Ideje za poklon za trenera: Top 10 najboljih predloga

Tražite ideje za poklon za trenera? Na pravom ste mestu! Potrudili smo se da sastavimo listu poklona koji će ih sigurno obradovati.

Za život svakog čoveka važan je sport. Baviti se sportom znači biti zdrav. Danas se svi roditelji trude da im se dete bavi nekim sportom da ne bi svo svoje slobodno vreme provodilo sedeći pokraj računara i gledajući televizijski program.

Advertisements

Treneri igraju važnu ulogu u našem životu. Oni nas guraju da damo sve od sebe i rastemo kao sportisti i ljudska bića. Posao trenera zna biti neumoran i nezahvalan, bez obzira koji sport je u pitanju.

Oni ulažu mnogo više vremena, truda, emocija i mentalne energije u svoj posao nego što to ljudi shvataju. Povremeno je potrebno odvojiti nekoliko minuta da svom treneru pokažete šta on znači za vas, a sjajan poklon za trenera je odličan način da to učinite.

Advertisements

Treneri su učitelji ali oni uče i da savladamo veštinu sporta kojim se bavimo ali ima tu dosta i životnih lekcija. Trener može da se meri sa roditelje. Posle roditelja najviše o detetovom fizičkom, psihičkom razvoju brine trener.

Advertisements

Svaki trener voli svoj posao i voli svu svoju decu jer da nije tako ne bi mogli da rade taj posao. Njega održava ljubav prema sportu, a deci prenosi znanje tako što voli i sport i decu.

Da biste pokazali treneru koliko vam znači i koliko mislite da je sve na mestu što traži od vas, poklonite mu neki znak pažnje. Treneri su uglavnom veoma strogi i neko ko sluša i gleda sa strane rekao bi da tu nema emocija. Ništa nije kao što izgleda. Tu su emocije i te kako prisutne, samo što se kriju.

Pitanje je šta bi bio pravi poklon za vašeg trenera (ili trenera vaše dece). Može biti neki poklon iz sveta sporta, a i ne mora. Odabraćete poklon zavisno koliko ste bliski sa vašim trenerom.

Ideje za poklon za trenera

Zahvalite se treneru na kraju sezone uz neki od sledećih poklona.

Advertisements

Zviždaljka

Prva stvar koja treba jednom treneru je zviždaljka, naravno. Ako nemaju zviždaljku, izgubiće glas nakon jednog treninga. To bi se sportistima moglo svideti, ali na kraju im to neće ništa dobro doneti. Nabavite treneru ovu dobru zviždaljku, kako bi mogao voditi trening da ide kao sat.

Okrugli organizator

Treneru je potreban način da sve drži na jednom mestu. Šorc sa dovoljno džepova za spremanje zviždaljki, tabli i beleški jednostavno ne postoji. Ovaj organizator stane oko kutije za lopte ili frižidera za piće, a ima džepove za sve njegove trenerske potrebe.

Advertisements

Mapa za organizaciju

Ova izvrsna trenerska mapa dolazi sa patent zatvaračem, a uključuje beležnicu i magnetsku tablu za fudbal sa dve boje magneta za odvajanje napada od odbrane. Ovo je idealan poklon za trenera.

Kockice sa vežbama

Advertisements

Najnovija naučna istraživanja dokazuju da je dobar miks vežbi ono što održava telo snažnim i u formi. Treneri ga moraju menjati. Kad dođe vreme za snagu i kondicione vežbe, ove kockice dobro dođu. Trener može baciti kockice i odrediti vežbu: nije potrebno planiranje i sam posao je uveliko pojednostavljen.

Štoperica

Ključna, kao i trenerova zviždaljka, štoperica je još jedan komad opreme bez kojeg ni jedan trener ne bi smeo da bude.

Advertisements

Privesak za trenera

Ovaj privesak je lep i topao poklon za trenera koji je uložio dodatni napor za svoj tim. To je jednostavan, srebrni prsten koji se može personalizovati u skladu sa specifičnom porukom koju želite da pošaljete svom voljenom treneru. Odaberite između niklovanog lanca, srebrnog lanca, ružičaste vrpce ili crne vrpce.

Plaketa zahvalnosti treneru

Kad se kraj sezone približi, trener je obično taj koji dodeljuje nagrade. Ali, i trenerima je potrebna ljubav! Ova plaketa je odličan način da se zahvalite na divnoj sezoni i ima divan inspirativan citat unutar lepog drvenog okvira.

Advertisements

Timska fotografija

Skupite svu decu i dajte treneru poklon koji će dirnuti njegovo srce. Ovo je najjednostavniji poklon za trenera koji ćete naći. Sve što trebate je fotografija, materijal za pisanje, i vreme da se sva deca potpišu. Jednostavan okvir od drveta dovršava poklon, i gotovo!

Personalizovana termos šolja

Advertisements

Svaki trener zna za važnost pravilne hidratacije … ili barem dobre šolje jake kafe za one ranojutarnje treninge.

Majica „Da, Treneru“

Ovo je ono što se želi čuti od svakog igrača, svaki put. Dođi na trening 10 minuta ranije? Da, treneru. Trči brzi sprint? Da, treneru. Uradi 100 sklekova? Da, treneru. 🙂

Advertisements

Nadamo se da smo vam olakšali kako biste izabrali lep poklon za trenera. Ako ste od naših predloga pronašli neki pogodan poklon biće nam drago da smo vam pomogli i da ćete ga obradovati.

Posle roditelja on vam je najbitnija osoba i najzaslužnija za vaše uspehe. Cenite vašeg trenera i pokažite mu da vam je stalo do njega.

Pogledajte i ideje za poklon učiteljici.