj kvalitetni mini kućni obruč koji se lako montira biti odličan poklon za njih. Uz njega je uključena i gumena lopta.

Advertisements

Jordan Flight Crew Čarape Za Košarku

Ljubitelji ovog sporta znaju da kada je košarka u pitanju, izbor čak i detalja kao što su profesionalne čarape je bitan, zato će se sigurno obradovati ovim Jordan Flight Crew profesionalnim košarkaškim čarapama pogotovu ako se i sami bave ovim sportom profesionalno ili rekreativno.

Ove univerzalne čarape namenjene su i muškarcima i ženama a posebne su po tome što imaju ojačanja na najizloženijim delovima stopala, što omogućava dodatnu udobnost kao i izdržljivost. Uz beli dizajn i sličicu košarkaša u uglu ove čarape će se svim ljubiteljima ovog sporta dopasti.

Društvena Igra – Mini Košarka

Advertisements

Simpatičan izbor poklona biće i ova društvena igra u obliku mini košarkaškog terena, uz mini koš, mini loptu i katapult, koju će svaki ljubitelj košarke rado izložiti na svom stolu, bilo da je to kod kuće ili u kancelariji, a pored toga što će biti zanimljiv dekor za ljubitelje ovog sporta, biće i super zanimacija u momentima kada im je dosadno ili prave pauzu od učenja ili posla, kao i kada imaju neku kućnu žurku sa drugarima, s obzirom na to da pravi ljubitelji koriste svaki slobodan trenutak da se bave ovim sportom, makar i u ovom mini obliku.

Košarkaška Slagalica

Još jedna zanimljiva i zabavna zanimacija za ljubitelje ovog sporta – slagalica sa košarkaškom slikom štampanom organski baziranim bojama. Izrađena je od visokokvalitetnog tvrdog recikliranog kartona debljine 2mm, tako da delići mogu da se slažu više puta.

Napravljena je od 500 delova za slaganje, od kojih svaki ima poseban i jedinstven oblik i ne može da se zameni za bilo koji drugi. Biće odlična zanimacija ljubiteljima košarke, pogotovu onim mlađim koji tek ulaze u svet ovog fantastičnog sporta.

Advertisements

Wilson NBA Lopta Za Košarku

Klasik kada je u pitanju oprema za ovaj sport – profesionalna košarkaška lopta koja će podjednako obradovati rekreativce kao i one koji su samo pasionirani ljubitelji košarke i vole da je gledaju i navijaju.

Ova Wilson NBA lopta nije obična košarkaška lopta, već replika zvanične lopte NBA lige, kreirana za rekreativno igranje na otvorenim terenima, idealna za svakodnevno vežbanje i usavršavanje.

Dodatni sloj omogućava odlično prianjanje i mekoću lopte na svim terenima i svim vremenskim uslovima, tako da obećava izdržljivost i funkcionalnost. Napravljena je u u zvaničnoj veličini NBA i ukrašena je logom NBA lige, pa će biti odličan poklon za svakog ljubitelja košarke.

Advertisements

Personalizovana Torta U Obliku Košarkaške Lopte

Prilike za poklanjanje dragim ljudima su mnogobrojne i raznovrsne, ali ukoliko se bliži rođendan ili neko bitno slavlje vama dragoj osobi koja je ljubitelj košarke, sigurno nećete pogrešiti sa jednom ovakvom personalizovanom tortom u obliku košarkaške lopte.

Torta može biti personalizovana sa brojem godina ukoliko je rođendan u pitanju, ili drugačijim dizajnom poput košarkaškog terena, dresa ili dizajna određenog poznatog košarkaškog kluba čiji je fan.

Ovo će biti odlično iznenađenje i za mlađe i za starije, i podjednako simpatično i za profesionalne igrače, rekreativce, a i fanove ovog sporta, jer torte su uvek odličan dodatak za obeležavanje nekog bitnog događaja i neizostavan deo svakog slavlja.

Advertisements

“Bath Bombs” U Obliku Košarkaških Lopti

Sigurno ste se nekad do sad susreli sa ovim trendom kada su u pitanju kozmetika, lična nega i higijena, a to su ove simpatične kugle koje kad se ubace u kadu punu vode, rastvaraju se i ostavljaju predivan miris, boju i negujuće sastojke u vodi, tako da kupanje čine pravim spa užitkom, a popularno se zovu bath bombs.

Za ljubitelje košarke ili profesionalne košarkaše, postoje posebne kuglice koje su u obliku košarkaških lopti i u njihovoj karakterističnoj narandžastoj boji, a napravljene su od 100% prirodnih sastojaka poput epsom soli, koji na mišiće deluju terapeutski i hidratantno, pa će biti savršen poklon za svakog ljubitelja košarke.

Advertisements

Kravata Sa Dizajnom Košarkaških Lopti

Veoma zanimljiv izbor poklona za ljude koji su ljubitelji košarke i mode, a čak i za one koji se u modu ne razumeju previše niti ih interesuje, jer sigurni smo da bi većina fanova košarke nosila ovu kravatu, čak i ako inače ne praktikuju nošenje ovog aksesoara.

Dizajn ove kravate je veoma specifičan i interesantan, na podlozi tamno plave boje nalazi se print malih narandžastih košarkaških lopti, a koliko god da je simpatična i zabavna, zbog svog svedenog dizajna i boja, može da se nosi i na posao ili za neke ozbiljnije prilike.

Može biti savršen poklon za supruga, prijatelja, kolegu ili sina, a pored lepog dizajna garantuje i dobar kvalitet.

Advertisements

Kamenčići Za Viski U Obliku Košarkaške Lopte

Kada su u pitanju fanovi košarke koji su ujedno i ljubitelji viskija, sa ovim poklonom sigurno nećete pogrešiti.

Ovo je malo kamenje koje je u obliku profesionalnih košarkaških lopti, napravljeno je od kvalitetnog i bezbednog nerđajućeg čelika, a služi hlađenju viskija ili drugih pića, umesto običnog leda, kako ne bi došlo do razređivanja i razblažavanja vodom.

Napunjene su sa 95% prečišćene vode i 5% alkohola, za savršeno zamrzavanje koje će ravnomerno ohladiti napitak. Uz njih nema nereda i topljenja, a potpuno su bezbedne za upotrebu i ne ostavljaju metalni ukus.

Impresionirajte ljubitelje košarke ovim jedinstvenim poklonom i obezbedite im uživanje u punom ukusu njihovih omiljenih pića, u košarkaškom stilu.

Advertisements

Sportska Torba Za Košarku

Za fanove košarke neizbežno je da ponekad i sami odu na teren i zaigraju njihov omiljeni sport sa prijateljima ili samostalno, a iako to ne mora da bude na profesionalnom nivou, ipak im je potreban prostor u kom će preneti svu opremu i sve neophodne stvari za jednu zabavnu partiju košarke.

Zato će ova sportska torba kreirana posebno za košarkaše biti odličan poklon, jer poseduje dovoljno prostora čak i za pravu košarkašku loptu, pored regularnog velikog džepa za sve ostale stvari poput flašice vode, peškira, odeće, patika i ostalih sitnica koje sportisti nose sa sobom na treninge.

Čarape Za Ljubitelje Košarke

Advertisements

Izuzetno simpatičan i zabavan poklon za istinske ljubitelje košarke bile bi ove čarape interesantnog dizajna sa košarkaškim motivima i natpisom koji u prevodu glasi: ‘’Radije bih… Gledao košarku’’.

Svaki ljubitelj košarke poistovetiće se sa ovim natpisom jer oni najbolje znaju kako je kada te prijatelji pozovu da izađete, a ti imaš bitnu utakmicu i radije bi ostao kod kuće i gledao to.

Ipak to nije uvek lako reći prijateljima i odbiti ih, zato će ove čarape biti duhovit poklon možda baš vašem prijatelju za koga znate da bi uvek radije ostao da gleda svoj omiljeni sport nego radio bilo šta drugo.

Sklopiva Flašica Za Vodu U Obliku Košarkaške Lopte

Advertisements

Jedan od onih poklona koji će vrlo verovatno biti svakodnevno korišćen od strane ljubitelja košarke – sklopiva flašica za vodu u obliku košarkaške lopte. Pored toga što je nosiva flašica za vodu potrebna svima, a pogotovu onima koji vode aktivan život ili treniraju neki sport, fanovi košarke će ovu verovatno nositi čak i ako nikada pre nisu nosili vodu sa sobom.

Izuzetno je praktičnog dizajna, sklopiva tako da staje u bilo koju torbu ili ranac i ne zauzima puno prostora, a omogućava pristup vodi gde god da se osoba nalazi – u školi, na poslu, na treningu ili u šetnji. Ova simpatična flašica biće praktična svakom ljubitelju košarke.

Pored klasične košarkaške opreme koja je potrebna svakom profesionalnom igraču ili onima koji vredno treniraju da bi to postali, postoji i mnoštvo zanimljivih stvari i gedžeta za one koji su pasivniji posmatrači ovog fantastičnog sporta i svrstavaju se u ljubitelje i navijače.

Takve fanove je nekada jednostavno iznenaditi, samo je potrebno da pronađete stvar sa nekim od motiva njihovog omiljenog sporta.

Advertisements

Ipak, kako bi iznenađenje bilo uzbudljivije i oduševljenje zagarantovano, najbolje je izabrati neki kreativni poklon u skladu sa preferencama i životnim stilom osobe, koji će označavati njihovu ljubav prema košarci, a ujedno im biti i od koristi u svakodnevnom životu.