Kako odabrati savršen poklon za mamu: Najbolje ideje

Ne postoji dovoljno dobar poklon za mamu koji bi mogao pokazati ljubav jednog deteta prema njoj. Ta ljubav se ne može meriti, ta ljubav je tolika da se ne može ni opisati. Ništa na svetu ne može zameniti majku, taj osmeh, zagrljaj, pogled.

Niko na svetu ne voli kao majka, niko tako snažno ne grli kao majka. Najveće brige su uvek od majke prema detetu. Majka svojom energijom oseća dete i dete oseća majku. To je neraskidiva veza.

Advertisements

Kako odabrati najbolji poklon za mamu?

Kada je mama u pitanju, treba da date sve od sebe. Majke nam pružaju neizmernu ljubav pa prema tome zaslužuju sve najbolje od nas.

Advertisements

Nije ni potrebna posebna prilika kada je mama u pitanju, samo mnogo ljubavi. Učinite da se lepo oseća jer jedna je majka. Ako želite iznenaditi svoju mamu sa lepim i funkcionalnim poklonom odaberite nešto sa liste dole.

Ideje za poklon mami

Ako voli da čita poklonite joj jednu ili više knjiga (sa tim definitivno nećete pogrešiti)

Ram sa vašim slikama

Ako voli da pije espresso, kupite joj aparat za kafu (ako imate dovoljno novca)

Advertisements

Kvalitetno ulje za kosu je lep poklon za mamu

Ako imate malo više novca sa malo kvalitetnijim setom posuđa ne možete pogrešiti

Dobar parfem će obradovati svaku majku

Ako nema sokovnik to bi joj moglo dobro doći

Advertisements

Masažer za leđa je odličan poklon za starije osobe

Ako vaša mama voli nakit, odaberite lepe minđuše ili ogrlicu sa čokoladom

Kupite joj torbu, to će iskoristiti dobro

Uplatite joj vikend u banji ili neki izlet

Organska kozmetika za lice i telo je odličan izbor

Kupite joj pametni telefon

Advertisements

Ako nema držač ključeva za zid, odaberite neki sa zanimljivim dizajnom

Kupite joj lepu personalizovanu šolju sa posvetom

Dodatne ideje za poklon

Stalak za kolače i torte

Organizujte ugodne popodnevne zabave sa svojim prijateljima i ukrasite sto ovim lepim i elegantnim darom. Stalak za torte i kolače napravljen od porculana slatki je poklon koji možete dati svojoj mami i ispuniti joj dan lepim uspomenama. Za ženu koja voli organizovati zabave i družiti se ovo je idealan dar.

Advertisements

Keramički podmetači s printom

Keramički podmetači s printom drveta života su slatki pokloni koji će ukrasiti vaš kuhinjski sto. Upijaju tekućinu i pomažu vašoj mami da sto ostane čist. Sprečavaju oštećenje stola i nameštaja i olakšavaju mami održavanje kuće. Ujedno utiču na lepotu kuhinje i mogu se koristiti na brojnim mestima na kojima postoji mogućnost ogrebotina.

Set za ukrašavanje torti

Ovaj set je jedinstven poklon za mamu. Dolazi s priborom za pečenje, različitim nastavcima, tubama i savetima. Vaša majka će ispeći ukusnu i prekrasnu tortu pomoću ovih saveta za ukrašavanje. Ovim setom možete ukrasiti tortu poput profesionalaca. Možete ukrasiti muffine, kolačiće i različita peciva za zabave i proslave.

Električno kuvalo za jaja

Poklon koji kuvanje jaja čini jednostavnim. Pomoću ovog dobrog poklona lako možete napraviti poširana jaja, tvrdo kuvana jaja, kajganu i omlet. Savršen je poklon za mamu koja ima zauzet raspored i broji svaku minutu da bi dovršila posao. Cenit će ovaj poklon koji ste uzeli jer zna da ju razumete i da joj želite pomoći. Potrebno je samo nekoliko minuta nakon pritiska na tipku Start za pripremu jaja i omleta.

Višenamensko kuvalo

Ako na rođendan poklonite svojoj majci ovo višenamensko kuvalo zavolet će vas još više. Ima različite načine rada kao što su kuvanje pod pritiskom, kuvanje pirinača, sporo kuvanje, aparat za jogurt, grijač i parno kuvalo. Na raspolaganju su pametna podešavanja za kuvanje različitih vrsta mesa. Kuvanje u ovom kuvalu zadržava hranjive sastojke i mirise. Idealan poklon za mamu koja voli da sprema raznovrsna jela.

Radna porodična stanica za doručak

Advertisements

Stanica za porodični doručak sjajan je poklon za mamu koja svoje jutro posvećuje pripremi doručka za porodicu. Ima toster, mogućnost zagrevanja, rešetku bez lepljenja i ladicu koju je moguće ukloniti. Zagrejte kafu, napravite tost za porodicu, jaja i kobasice, sve u jednom potezu. Za pripremu svih ovih namirnica i kuvanje 4 šolje kafe potrebno je samo 30 minuta. Divan poklon na kojem će vam vaša majka biti zahvalna.

U društvu žena – inspirativna knjiga

Ako je vaša majka puna inicijative, kreativna je i ambiciozna, ova će ju knjiga svakako razveseliti. Ovo je dobar način da joj date do znanja kako verujete u nju i kako ćete joj čuvati leđa u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađe. Ovaj bestseller sadrži mnoge priče uspešnih žena koje su se bavile jako različitim stvarima, a sve su uspele u svojim planovima.

Drvena kutija za hleb

Ako je vaša majka ljubitelj hleba, peciva i sličnih stvari, sigurno će joj osmeh izmamiti neka simpatična kutija gde će ih držati. Odličan poklon za mamu koji će je uvek za doručak podsećati na vašu lepu gestu, a svaki put kad posprema setit će se koliko vas voli.

Advertisements

Pećnica za pečenje hrane sa obe strane

Vaša majka će biti oduševljena konceptom male kompaktne pećnice koja stoji na kuhinjskim elementima. Sa ovim poklonom ćete joj uštedeti puno vremena, a i moći će se pohvaliti uređajem kojeg nema bilo ko.

Ako vam se ništa od navedenog ne čini zanimljivim, razmislite šta vašoj mami treba. Da li je govorila u poslednje vreme da joj nešto treba, odnosno da to planira kupiti?

Ako jeste, eto izvrsne ideje za najbolji poklon za mamu. 🙂

Advertisements

Na kraju krajeva šta god da odaberete nećete pogrešiti. Ako nemate nešto posebno novca na raspolaganju za poklon, dovoljna će biti ruža i čokolada, kao što smo rekli bitan je znak pažnje.

Pogledajte i ideje za poklon tati, nemojte njih zaboraviti. 🙂

Pišite nam u komentare vaše ideje za poklon mami. Želimo da čujemo vaše mišljenje. 🙂

Advertisements
Advertisements