Top ideje za najbolji poklon za 1. rođendan

Da li vam je teško odlučiti se za poklon za 1. rođendan? Tu smo da vam pomognemo. Pogledajte našu listu najboljih ideja za poklon bebi za prvi rođendan.

Prvi bebin rođendan je nešto posebno. Možda ste ponosni roditelji koji traže ideje za poklon za rođendan svog sina ili ćerke. Ili se možda spremate da idete na proslavu kod važnih osoba u vašem životu pa želite da pronađete savršen poklon za prvi rođendan? Bilo kako bilo, imamo odlične ideje za poklon sa kojima nećete pogrešiti.

Advertisements

Prvi rođendani su velika stvar. To je ogromna prekretnica za bebu, ali i za one roditelje! Ali koja je proslava rođendana potpuna bez savršenog poklona?

Bez obzira da li biste želeli da im poklonite igračku, odeću, knjigu ili nešto drugo, hajde da pronađemo savršen poklon za tog malog slavljenika. 🙂

Advertisements

Knjiga rođendana

Advertisements

Jednom kada dete odraste, stvari će postati malo teže nego što sada jesu. 🙂 Pomozite roditeljima da uživaju u posebnim trenucima, dok imaju vremena da sve zapišu (postoje slatka uputstva i pitanja za smernice).

Prilagođena narukvica

Ova mala narukvica je personalizovana i podesiva kako bi odgovarala njihovom zglobu, a odlična je uspomena za kasnije kada odrastu.

Advertisements

Deka u obliku repa sirene

Sa ovim poklonom, mamin instagram će postati puno lepši. 🙂

Personalizovana rođendanska kutija

Advertisements

Sa ovim korisnim poklonom, mama i tata mogu sačuvati najznačajnije uspomene sa bebinog prvog rođendana, ili čak prvih godina, i “bebu” obradovati na njen 18. rođendan. To je super poseban poklon koji će trajati ceo život.

Prilagođeni grafikon rasta

Ovo je pre svega jedan koristan a najbitnije i zanimljiv poklon koji će moći da koriste godinama.

Okvir za slike “Moja prva godina”

Advertisements

U ovaj okvir za slike roditelji mogu svakog meseca postavljati sliku svoje bebe kako bi pratili njihov rast. Od prvog meseca pa sve do 1. rođendana.

Personalizovana drvena slagalica

Da li ste videli slađi slagalicu? Ne možete samo personalizovati ime, već možete odabrati i boje koje želite za svako slovo.

Advertisements

Personalizovan set za doručak

Učinite im užinu zabavnu uz ovaj personalizovani set za doručak! Sadrži tanjir, činiju, šolju i pribor za jelo sa divnim dizajnom. Takođe možete da dodate ime koje će biti odštampano na šolji kako bi se stvorio jedinstven poklon za 1. rođendan. Ovo može biti i idealan poklon za krštenje, Božić ili neku drugu prigodu.

Okvir za fotografiju sa ugraviranim horoskopskim znakom

Advertisements

Ovaj okvir za fotografiju je savršen za proslavu rođendana! Na njemu mogu biti ugravirani ime i prezime deteta kao i datum, a možete izabrati i znak zvezde. Izrađen je od prirodnog materijala i idealan je poklon za uspomenu nekome posebnom.

Personalizovan jastuk – “Do meseca i nazad”

Ovaj personalizovan foto jastuk je odličan dodatak dečijoj sobi ili krevecu! Možete odabrati omiljenu fotografiju. Na jastuku stoji poruka “Volim te do meseca i nazad”. Savršen je za poklon za krštenje ili poklon za prvi rođendan!

Personalizovani set sa četkom i češljem za bebe

Advertisements

Ovaj zapanjujući personalizovani set za bebe sa četkicom i češljem sa srebrnim bojama jedinstven je poklon koji roditelji mogu čuvati za uspomenu godinama. Možete prilagoditi zadnji deo četkice za kosu sa personalizovanom porukom po vašem izboru. Zašto ne obeležiti njihovo krštenje ili prvi rođendan? Četkica sadrži delikatnu, poliranu metalnu ručicu, a set sadrži i torbicu za odlaganje, kao i luksuznu kutiju.

Personalizovani sat

Dodajte završni dodir dečijoj sobi sa ovim personalizovanim poklonom! Ovaj sat je odličan poklon za svaku priliku. Sadrži ime deteta ili nešto po vašem izboru, pored ilustracije mede okruženog oblacima i pečurkama. Možete, naravno da odaberete neki drugi dizajn.

Advertisements

LED svetla sa imenom

Odlična alternativa noćnom svetlu, ovaj personalizovan poklon će dodati čarobni sjaj dečijoj sobi. Možete dodati ime deteta (ili nešto drugo) i odabrati boje LED svetala.

Muzička udaraljka

 

Advertisements

Jedinstven poklon koji će bebi doneti sate i sate muzičke zabave. Možda malo i glavobolje roditeljima. 🙂 Podstiče decu da razvijaju ritmičke i melodične sposobnosti dok otkrivaju svet muzike na dohvat ruke.

Blokovi sa periodnim sistemom elemenata

Hoćete da vaše dete bude sledeći Ajnštajn? Pa, evo načina da im pomognemo u tome. 🙂 Ovi blokovi sa periodnim sistemom elemenata su jedinstven poklon koji će deci pomoći da započnu svoje obrazovanje iz hemije. Ručno izrađeni od prirodnih materijala, svaka strana sadrži ime elementa, atomski broj i simbol.

Projektor lampa za bebinu sobu

Advertisements

Pogledajte kako svemir osvetljava dečiju sobu. Zvezdano nebo će se vrteti oko sobe dok se ovaj projektor okreće za 360 stepeni. Bićete očarani kao i vaša beba! Ima mnogo boja koje možete izabrati, kao i plastični poklopac koji se može skinuti da biste ga promenili u jednostavno noćno svetlo.

Mapa za igranje

Da biste umanjili nered igračaka po kući, ova “mapa puta” za skladištenje doneće vam rešenje. “Mapa puta” pruža deci sate maštovite i interaktivne zabave i zgodno ju je poneti bilo gde sa sobom. Biće to popularnan hit za rođendansku zabavu!

Advertisements

Nojeva arka – personalizovana dečja banka

Ova jedinstvena personalizovana kasica u obliku Nojeve arke je odličan način da naučite svoju decu konceptu uštede. Na vrhu može da bude ugravirano ime deteta. Jedinstven poklon koji će se čuvati kao uspomena mnogo godina.

Personalizovane slagalice

Advertisements

Ohrabrite razvoj logičkih i motoričkih sposobnosti deteta, prepoznavanje slova, pravopis imena i rano samopoštovanje ovom personalizovanom slagalicom. To je lep lični poklon koji će se čuvati i ceniti mnogo godina.

Personalizovana štampa sa zvezdama

Ova personalizovana štampa sa visokim sjajem zvezda noćnog neba ističe poseban događaj ili datum. Ako tražite savršen poklon za 1. rođendan ili novi dekor za bebinu sobu, ne tražite dalje! Ovaj umetnički dodatak pokazuje da vam je stalo!

Konjić za ljuljanje

Advertisements

Ovaj dečji igrački konjić za ljuljanje dizajniran je sa zaglađenim uglovima i ivicama. Deca će naučiti ravnotežu i koordinaciju. Ovaj klasični ljuljački konjić idealan je za mališane. Obratite pažnju na boju, zavisno da li kupujete za dečaka ili devojčicu kao i na dizajn.

Drvo sećanja

Nabavite ovaj jedinstveni poklon za pamćenje za proslavu prvog rođendana. Bilo da se radi o vašem vlastitom detetu ili nekom drugom, ovaj nezaboravni poklon trajaće celi život. Naravno, ako ga neko ne poseče. 🙂 Sadnica zimzelenog drveta dolazi u ekološkom i atraktivnom paketu od bambusa i uključuje garanciju da će stići zdravo i spremno za sadnju, plus personalizovanu poruku po vašoj želji. Zaista jedinstven i zanimljiv poklon.

Advertisements

Set igračaka za kupanje

Ako tražite jedinstven poklon za prvi rođendan, ove cevi za kupanje su pravi mali hit. Uz ovaj set vreme kupanja biće zabavnije, a deca će se radovati. Divan, kreativan poklon!

Set za ručanje

Advertisements

Ako ste pokušali potražiti unikatan poklon za 1. rođendan, znate da ih je teško pronaći. Ovaj set za ručanje (ili za večeru) je poseban način uvođenja u rutinu obroka za stolom. Igra sa hranom se podstiče jer aktivira mališane da budu angažovani i maštoviti.

Premium set drvenih blokova

Ovi premium blokovi nisu jednostavno štampani, već su precizno izrezbareni. Kvalitetna klasična igračka u kojoj će porodica godinama uživati. Jarko obojena, zabavna grafika i simpatična čini ove blokove savršene za svako dete. Ovi blokovi pomažu deci da započnu učenje slova, kao i da započnu asocijaciju reči sa slikama. Ovo nije samo lepo urađen set, već i zabavan.

Šta vam se sa ove liste najviše dopalo? Imali li vi neki predlog odnosno ideju za poklon da dodamo i pomognemo drugima u traženju idealnog poklona?

Advertisements