Idealan poklon za 8 mart: Obradujte dragu osobu na dan žena

Poklon za 8 mart ne mora biti skup ili sjajan, važno je da iznenadite vaše drage osobe i date im do znanja da ste srećni što ih imate u životu. Pokažite joj svoju ljubav i podršku jedinstvenim poklonom kako bi se osećala posebnom. Pogledajte top 20 ideja za poklon za dan žena koji će im izmamiti osmeh na lice.

Međunarodni dan žena se obeležava u mnogim zemljama širom sveta. To je dan kada se sećamo dostignuća žena i njihov doprinos porodici. To je takođe dan da se istakne njihov značaj za podizanje društva na mnogo krucijalnih načina. Dan kada su se žene izborile za svoja prava. Izborile su se za kraće radno vreme. Izborile su se za ekonomsku, socijalnu i političku ravnopravnost.

Advertisements

Kupite neku sitnicu svojim suprugama, sestrama, majkama, prijateljicama. Neka to bude njihov dan za poklone. Sigurno će se obradovati ma šta im poklonili. Koliko god pričale da im je taj dan nevažan, kada se pojavite sa nekim cvetićem biće sigurno srećne. Kao što znamo nije darivanje samo poklon, to je i lep pogled, neka lepa reč, topao zagrljaj.

Da biste izrazili svoju zahvalnost ovo su neke od odličnih ideja za poklon za 8 mart.

Advertisements

Šolja sa citatima

Šoljica kafe kao poklon je vrlo česta i omiljena stvar svima. Poklonite ovu šoljicu ljubavi svog života tako da kad god popije gutljaj iz te šolje, setiće se vas i vaše ljubavi.

Advertisements

Poklonite joj motivacionu knjigu

Motivacione knjige pomoći će vašoj dragoj osobi da bude samopouzdanija, radosnija i lepša. Definitivno će imati važnu ulogu u njenom životu.

Advertisements

Spa dan

Neka vaša draga osoba ode na odmor za svoj poseban dan. Dakle, ništa bolje od vaučera za telesno i mentalno opuštanje u uglednim banjama. Zaslužila je.

Domaći mafini

Iako domaći mafini napravljeni od strane vaših nespretnih ruku nisu tako dobri kao mafini u prodavnici, oni su sjajna poruka da ćete učiniti sve da se brinete o njoj, štitite je i da će te je uvek usrećiti, ma koliko bili nesavršeni.

Advertisements

Torbica za šetnju

Ova torbica za mobilni telefon je funkcionalna koliko je i simpatična. Uz podesivi kaiš, ona ima providnu torbicu u kojoj staje bilo koji pametni telefon, kao i postavljene pregrade i držače za kartice za sve osnovne potrepštine. Idealan poklon za 8 mart svim ženama.

Ogrlica sa pozlaćenim astrološkim znakom

Advertisements

Ovom ogrlicom može pokazati koliko je ponosna što je ambiciozni Jarac ili osetljivi Rak. Za sentimentalnu i modernu ogrlicu možete kupiti vas znak kao i znakove vasih braća i sestara koji takođe mogu biti na ogrlici.

Šolja sa kontrolom za temperaturu

Da ne mislite da su šolje loš poklon, ova šolja sa kontrolom temperature drži njeno piće savršenim za pijuckanje, tako da može uživati u njoj čak i ako je zaboravi na sat vremena.

Advertisements

Komplet za unutrašnje vrtlarstvo

Ako joj kratki dani i duge zime padnu teško u hladnijim mesecima, ova zatvorena bašta podignuće njen duh tokom cele godine. Posadite bilo šta u ovoj bašti, od cveća do paradajza, zahvaljujući pametnom interfejsu koji kaže kada treba dodati vodu i automatski podešava svetla da poveća rast.

Fotografije

Sakupite njene omiljene porodične fotografije, a zatim ih obradite ili pošaljite direktno na Framebridge. Servis će pronaći savršen okvir za svaku fotografiju i poslaće ih na njen prag, spremne da vise na zidu. Jedinstven poklon za 8 mart koji će oduševiti bilo koga.

Advertisements

Frencuski čajnik

Zašto bi pila i pravila kafu dosadnim starim aparatom za kafu ? Ovaj francuski čajnik je moderan koliko i ona.

Digitalni ram za slike

Advertisements

Nikada više neće morati da menja fotografije u svojim starim ramovima – ovaj digitalni ram radi sav posao za nju i može da drži hiljade fotografija u njemu.

Baštenski alati

Za mame sa zelenim palcem, spakujte im baštensku torbu sa svim što će im trebati. Razmišljat će o vama čitavu sezonu.

Advertisements

Matte Revolution ruž

Uvek rasprodana nijansa ruža za usne koja baš dobro izgleda na svima.

Ogrlica sa priveskom

Nakit sa ličnim dodirom. Dovoljno je rečeno. Ovo je poklon za 8 mart koji bi svaka žena poželela.

Advertisements

Vikend torba

Vikend torba koja je lepa ali i praktična za vikend putovanja.

Kožna navlaka za pasoš

Elegantna navlaka za pasoš zasigurno će oduševiti ženu u pokretu.

Advertisements

Dvodelni organizator za nakit i šminku

U ovom dvodelnom organizatoru mogu spakovati sav potreban nakit u donjem delu, kao i svu potrebnu šminku u gornjem delu za sređivanje na putu. Lep i praktičan poklon za dan žena.

Super mama šolja

Advertisements

Mame su skrivene superheroine i zato ih treba slaviti svakog dana u godini. Ova šolja je oličenje njenih super sposobnosti da svime upravlja tako lako, iako to teško izgleda. Svakog jutra, kada bude pripremala kafu, setiće vas se sa osmehom.

Personalizovana šolja za najlepše sestre

Ona je brižna. Ona voli. Ona je jedinstvena sestra i najbolja prijateljica koja je oduvek bila tu za nas. Poput anđela, ona je bila tu i razumela je neizgovorene reči kao što to niko nikada nije učinio. Pokažite joj kako je ta večna veza neraskidiva sa ovim personalizovanom šoljom stvorenom za sve sestre.

Advertisements

Kao što smo već rekli, sigurno će se obradovati ma šta to bilo. Nakon ovih ideja imaćete zasigurno odličan poklon za ovaj dan.

Šta biste vi odabrali kao poklon za 8 mart? Da li vam se svidelo nešto sa liste? Pišite nam u komentare, žeimo da čujemo druga mišljenja.