Savršen poklon za momačko veče: 20 odličnih ideja

Tražite poklon za momačko veče koji će pamtiti do kraja života? Pripremili smo listu najboljih poklona koje neće nikad zaboraviti.

Za neke ljude je vjerovatno jedan od glavnih razloga da se ožene kako bi mogli da iskuse momačko veče. Slažete se?

Advertisements

Šalu na stranu, momačke večeri zaista jesu dugotrajna tradicija gde muškarci slave svoju poslednju noć kao samci, i odlično se provedu sa svojim najbližim prijateljima.

Uspomene, smeh, TAJNE, sve su ono zbog čega su momačke večeri na sjajnom glasu, i definitivno biste trebali razmotriti kupovinu nečega što vaš drug nikada neće zaboraviti.

Advertisements

Pa da krenemo sa idejama… 🙂

Kecelja za roštiljska druženja

Advertisements

Ako je mladoženja kuvar u duši onda je ova personalizovana kecelja za kuvanje idealan poklon za momačko veče i definitivno će vas usrećiti kad se bude nasmejao videvši ovaj poklon. Ova kecelja je divan poklon za bilo koga ko voli kuvanje uz mogućnost prilagođavanja i personalizovanja slike i reči u skladu sa njihovim ukusom i stilom.

Smešne naočare sa natpisom “Game Over/Gotova igra” za mladoženju

Nabavite super cool sunčane naočare sa natpisom”Gotova igra” i uživajte dok se vaše društvo grohotom smeje. Čak ne morate da se držite fraze “gotova igra”. Zapravo možete odrediti vlastiti tekst za printanje na naočarama. Ove naočare će biti odličan dodatak bilo kakvom događaju, a posebno momačkim večerima, i definitivno će biti upamćene.

Advertisements

Izrezbarena lula za duvan

Fantastičan poklon za momačko veče, ova ručno izrezbarena lula je napravljena od ekološkog materijala i izgleda veoma moderno. Biće odličan poklon za mladoženju, tokom samog dana venčanja  ili još bolje, u toku momačke večeri. Ko ne bi voleo da ga vidi uz ovu sofisticiranu lulu, a takođe će odlično izgledati i kao deo nečije kolekcije.

Šorc sa natpisom “Trofej muž”

Advertisements

Želite se zabaviti i nasmejati prijatelja koji se tek treba oženiti? Onda je ovaj šorc za muškarce idealan. Crn je pa pa ga možete prilagoditi kakvim god tekstom želite. Iako bi idealna opcija bila “trofej muž”, vi možete staviti sve što želite.

Pljoska “mladoženja”

Poklonite mladoženji ovu muževnu i privlačnu pljosku koja je savršena za sipanje njegovog omiljenog pića. Možete dodati mladožnjino ime i na taj način ga učiniti ličnijim.

Pošto je ovaj predmet ručno rađen, savršen je i dugotrajan, i trajat će im mnogo godina čineći ga još važnijim za mladoženju. Savršen je poklon za momačko veče.

Advertisements

Cool majica za momačko veče

Kupite ove neodoljivo slatke majice za momačko veče, kao npr. ovu sa natpisom “Venčanje mi je blizu, kupite mi pivu”. Savršena je za bilo kojeg samca koji će se ubrzo venčati, ali i njegove prijatelje.

Majica “budući muž”

Advertisements

Slobodno je kupite kako biste svog druga uplašili od obaveza koje ga čekaju! Ma ne, bez šale, ova majica će ga podsetiti na tople uspomene na svoju vezu, ali i skore uspomene iz braka. Savršen je poklon za momačko veče za osjećajnog tipa i cenit će je do kraja života.

Kačket

Još jedna jedinstvena ideja za momačko veče će sigurno nasmejati vaše goste je ovaj kačket sa natpisom “Ovo je moje momačko veče; pijte, ljudi!“ Biće dovoljan jedan pogled na ovaj kačket da se zna da ćete se zabaviti. Izgleda neodoljivo i definitivno će vas oraspoložiti tokom momačke večeri.

Advertisements

Rog za piće

Želite da prijatelju poklonite jedinstven poklon koji nikada neće zaboraviti? Onda mu poklonite ovaj “Das Rog“, tradicionalni vikinški rog za piće koji se može nositi i oko vrata. Ovaj prelepi predmet će im čuvati piće i mogu ga ili držati u ruci ili piti iz njega ili obesiti sa vrata. Kad se zabava završi biće savršen dekorativni detalj u njihovom domu.

Kačket “Kupite mi pivu”

Još jedan jedinstven dar koji možete razmotriti kao poklon za momačko veče je ovaj kačket “Kupi mi pivu, kraj je blizu”. Uz ovu sliku katanaca na prednjoj strani, može biti savršen poklon ne samo za momačko veče, nego i za zaručničku zabavu ili za dan venčanja.

Advertisements

Poklon set za mladoženjino društvo

Iznenadite svoje društvo na zabavi pre venčanja ili na momačkoj večeri sa ovim elegentanim poklon setom iz tri dela. Ovaj jedinstveni set za drugove će sigurno učiniti njegovo vjenčanje posebnim.

Dugotrajan je i napravljen od nehrđajučeg čelika, pa slobodno pijte! Sastoji se od 4 čašice, levka i pljoske. I ovde imate opciju dodavanja imena i uloge dotične osobe na venčanju.

Advertisements

Poklon set za kuma

Ovaj set u kutiji od drveta trešnje je savršen poklon za momačko veče za kuma. Profesionalno izgraviran sa imenom i titulom po vašem izboru.

“Gotova igra” majica

Podsetite prijatelja da su mu dani izlazaka sa drugim ženama prošli i da je sada vezan ovim brakom u okove do kraja života, darujući mu ovu majicu “Igra je gotova” za momačko veče. Savršena za mladoženjinu poslednju noć kao samca, ali se potrudite da mu buduća supruga ovo nipošto ne vidi! 🙂

Advertisements

Devet poklona za momačko veče

Ovaj poklon za momačko veče od 9 delova za mladoženju i društvo je savršen za venčanje, ali i samo momačko veče. Sastoji se od 9 nehrđajućih pljoski zamotanih u kožu, uz opciju dodavanja i personalizovanja uz ime osobe i njihove uloge na venčanju.

Jednostavno je savršen, i mladoženja i njegovo društvo će ga baš voleti! Ovo je jedan od onih poklona koji će svi ceniti u godinama koje ih čekaju, pa nemojte oklevati da ga kupite!

Pivski pojas

Advertisements

Čoveče, ovo je jednostavno jedan od najboljih poklona koji možete dati ili dobiti za momačko veče! Pivski pojas sa 5 ili 6 pivskih limenki. Savršen je za ljubitelje piva, i ako je mladoženja ljubitelj piva, oduševiće se ovim! Savršen je za momačko veče kada svi žele da se zabave i napiju.

Šolja za kafu za mladoženjino društvo

Treba vam poklon za vaše društvo i kumove da im se unapred zahvalite? Ova predivna šolja za kafu je savršen poklon za momačko veče. Dizajn šolje se nalazi sa obe strane i dolazi u beloj zapečačenoj kutiji za poklon tako da je potrebno samo naručiti i spremna je za poklon.

Advertisements

Personalizovana XL pivska čaša

Kad god neko spomene reči “Momačka” i “Veče”, prva stvar koja vam padne na um je pivo i ogromne količine alkoholnih pića. Imajući to u vidu, zašto to ne bismo pretvorili u jedan koristan poklon koji će mladoženja koristiti i tokom i posle zabave.

Personalizovana pivska čaša je XL veličine i idealna je za ljubitelje piva i za zabave. Takođe se može personalizovati uz opciju graviranja imena mladoženje i dodatna tri reda teksta bez ikakve naplate.

Navlake za boce za momačko veče

Advertisements

Ako lično volite poklone rađene po meri, onda će pokloni poput navlaka za boce, na kojima sami možete odrediti vlastiti tekst, biti savršen poklon za momačko veče ili za zaručničku zabavu. Ovo su savršeno prilagođene navlake za vaše goste i porodicu u toku momačke večeri.

Personalizovani crni ugravirani upaljač

Svaki čovek treba jedan ovakav upaljač da zapali savršenu kubansku cigaru. Poklonite ovaj nehrđajući uljni upaljač kao i pažljiv i koristan poklon. Vaši kumovi i prijatelji će vam biti zahvalni zbog ovoga!

Advertisements

Poklon set za kumove

Nemojte dopustiti drugu da ode na važan sastanak, događaj ili intervju za posao bez odgovarajućih modnih detalja! Ovaj personalizovani poklon set za muškarce sadrži spajalicu za novac, za kravatu, ukras za manžetne, koje su od metala za uređen i elegantan izgled. Savršen je kao poklon za momačko veče za kumove i drugove, ali i bilo koju drugu prigodu.

Želimo da čujemo vaše mišljenje. Šta je po vama najbolji poklon za momačko veče? Pišite nam dole u komentarima!