Šta kupiti svekru za poklon? 14 ideja i saveti

Udaja predstavlja veliku promenu u životu jedne žene, pa tako ne donese samo jednog ‘novog’ čoveka u zvaničnu porodicu, već i celu njegovu familiju, koja može biti mnogobrojna. Kako se i ženska familija tada širi i dopunjuje za sve te nove članove, dolazi do povećanja broja druženja, rođendana, prilika za slavlje, pa tako i prilika za iznenađenja i međusobnu kupovinu poklona.

Dobar odnos sa partnerovim roditeljima može samo da doprinese kvalitetu vašeg braka, pa tako svekar i svekrva postaju dvoje novih i veoma bitnih ljudi u vašem životu, sa kojima bi bilo idealno održavati prijatnu komunikaciju, lepa druženja, i slagati se po pitanju bitnih stvari.

Advertisements

Iako to u realnosti nije uvek slučaj, malo pozitivne energije i jedan kvalitetan i pažljivo odabrani poklon mogu značajno da doprinesu poboljšanju ili održavanju finih odnosa.

Verovatno ste ovde zato što nemate ideju šta bi se to vašem svekru najviše dopalo, zato smo vam mi pripremili listu poklona koji će ga zagarantovano prijatno iznenaditi i pokazati da obraćate pažnju na sitnice i njegova interesovanja.

Advertisements

Set Za Šah

Kao jedan od najkorisnijih načina da se provede slobodno vreme, šah predstavlja drevnu i jednu od najpoznatijih igara na svetu, kako da odrasle, tako i za decu. Pored toga što je zanimljiva i zabavna društvena igra, igranje šaha unapređuje intelektualne sposobnosti i fokus i jedna je od najboljih aktivnosti i vežbe za mozak, pa se kao takav zvanično svrstava i u sport.

Advertisements

Šah pospešuje i kreativnost, pamćenje, vizuelno prepoznavanje, a dokazano smanjuje i rizik od Alchajmerove bolesti. Iznenadite svekra novim setom za šah, za mnogo kvalitetne zabave i jačanje mentalne snage.

Kutija Cigara / Tompusa

U slučaju da je vaš svekar pušač, možete se opredeliti za jedan raskošan poklon koji će ga izuzetno obradovati – poklon kutiju luksuznih kubanskih tompusa, koji važe za oličenje otmenosti i gospodstva.

Advertisements

Kako su ovo jedne od najskupljih cigara na svetu, retko ko je spreman da ih često priušti sam sebi, a pušačima predstavljaju nemerljivo zadovoljstvo i momente u kojima se osećaju kao gospoda poput one iz starih filmova.

Tompusi su takođe i zdraviji od običnih cigara, izazivaju manju zavisnost i sadrže manje hemijskih sastojaka. Ovim poklonom ćete pokazati svekru kakav je gospodin u vašim očima.

Set Za Viski

Jedan od savršenih i uvek prikladnih poklona za otmenog gospodina poput vašeg svekra – vanvremenski set za viski.

Advertisements

Čak i ako nije ljubitelj alkoholnih pića, sigurni smo da i on ponekad voli da nazdravi kada su u pitanju velike proslave i lepi momenti, a klasičan set za viski koji sadrži bocu i 6 čaša od kvalitetnog, rezbarenog stakla biće idealan dodatak njegovoj kolekciji za žestoka pića.

Set je napravljen u Italiji, a biće i divan dekorativni dodatak koji će vaš svekar ponosno izlagati kada mu dođu prijatelji.

Kolekcionarski Chevy Bel Air Automobil Model

Svekar koji je ljubitelj automobila biće maksimalno oduševljen ako mu, za bilo koji povod, poklonite kolekcionarsku model figuru nekog od oldtajmera. Mi preporučujemo ovu fantastično i detaljno odrađenu verziju Chevy Bel Air-a iz 1955, koja impresionira količinom detalja i filmskim utiskom koji ostavlja.

Advertisements

Čak i ako to do sad nije bio, kupovinom ovog poklona je vrlo verovatno da ćete od svekra napraviti kolekcionara i zainteresovati ga za istraživanje i skupljanje autentičnih dekor figura njegovih omiljenih modela automobila, koje tokom godina mogu da postanu od izuzetne vrednosti.

Set Sa Alatom

Da li ste bili u prilici da primetite kako vaš svekar često nešto popravlja a uvek mu zafali neki komad alata? Ako je on onaj tip čoveka koji ima rešenje za sve radove po kući i ne voli da zove majstore jer ‘’ume sve sam’’, onda možete da ga iznenadite ovim kompletnim setom od 186 alatki u koferu na točkovima, tako da više nikad ništa ne zagubi i da mu ništa ne usfali.

Set sadrži odvijače, klešta, čekiće, ključeve i mnoge druge alatke potrebne za sve moguće popravke kojih se vaš svekar ponosno prihvati.

Advertisements

Vinski Izlet Iznenađenja

Super ideja da iznenadite svekra koji je obožavatelj i veliki poznavatelj vina bila bi da mu uplatite vinsku turu iznenađenja. Ovo će biti divan znak pažnje jer ne predstavlja običan poklon, već aktivnost u prirodi uz puno dobrog pića i hrane, koju vaš svekar verovatno ne očekuje, pa će mu samim tim i iznenađenje biti veće!

Pored toga što će imati priliku da isproba nove ukuse ovog božanskog pića, moći će i da nauči dodatne informacije poput mitova o vinu, istorijskim činjenicama ali i legendama iz naše i svetske istorije.

Advertisements

Futrola Za Tablet Sa Tastaturom

Za svekra koji je još uvek moderan i poslovan gospodin čiji posao često zahteva rad na računaru, ali i za onog koji jednostavno voli da surfuje internetom i gleda omiljene serije u slobodno vreme, ova futrola za tablet sa dodatkom tastature biće super koristan poklon.

Ovo nije običan držač, već futrola koja od tableta može da napravi mali laptop zahvaljujući tastaturi koju sadrži, pa će mu samim tim pojednostaviti bilo kakav rad na digitalnim uređajima, a posao koji mora da završi na laptopu ili računaru će od sad biti u mogućnosti da odradi na kompaktnom i lako prenosivom tabletu.

Luksuzna Hemijska Olovka

Advertisements

Još jedan luksuzni detalj kakav vaš svekar zaslužuje u svom kancelarijskom ili kućnom priboru – ekskluzivna olovka nekog od poznatih brendova, koja će svaki zapis učiniti baš onakvim kakav i vaš svekar jeste – gospodskim i otmenim.

Sigurno će predstavljati novi omiljeni detalj na njegovom stolu, a verovatno će biti ona olovka koja se ‘čuva za posebne prilike’.

Komplet Štap Za Pecanje

Ako je vaš svekar pasionirani pecaroš ili mislite da bi to mogao da postane njegov novi omiljeni hobi, garantujemo da ćete ga oduševiti jednim kvalitetnim, profesionalnim, kompletnim štapom za ribolov. Pecanje podrazumeva boravak na otvorenom, u netaknutoj prirodi, pored vode, a to je jedan od najboljih načina da se poboljša sveukupno zdravlje.

Advertisements

Navedite svekra na jednu takvu aktivnost koja sa sobom donosi i zabavu pored mnogobrojnih benefita, kako za fizičko tako i za psihičko zdravlje, a da pritom to radi uz profesionalnu opremu.

Kućni Električni Roštilj

Da li vas svekar često zove na druženje uz roštilj, ili bi voleo da to može ali još uvek nije kupio grill, pa familijarna slavlja i druženja, na njegovu žalost, još uvek prolaze bez savršenog mesa koje on napravi baš onako kako najbolje ume?

Onda ga preduhitrite i kupite mu ovaj kućni električni roštilj koji, uz posebnu tehnologiju, ne proizvodi dim i zagušljive mirise koje roštiljanje najčešće podrazumeva. Uz ovaj aparat, neće morati da čeka proleće da bi vas pozvao na savršeni roštilj, jer je namenjen upravo za kućnu upotrebu.

Advertisements

Magnetna Narukvica Za Alat

Jedna od odličnih alatki za svekra koji često majstoriše po kući – magnetna narukvica za brzo skladištenje alata. Ovim poklonom ćete mu omogućiti pojednostavljeni rad i manje gubljenja sitnih delova, kao i da mu sve bude baš pri ruci i da ne mora stalno da se vraća do kutije sa alatom da bi uzeo još neki šraf ili malu alatku koja se zagubila.

Narukvica je lako podesiva zbog čičak-trake tako da će odgovarati svakom zglobu. Izdržljiva je, fleksibilna, praktična i lagana i biće mu od velike koristi.

Muške Mekane Papuče

Advertisements

Da li je vaš svekar jedan od onih koji ne troše na sebe previše često, pogotovu kad su u pitanju ‘sitnice’ kao što su kućne papuče? Ako je odgovor potvrdan, onda je idealna prilika da ga vi iznenadite najkvalitetnijim kućnim papučama koje za sebe verovatno nikad ne bi kupio.

Ove papuče od poznatog Scholl brenda, pored toga što su izuzetno udobne i mekane zbog mikrovlakana, dizajnirane su po posebnoj tehnologiji koja održava stopala u pravilnom položaju tokom nošenja, a to znatno doprinosi celokupnom zdravlju.

Muški Set Kapa I Šal

Ako želite da ga iznenadite nekim šik poklonom kojim će moći da se modira, zimski set koji se sastoji od šala i kape biće idealan da mu obezbedi prijatne i tople šetnje čak i tokom najhladnijih zimskih dana.

Advertisements

Pored toga što je koristan, ovaj set  je odrađen kvalitetno i dizajniran tako da se uklopi u svačiji ukus i stil, uz rebrasti šav i univerzalnu tamno sivu boju. Set dolazi u elegantnoj kutiji pa će samim tim biti lep poklon za bilo koju priliku.

Za koji god poklon sa ove liste da se opredelite, sigurni smo da će se vašem svekru dopasti i biti od koristi. Iako je znak pažnje taj koji se računa kao najbitniji, ipak je korisno razmisliti i o tome šta osoba kojoj poklanjamo zaista želi i šta joj je potrebno, jer će samim tim i iznenađenje biti veće, a ova lista pokriva one ključne stvari sa kojima ne možete da pogrešite kada je u pitanju poklon za svekra.