Idealan poklon za horoskopske znakove: Ideje i predlozi

Pitate se kako odabrati idealan poklon za horoskopske znakove? Ako je Vaš prijatelj stidljiv i ne želi Vam izravno reći šta želi, posavjetujte se sa astrologijom i neka Vam umesto toga kaže njihov horoskopski znak.

Uz malo pomoći od nas, bez problema ćete shvatiti koji poklon Vaš prijatelj zapravo želi ove godine.

Advertisements

Poklon za Ovna

Ovan želi biti prepoznat kao pojedinac, tako da mora biti lične prirode, ali Ovan bi takođe prihvatio gotovo svaki poklon s uzbuđenjem. Ako želite da Vaš prijatelj Ovan bude istinski oduševljen, poklonite im nešto novo i u trendu.

Advertisements

Možete im pokloniti i poklon vezan za njihov omiljeni hobi, ali budite oprezni! Ovnovi ne ostaju uvijek previše zainteresovani za nešto, i možda ne bi ni hteli nešto novo kad dobiju vaš poklon.

Jupiter, planeta rasta i sreće, ulazi u deo njihove karte koja se odnosi na putovanja i avanture u novembru, tako da će mnogi Ovnovi imati puno veći interes za putovanja i aktivnosti van kuće.

Advertisements

To znači da bi bilo koja oprema vezana za to, kao što su helanke za trening ili GoPro, bili sjajni pokloni. Ili bi novi komad prtljaga iz saradnje Calpak x Jen Atkin ispunio njihovu potrebu za nečim novim, trendi i u vezi s putovanjima!

TORBA ZA VIKEND PUTOVANJE

KNJIGA SA IDEJAMA ZA PUTOVANJA

Advertisements

GOPRO HERO7

PRIVLAČNA OPREMA ZA TRENING

Advertisements

TRENDI KOMAD PRTLJAGE

 

Poklon za Bika

Bik je znak predstavnika materijalnih objekata, posedovanja i novca, i njima vlada Venera, planeta lepote.

Advertisements

To znači da vaš prijatelj Bik ima izvrstan ukus, a voli primati poklone poput odeće, nakita ili umetnina.

Ako vole da nose svoj kamen rođenja (smaragd), uzmite im ogrlicu. Ipak, ne morate bacati puno novca na poklon za Bika. Čak i košulja ili novčanik koji je u njihovoj omiljenoj boji zadovoljavaju visoke ukuse Vašeg prijatelja Bika.

Bik je takođe i znak senzualnosti i kako se on odnosi na zadovoljavanje osetila, odaberite dar koji se dopada jednom od pet osetila. Na primer, njihov omiljeni album bi odgovarao njihovom čulu sluha.

Ili ako znate njihov omiljeni miris ili miris njihove omiljene poznate ličnosti, to bi bila dobra ideja i za čulo mirisa.

Zbog retrogradnosti Venere i Urana koji ulaze u svoj znak ove jeseni/zime, ideje vašeg prijatelja Bika o umetnosti, lepoti i sebi sada se mnogo menjaju. Možete im pomoći da zamene svoju odeću  novom.

Advertisements

OGRLICA SA KAMENOM ROĐENJA

MEKANA DŽEMPER HALJINA

NJIHOV OMILJENI ALBUM

Advertisements

KOŽNI DRŽAČ KARTICA

PARFEM NEKE POZNATE LIČNOSTI

Advertisements

 

Poklon za Blizance

Budući da su interesi Blizanaca različiti, teško je reći tačno ono što žele. Slično kao i kod Ovnova, morate znati šta ih u ovom trenutku najviše zanima i krenite odatle.

Blizanci su znak komunikacije i učenja, pa bi neka dobra ideja mogla biti pretplata za knjige ili visokokvalitetna sveska za dnevnik.

Novembar je teško vreme za posao i svakodnevnu rutinu Blizanca zbog retrogradnosti Venere, tako da bi im planer sa blistavom koricom mogao pomoći u uređivanju svojih rutina.

Advertisements

Blizanci takođe vole modne dodatke, a kao znak poznati su po tome da ih previše koriste. Narukvice ili prstenje – sve što ima perle, ostavlja dojam ili sija, dobar je izbor za poklon Blizancima.

GODIŠNJI PLANER

PAR NAUŠNICA SA PERLAMA

MESEČNA PRETPLATA ZA KNJIGU

Advertisements

SET PRSTENA

DNEVNIK

Advertisements

 

Poklon za horoskopske znakove – Rak

Rak, kao znak sećanja, uvek ceni nešto sa sentimentalnom vrednošću, zato poklonite im nešto vezano za internu šalu, iskustvo koje ste zajedno podelili ili sećanje između vas dvoje.

Personalizovani oklop za telefon s kolažem trenutaka koje ste zajedno podelili je savršen primer. Oni su takođe znak kuće i kućnih poslova, pa bi obožavali umetničko delo ili bilo šta što mogu upotrebiti za ukrašavanje svog doma.

Retrogradna Venera ove godine zaista je vrtila ideje umetnosti, kreativnosti i kućnog života Rakova, tako da bi umetničko delo za ukrašavanje njihovog doma bilo sjajna ideja, posebno za ovu godinu.

Advertisements

Još bolje – kombinujte dom i osećaje s poklonom poput kuvara ili kuhinjskog alata, tako da možete stvoriti nove uspomene dok zajedno kuvate.

UMETNIČKI KOMAD ZA ZID

BILJKA ZA DEKORACIJU DOMA

Advertisements

KUVAR SA UKUSNIM IDEJAMA

PERSONALIZOVANA MASKA ZA TELEFON

SIMPATIČNI KOMAD SUĐA ZA KUHINJU

Advertisements

 

Poklon za Lava

Lavovi uvek cene sve što uključuje umetnost, kreativnost, kozmetiku, lepotu, njegu kose, pozorište, ili modu.

Budući da Lavovi puno pažnje posvećuju svom izgledu, najnovija paleta šminke, set poklona za lepotu ili ogledalo bile bi sjajne opcije za poklone – i neka bude glamurozno! Lavovi žele samo najbolje.

Advertisements

Jupiter ulazi u Strelca u novembru ove godine, koji svetli sa puno svetlosti i šalje pozitivnu energiju delu Lavove karte koja se tiče umetnosti, kreativnosti i zabave.

To znači da bi polaroid fotoaparat bila posebno sjajna ideja za ovu godinu. Ne samo da ispunjava Lavovu ljubav prema snimanju njihovog sjajnog života na filmu, već i fotografiju može koristiti kao kreativan spoj.

FEN I SET ZA NJEGU KOSE

INSTANT KAMERA/FOTOAPARAT

Advertisements

SET ZA LEPOTU

LED OGLEDALO ZA ŠMINKANJE

Advertisements

PALETA ŠMINKE

 

Poklon za Devicu

Da biste usrećili devicu, dovoljno je samo da znaju da razmišljate o tome da im kupite poklon, ali ako baš želite nešto nabaviti, neka bude praktično.

Advertisements

Zbog opsednutosti Devica praktičnošću i produktivnošću, oni nisu veliki obožavatelji lakomislenih poklona. Ako želite da im kupite odeću ili neke modne dodatke, potražite nešto poput sata ili slušalica. Oba su poklona moderna – ali nisu previše upadljivi- i služe svrsi.

Elegantna torbica za šminku za putovanja ili kožni ruksak koji mogu koristiti za putovanje na posao su druge solidne i dobre opcije.

APPLE SAT

KOŽNI RUKSAK

Advertisements

PAR SLUŠALICA

MODERAN NESESER

Advertisements

 

Poklon za horoskopske znakove – Vaga

Vage mogu biti prilično fokusirane na svoj izgled, pa su kozmetika ili bilo koji kozmetički pribor, ključ koji otvara srce Vage.

Oni su su modni trendseteri i obično su znak koji je u toku sa trenutnim stilovima, tako da bi odeća poput plišanih kaputa ili laganih naočara za sunce, bili drugi pokloni koji bi im se svideli.

Vage su takođe znak partnerstva i veza, tako da biste i vi mogli pratiti taj put, i kupiti igru da je igrate zajedno, ili film da ga pogledate u toku noćnih izlazaka.

Advertisements

S obzirom da njima vlada Venera, retrogradna Venera od oktobra do novembra ove godine imala je posebno snažan uticaj na Vagine ideje o ljubavi, lepoti i zadovoljstvu.

Problemi Vaga prilično se vrte oko njihovog izgleda. Zbog toga mislim da bi kozmetika ili odeća bili sjajan poklon, posebno za ovu godinu.

MODERNI PLIŠANI KAPUT

PATIKE

Advertisements

TRI LUKSUZNA KARMINA

PAR LAGANIH NAOČARA

Advertisements

IGRA ZA ODRASLE

 

Poklon za Škorpiju

Zbog složene prirode Škorpije, teško je reći kakav poklon bi cenili, ali sentimentalna opcija je verovatno najbolja.

Advertisements

Oni se bave originalnošću i iskrenošću, tako da površan ili besmislen poklon kupljen u zadnjem trenu, neće biti posebno impresivan za Škorpiju.

Oni su emotivni vodeni znak koji želi imati vrlo intimnu vezu, tako da definitivno treba postojati smislena ideja zašto ste im kupili poseban poklon.

Jedan predlog? Prilagođena mapa posebne lokacije koja vas veže.

Interesi koji su obično povezani sa Škorpijom su psihologija, natprirodne/okultne teme i tajne. Knjiga o ljudskom umu ili bilo kojoj vrsti paranormalnih stvari poput tarot karata mogli bi odgovarati.

Budući da je retrogradna Venera ove godine provela većinu vremena u Škorpiji, predlažemo i odeću ili kozmetičke predmete.

Advertisements

KARTE ZA TAROT

KUTIJA SJAJILA ZA OČI

KNJIGA ZA PRORICANJE SUDBINE

Advertisements

PERSONALIZOVANA MAPA ZA ZID

SET KARMINA U RAZNIM BOJAMA

Advertisements

 

Poklon za Strelca

Strelci, kao znak avanture, istraživanja i putovanja, uvek žele da dobiju poklon koji se može koristiti na otvorenom i za putovanja. Razmislite: cipele za planinarenje, prenosni frižider za korišćenje na otvorenom, futrola za pasoš. Ili bi im čak i knjiga o putovanjima bila uzbudljiva kada bi je dobili, s obzirom na to da se vole inspirisati i vole da imaju velike snove.

Budući da Strelci vole učiti, posebno putem praktičnog iskustva, komplet za kuvanje ili nešto što mogu koristiti svojim rukama ili pomoću kojih mogu da nauče novu veštinu, zaista bi im odgovaralo.

KNJIGA SA INSPIRACIJAMA ZA PUTOVANJA

Advertisements

PRENOSNI FRIŽIDER ZA KORIŠĆENJE NA OTVORENOM

FUTROLA ZA PASOŠ

Advertisements

VODOOTPORNE ČIZME

KOMPLET ZA PRAVLJENJE KOLAČA

 

Advertisements

Poklon za horoskopske znakove – Jarac

Budući da su zemljani znakovi, Jarci žele poklon koji je koristan ili ima svrhu. Oni su takođe i znak povezan sa statusom i postignućima, tako da je nešto luksuzno i visoko kvalitetno njihova omiljena vrsta poklona.

Skupi sat, potpisana kopija njihove omiljene knjige, ili nešto što bi mogli nositi na posao mogu biti dobre ideje. Jarac neće biti zadovoljan nečim nekvalitetnim ili jeftinim.

Oni su vrsta znaka gde ćete možda morati izdvojiti nešto vise novca da biste ih zadovoljili. Šta je luksuznije od La Mer kompleta za njegu kože koji dolazi s putnom torbom?

Jarčevi su također znak poslovanja, korporacija i profesionalnog života, pa bi kožna poslovna torba, novi iPad ili uglađena narukvica koja služi kao punjač za telefon ispunili njihovu želju za nečim funkcionalnim, skupim i vezanim za posao.

Advertisements

 

IPAD PRO

MODERAN RUČNI SAT

Advertisements

LUKSUZNI SET ZA NEGU KOŽE

NARUKVICA-PUNJAČ

TORBA ZA POSAO

Advertisements

 

Poklon za Vodoliju

Vodolije vole tehnologiju i uređaje, pa bilo koja elektronika je znak za kupovinu, a što im je noviji i ažuriraniji poklon, to je bolje.

Oni nisu samo veliki obožavatelji interneta, nego su Vodolije povezane s društvenim mrežama i društvenim medijima. Igra o internetskim memima bi im bila zanimljiva.

Advertisements

Roba od njihovih omiljenih poznatih ličnosti sa društvenih medija takođe bi bila dobar predlog za poklon. Znam dosta Vodolija koje vole kulturu vezanu za slavne osobe, tako da bi za njih bilo cool pokloniti mirisnu kozmetiku, kozmetičke kolekcije, i bilo šta sa potpisom poznatih osoba.

 

PARTI IGRA ZA ODRASLE

MASKA ZA TELEFON NEKE POZNATE LIČNOSTI

PARFEM NEKE POZNATE LIČNOSTI

MAKE-UP NEKE POZNATE LIČNOSTI

BRZI PUNJAČ ZA TELEFON

 

Poklon za Ribe

Kao vodeni znakovi, Ribe uvek cene poklon koji ima emocionalno značenje ili sentimentalnu vrednost.

Ribe se zaista ne bave materijalnim prostorom, pa sve dok postoji emocionalno rezonovanje iza onoga što im poklonite, znači im mnogo.

Oni su unutar sebe maštoviti i umetnici pa bi bilo dobro da im date umetničke potrepštine, poput opuštajuće knjige za bojanje i olovke u boji.

Budući da su Ribe povezane s planetom Venerom, a da je ona retrogradna mesec i po dana, ideje Riba o umetnosti, estetici i lepoti su se raspale ove godine. Iz tog razloga, smatram da bi odeća ili dodaci odeći bile najbolje ponude, posebno za ovu godinu.

A budući da Ribe uvek sanjaju i cene udobnost pre izgleda, luksuzna pidžama ili tople kućne papuče bile bi savršena stvar za obući dok sebi nanose masku za čišćenje lica.

SET MASKI ZA LICE

UDOBNA PIDŽAMA

OPUŠTAJUĆA KNJIGA ZA BOJANJE

PAR KRZNENIH KUĆNIH PAPUČA

PAKOVANJE OLOVAKA U BOJI

Od ponuđenih ideja koji je po vama najbolji poklon za horoskopske znakove? Podelite sa nama vaše ideje i predloge za poklone u komentarima dole. Želimo da čujemo vaše mišljenje.

Tekst pripremljen uz pomoć astrologa.