Evo kako izabrati idealan poklon za veridbu

Pogledajte ove odlične ideje za poklon za veridbu koji će im ostati u sećanju i izmamiti osmeh na lice. Možda i ostati uspomena do kraja života.

Veridba treba da predstavlja upoznavanje porodice, odnosno saopštavanje odluke o prosidbi svojim najbližima, a kasnije i svima ostalima. Kada se porodice upoznaju dolazi do dogovaranja i donošenja odluka o datumu kada će praviti svadbu ili o drugim mnogobrojnim odlukama koje treba da donesu zajedno.

Advertisements

Uglavnom se odvija kod mladinih roditelja u intimnoj atmosferi. Obično je to neki ručak uz po koju čašu vina ili nekog drugog pića da se nazdravi. Suština i simbolika veridbe vekovima su ostale nepromenjene, samo se manja način na koji se obavlja. Danas u eri tehnike i tehnologije ništa ne može biti intimno i skriveno od javnosti.

Mladi odmah žele da se pohvale svojim drugarima na društvenim mrežama, a samim tim i celom svetu. Običaj je da se za veridbu razmene darovi, odnosno jedni druge darivaju. Neki taj običaj ostave za svadbu, a neki razmenjuju darove i za veridbu i za svadbu. To su stvari koje su individualne.

Advertisements

Neki mladenci i njihovi roditelji i od veridbe naprave slavlje sa velikim brojem zvanica i muzikom. Bude kao neka mini svadba. Ako ste pozvani na jednu ovakvu svečanost pitate se šta poneti kao poklon budućim mladencima. Malo je teže izabrati poklon, ali ništa ne brinite imamo rešenja za vaš problem.

Idete na zabavu povodom veridbe ili poznajete nekoga ko se upravo verio pa želite da ih iznenadite? Najbolji način da kažete “čestitam” srećnom paru jeste da im poklonite nešto što će im dugo ostati u sećanju. Kažu da je sve što vam treba ljubav, ali novopečeni parovi takođe vole poklone (kao i svi mi).

Advertisements

Za svadbu znate šta se uglavnom daruje ali šta darovati za ovakav jedan povod?

Njihov zajednički život tek treba da počne, još uvek ne žive zajedno, ali i taj dan je blizu. Treba naći poklon koji će simbolizovati njihovu sreću zbog odluke o budućem zajedničkom životu.

Sada su samo verenici koji su se obećali jedno drugom. Njihovom slobodnom voljom su krenuli na put zajedničkog života.

Advertisements

Njihove porodice su se u tome složile i sada treba da se proslavi. Vaše prisustvo će upotpuniti njihovu sreću, a vi ćete ih dodatno obradovati pažljivo izabranim poklonom.

Značiće će vam podatak o tome da li će živeti sami ili kod roditelja, zavisno od toga možete izabrati neki prikladan poklon. Ako se useljavaju u novi stan imaćete veću mogućnosti izbora da nađete poklon koji će biti i lepo i koristan za početak zajedničkog života.

Zanimljive ideje za poklon za veridbu

Pa da krenemo… 🙂

Personalizovana sveća

Uz mogućnost personalizacije, darujte ovu modernu sveću novozaručenom paru, sa datumom veridbe i njihovim inicijalima.

Advertisements

Planinska mapa kao umetničko delo „Na zajedničkoj avanturi“

Oh, sva mesta koja će posetiti! Zašto ne bi označili gde su sve bili uz ovu personalizovanu umetnost. Možete odabrati tri lokacije odakle će umetnik izvući mapu (rodni grad i mesta gde su se upoznali ili gde žive) i onda dodati lični tekst da označe avanturu na koju sada kreću zajedno. Idealan poklon za veridbu koji će dugo čuvati.

Personalizovani podmetač sa prezimenom

Advertisements

Ako će se useliti u novi dom zajedno, obeležite novi prostor sa budućim zajedničkim prezimenom. Pogledajte i ideje za poklon za useljenje.

Poklon kutija sa ličnim pečatom

U pripremi za slanje bezbroj pozivnica i zahvalnica, poklonite im zajednički pečat set, koji mogu personalizovati uz novo prezime ili novu adresu stanovanja.

Advertisements

Vaza sa cvećem sa držačem telefona

Ovaj hibrid držača telefona i vaze osvežava bilo koji noćni stolić. (Iako bi moglo biti svađe u budućnosti oko toga ko će ga koristiti 🙂 ).

Personalizovani set kecelja „Gospodin i Gospođa“

Ovo je zaista korisna ideja za poklon za veridbu, posebno za par koji voli da kuva. Ovaj set sadrži dve kecelje, belu za mladu i crnu za mladoženju. One mogu biti personalizovane njihovim zajedničkim prezimenom spreda, što bi bilo baš simpatično!

Advertisements

Personalizovana posuda

Po našem mišljenju, ne možete imati previše posuda za posluživanje, pa im nabavite jednu koja se zaista ističe! Ova je ručno izrađena i prilagodljiva, tako da možete dodati njihova imena i datum veridbe.

Poklon kutija za veridbu

Advertisements

Šampanjac i cveće – da li vam treba išta više za proslavu veridbe?

Personalizovana daska za sečenje

Nisu sve daske za sečenje napravljene jednake – postoji mnogo mogućnosti za graviranje, ali ova je posebno moderna i elegantna.

Advertisements

Personalizovana vinska kutija

Poklonite im ovu vinsku kutiju (možete im sami odabrati tri vina ili im to prepustiti) kako bi imali posebnu tradiciju kojoj će da se raduju u godinama ispred njih.

Bongo frižider i sedalo

Svima treba pouzdan frižider za poneti za one letne vikende u parku ili na plaži. Šta je super kada je u pitanju ovaj? Takođe je i sedalo! Napunite ga omiljenim pićem vašeg para, ukrasite ga mašnom i imate savršen poklon za veridbu.

Advertisements

Personalizovani ukras za veridbu

Poklonite im personalizovani praznični momenat u kojem mogu uživati iz godine u godinu.

Personalizovana drvena kutija za čuvanje stvari

Tokom trajanja svoje veze, bez sumnje su skupili bezbrojne karte sa koncerata, čestitke, čepova od vinskih flaša… sve moguće. Ova personalizovna kutija će im ponuditi savršeno mesto za čuvanje svojih uspomena.

Advertisements

Personalizovani okrugli tanjir

Samo dodajte njihove inicijale i datum venčanja (ako su ga odredili) da učinite ovo posuđe njihovim omiljenim.

Personalizovane slagalice

Advertisements

Jednostavno “ukradite” slatki snap sa njihovog Instagram zida, a Shutterfly će to pretvoriti u podsetnik za sećanje kako bi zajedno njihovi komadići slagalice činili jednu veliku fotogeničnu celinu.

Instax retro fotoaparat

Ovaj retro fotoaparat im pruža mogućnost da odmah dobiju fotografije kao suvenire sa svojih putovanja i ostalih dešavanja.

Advertisements

Personalizovani portret

Umesto da im poklonite još jednu uokvirenu sliku koju će nabaciti na svoj zid, idite na jedinstvenu opciju uokvirivanjem karikatura dve ljubavne ptice, porodičnog kućnog ljubimca i svega drugog po želji.

Personalizovana ploča

Ovaj poklon za veridbu je poseban i zabavan. Ploča na sebi sadrži reči „Pitao me, i ja sam pristala!“ a može se personalizovati imenima para i datumom veridbe. Imena se ugraviraju na srca koja vise sa ploče, pričvršćeni dekorativnim nitima. Ovaj poklon je savršen i kao zidna dekoracija u prvom domu ovog para, koji budu delili kao suprug i supruga.

Advertisements

Izazov ili istina

Ovaj poklon je malo neobičan, ali u isto vreme i zabavan. On bi najviše odgovarao paru koji je blizu svog venčanja. Ova igra „Istine ili izazova“ je odrasla verzija koju par može koristiti da začiniti stvari u spavaćoj sobi. Neki parovi koji su možda više konzervativni po pitanju svoje veze bi se zastideli ovakvim poklonom, dok bi se drugi dobro nasmejali!

Drago nam je ako smo uspeli da vam olakšamo u vezi odabira poklona za veridbu. Ako idete na veridbu kod prijatelja, dobrih drugara, možete se odlučiti i za neki šaljiv poklon, koje će sve prisutne razveseliti i nasmejati.

Advertisements

Drugari uvek između sebe imaju neke pošalice koje sada mogu poslužiti kao tema da se napravi neki šaljivi poklon za veridbu. Možda baš takav poklon ostane kao sećanje na to slavlje.

Posle ovog slavlja dolazi svadba koja će sigurno biti slavlje većeg obima i spektakularnije.  Kako ne bi veridba ostala u senci svadbe, možete napraviti poklon takav da niko ne zaboravi veridbu, da baš taj poklon bude prva asocijacija na taj dan.

U svakom slučaju lepo se provedite i uživajte sa budućim mladencima. 🙂