Tražite najbolji poklon za krštenje? Evo odličnih predloga

Krštenje bebe je odmah iza ugla, a vi još niste odabrali idealan poklon. Bez brige – delimo najbolje savete i inspiraciju. Evo nekoliko sjajnih ideja za jedinstven poklon za krštenje za dečake i devojčice.

Još jedan dan, još jedna prekretnica u životu. Krštenje je poseban dan i za novorođenče kao i za roditelje. To je prekrasan, sveti događaj u životu svakog vernika. Proslavite ovaj značajan trenutak sa nekim od ovih posebnih poklona.

Advertisements

Personalizovana mapa zvezda

Ova personalizovana slika zvezdane karte čini savršen poklon za obeležavanje bilo kojeg značajnog životnog događaja, bilo da je krštenje, rođendan, venčanje, godišnjica, „dan kada smo se sreli“ i još mnogo toga.

Minđuše u obliku anđela

Izuzetnog kvaliteta, prelepog dizajna. Divno dizajnirane i izrađene minđuše u obliku anđela. Ovo je divna ideja za poklon za krštenje devojčice.

Advertisements

Dečija biblija

Ova knjiga ima jednostavne pregovore i sjajne ilustracije najpoznatijih biblijskih priča koje omogućavaju deljenje dobre reči. Obogaćujuće iskustvo za roditelje i vrlo malu decu. Odlično za bebinu prvu biblioteku.

Personalizovan krst

Proslavite krštenje vama drage osobe ovim slatkim keramičkim krstom. Među najčuvanijim poklonima, ovaj krst će uvek biti mali podsetnik na krštenje bebe.

Advertisements

Narukvica sa biserima i krstom

Uvek će čuvati svoj prvi komad nakita, ali ova delikatna Svarovski biser i zlatna krstasta narukvica stvoriće dodatnu posebnu uspomenu. Idealan poklon za krštenje.

Okvir za sliku

Zato što mama i tata vole bilo kakav izgovor da celog dana zure u svoju bebu. Ovaj će okvir kombinovati dve najveće ljubavi: njihovu bebu i Gospoda.

Advertisements

Igračke Nojina arka

Noina arka je mekani plišani nosač koji sadrži punjene životinje od kojih svaka ima zvuk, uključujući žirafu, zebru, slona i lava. Odličan poklon za krštenje dečaka.

Personalizovani ukrasi

Personalizovani ukras sa detaljima poput imena bebe i datumom krštenja biće jedan od najposebnijih dodataka porodičnom božićnom drvcu.

Advertisements

Ručno oslikani isklesani anđeo

Ova klasična figurica savršeno je obeležje krštenja, jer predstavlja anđela koji nadgleda bebu.

Bebina prva biblija: set priča

Ovaj set uključuje četiri priče o Isusu, Mojsiju, Noinoj arci i Adamu i Evi. Odličan i jedinstven poklon za krštenje bilo da je u pitanju devojčica ili dečak.

Advertisements

Personalizovana kutija uspomena

Kršteno dete će dobiti ogromnu količinu poklona – što predstavlja jedinstveni (ali dobrodošao) problem za roditelje: gde će oni čuvati sve igračke, priveske, figurice i čestitke? U ovoj personalizovanoj kutiji, naravno.

Poklon set za krštenje

Ovaj prelepi set vam pomaže da ne nagađate već vam daje poklon sa prelepim izborom, sve u mekim nijansama ružičaste i bele. Pored veoma meke igračke u obliku jagnjeta, set uključuje i prekrivač za krevetić, bibliju za bebe i još mnogo toga.

Advertisements

Ogrlica „Dete Božje“

Ova ručno rađena, sa tri priveska čini lep, personalizovani poklon za krštenje. Ova ogrlica od srebra ima na sebi detetovo ime i natpis “Dete Božje”. Svaka se izrađuje po narudžbi i nalazi se na odgovarajućem lancu.

Personalizovana narukvica

Dakle, svi drugi će verovatno dete maziti verskim darovima… tako da možete u potpunosti da krenete drugačijim putem i ciljate na nešto drugačije. Ova narukvica, napravljena od ružičastih kristala i slatkovodnih bisera, može se prilagoditi tako da se upiše ime devojčice u perlicama od srebra. Najbolje od svega je što dolazi u različitim dimenzijama.

Advertisements

Drveni okvir za slike „Neka vas Bog blagoslovi“

Okvir za slike čini savršen poklon za krštenje beba. A dobre vesti? Možete pronaći prekrasne okvire za krštenje bez da potrošite mnogo novca. To je jednostavna i lepa fotografija koja omogućava bebinim roditeljima da uključe svoje najdragocenije uspomene tog dana.

Na okviru su napisane reči: “Neka vas Bog blagoslovi danas i uvek.” Dakle, ako tražite najbolji poklon za krštenje bebe, ovaj simpatični okvir je odlično mesto za početak!

Narukvica sa krstićem

Slatka i jednostavna poput vašeg mališana, ova narukvica od srebra ili zlata dolazi sa tri priveska: krstom, srcem i krugom sa urezanim inicijalima bebe.

Advertisements

Bebina prva molitva

Ovom lako čitljivom knjigom će vaša mala beba recitirati svoje molitve vrlo brzo.

Bez obzira na sve, ovi slatki i sentimentalni pokloni savršeni su za malog dečaka ili devojčicu dok započinju svoju vezu sa Bogom.

Šta vam se sa ove liste najviše svidelo kao poklon za krštenje? Imate li nekih ideja za poklone koje bi mogli da dodamo? Pišite nam u komentare.

Advertisements
Advertisements
Advertisements