Idealan poklon za doktora: Najbolje ideje kao znak zahvalnosti

Ove ideje za najbolji poklon za doktora će biti dovoljne da ih zadivite, bez obzira da li ste u braku sa doktorom, imate najboljeg prijatelja koji je doktor ili jednostavno želite da izrazite zahvalnost vašem porodičnom doktoru.

Ovi pokloni nam daju priliku da izrazimo zahvalnost njima koji su posvetili svoj život u brizi za drugima.

Advertisements

Ako vam je suprug doktor vi na njega ne gledate kao na nekoga ko dnevno spase mnogo života. On je samo vaš muž sa svim manama i vrlinama kao i svi drugi ljudi. Treba malo više da obratite pažnju na njegove potrebe i da uvek imate u vidu da je njegov posao veoma stresan i dogovoran. Jedan od najodgovornijih.

Često je i odsutan zbog raznih smena i svega što posao zahteva, ali setite se da to vreme koje ne provodi sa vama verovatno spašava živote i čini srećnim mnogo majke, žene, očeve i sl. Njegov poziv je tako plemenit da morate imati više razumevanja za njega, trebali bi.

Advertisements

Ako kupujete poklon za doktora, osnovna saznanja o tipičnom rasporedu doktora (često su uskraćeni za spavanje, stresni i vremenski naporan posao) nude neke tragove. Za neke konkretne ideje o poklonima konsultovali smo čitav niz praktičara – od profesionalaca hitne pomoći do porodičnih doktora i medicinskih direktora – o najpromišljenijim poklonima koje su ikada dobili i šta bi preporučili kao poklone kolegama.

Advertisements

Ako nikako drugačije ovde ćete sigurno dobiti ideju o mogućem poklonu za vašeg doktora. Oni su ipak ljudi kao i svi mi, samo što rade posao koji mnogi od nas ne mogu. Imaju oni slične potrebe kao i svi drugi.

Ako vas doktor zna da uživa u životu onda će vam biti lako da mu kupite poklon koji će mu se dopasti. To može biti neki sitan znak pažnje koji će mu ulepšati trenutke uz kafu ili dok je sa svojom porodicom.

Ako ga bolje poznajete tj. ako je doktor vaš član porodice, prijatelj, rođak onda ga bolje poznajete i možete mu kupiti neki praktičan poklon koji će mu svaki dan na neki način olakšavati neki deo posla, bilo da li je to otvaranje vrata daljinskim ili neki podsetnici za posao, već ćete sami shvatiti zavisno od njegovih aktivnosti.

Ako pored posla ima neki hobi imate dodatnu temu za razmišljanje.

Advertisements

Ideje za poklon za doktora

Pa da krenemo… 🙂

Ogrlica u stilu otkucaja srca

Ova prelepa ogrlica daje suptilnu aluziju na medicinsku profesiju osobe kojoj je namenjena, bez da bude nametljiva. Ovo je savršen Božićni ili poklon za diplomiranje za žene doktore. Ogrlica dolazi u simpatičnoj maloj kutiji, tako da je praktična za poklon.

Bežične slušalice

Advertisements

Tokom pauza, par slušalica može biti vrlo koristan za zaboravljanje burnih dešavanja tokom rada u užurbanoj bolnici ili doktorskoj ordinaciji.

Krema za ruke

Zbog toga što doktori stalno peru ruke i vrše njihovu dezinfekciju između operacija, bogata krema za ruke im može pomoći rehidratirati grubu kožu svojih ruku. „Ugodni losion je super koristan, jer perem svoje ruke i koristim alkoholna sredstva za dezinfekciju milion puta dnevno“.

Advertisements

Boca za vodu

Ovo je još jedna sjajna ideja za poklon za doktora. Boce sa vodom im pomažu da ostanu hidrirani i da vode računa o dnevnom unosu tečnosti.

Poslovna torba

Pomozite doktorima da lakše putuju na posao sa nekom lepom poslovnom torbom koja ima dovoljno mesta za sve što je potrebno za jedan radni dan na poslu.

Advertisements

Umetnost

Doktorske ordinacije su poznate kao sumorne i bezlične, tako da je ulepšavanje njihovog radnog prostora sa komadom umetnine još jedna mogućnost.

Esencijalna ulja

Advertisements

Neko ko želi da se opusti na klinici će ceniti set opuštajućih esencijalnih ulja i raspršivača.

Duhovita definicija reči „doktor“ na majici

Podarite doktoru u vašem životu dobar razlog za smeh jednim od ovih neobičnih poklona. Na kraju krajeva, smeh je najbolji lek. Uz duhovitu poruku na ovoj majici neće zadržati dobro raspoloženje samo za sebe. Oni će radost širiti svima oko sebe i učiniti svet boljim mestom na više načina.

Advertisements

14 karatna zlatna ogrlica u obliku stetoskopa sa ispisanim imenom po želji

Ova prefinjena ogrlica je odličan način da izrazite svoju zahvalnost. Bilo da se radi o posebnoj usluzi koju pružaju, za nekoga dragog ili samo za obeležavanje još jedne godine rada u ovom pozivu, poklon govori sam za sebe. Stetoskop sa njihovim imenom pokazuje da vam je stalo do njih i biće njihova omiljena ogrlica.

Doktorska torba od italijanske kože

Ako svom omiljenom doktoru darujete ovu torbu od italijanske kože, dat ćete im do znanja koliko ih zaista cenite. Ali to nije sve, takođe će im ponuditi i praktičnost kroz mnoge funkcionalnosti. Garancija za puno godina korišćenja je visokokvalitetni materijal. Odaberite boju za koju mislite da im najviše odgovara, i ovu torbu neće nikada pustiti od sebe.

Advertisements

Ručno rađena olovka sa simbolom medicine

Ne možete pogrešiti ako odaberete ovu olovku kao poklon za doktora. Ali ne odgovara baš bilo kakva olovka. Ono što ovu olovku čini zaista posebnom je njen vizuelni dojam i simbolika koju nosi. Imajući u vidu da se na njoj nalazi kaducej (simbol medicine), svi ostali medicinski radnici će biti zavidni. Kontrast boja između boje javora i svetlo plave doprinosi njenoj estetskoj vrednosti čime je pretvara pravo u umetničko delo.

Neseser za putovanja

Tražite li način da medicinskog radnika u svom životu malo bolje organizujete? Ovaj neseser za dokumente je vaš najbolji izbor. U prostranu unutrašnjost može stati njegov pasoš, kreditne i debitne kartice, računi i sitni novac, pametni telefon i ključevi automobila, a sve na jednom pogodnom mjestu.

Advertisements

Šaljiva šolja za doktore

Nasmejte ih svako jutro tako što ćete im nabaviti jednu od ovih smešnih doktorskih šolja. Svaki doktor bi je voleo imati, bez obzira da li se radi o posebnoj prilici ili poklonu da im pokažete da vam je stalo. Služiće im kao dnevni recept za zabavu dok sebi svako jutro prave šolju kafe.

Kožna doktorska torba

Advertisements

Doktorske torbe nisu samo vezane za funkcionalnost. Jedan pogled na ovaj komad i sve što vidite je stil i sofisticiranost. U kombinaciji sa svojom funkcionalnošću, ove karakteristike je čine jednom od najboljih ideja za poklon za doktora.

Personalizovana daska za sečenje sa slikom stetoskopa

Za doktora koji voli provoditi vreme u kuhinji, daska za sečenje sa slikom stetoskopa je savršen poklon. Spajajući estetiku i funkcionalnosti, ovo je vredan dodatak njihovim životima. Na jednostavan način dekorativno unapređuje njihovu kuhinju, zahvaljujući umetničkoj izradi i starinskom finiširanju. Odaberite boju javorovog sirupa, bambusa ili lešnika, koja im najbolje odgovara.

Advertisements

Ogrlica sa motivom DNK niza

Svaki doktor mora imati nešto vezano za najpoznatiji molekul, DNK. To znači da ne možete pogrešiti sa DNK ogrlicom. Savršen prikaz strukture dvostruke spirale DNK nudi mnogo privlačnosti i simbolične vrednosti. Bilo koji doktor to bi nosio sa ponosom!

Personalizovani sat za doktore

Ovaj personalizovani sat je sigurno najbolji poklon za ordinaciju vašeg doktora. Napravljen od tradicionalnog hrasta, to je elegantan komad koji odmah podiže dekor bilo koje prostorije. Uz doktorovo ime i univerzalni medicinski simbol kadicej, on savršeno spaja funkciju i stil. Primamljiv je i zbog svoje svestranosti, jer ga mogu smestiti na sto ili obesiti na zid.

Advertisements

Doktorska personalizovana stanica za punjenje

Dajte dodir funkcionalnosti i stilu životu vašeg doktora sa ovom personalizovanom stanicom za punjenje telefona. Bilo da moraju odgovoriti na hitan poziv u toku noći, ili da jednostavno drže stvari organizovanim, ovaj komad odgovara za sve. Zaista jedinstven poklon za doktora.

Držač vizit karti za doktore

Advertisements

Ovaj visokokvalitetni čelični držač za posetnice je ručno izrađen i koristan je poklon za svakog novog doktora. Ponosno sadrži medicinski simbol kaducej i standardna vizit karta se u njega savršeno uklapa.

Zabavni privesak za ključeve

Ovaj zabavni privesak za ključeve je apsolutni hit kao poklon za diplomiranje sa medicine. Međutim, takođe je sjajna ideja za Božićni poklon ženama doktorima. Duhovit mali znak koji istovremeno komplimentira ženin izgled i profesiju.

Advertisements

Bilo da je vaš doktor praktičan ili više voli stvari za uživanje i odmaranje, nešto od ponuđenih predloga će mu se dopasti. Ako je tolikom broju njegovih kolega i njemu će sigurno jer svi oni imaju nešto zajedničko.

Šta biste vi preporučili kao idealan poklon za doktora? Želimo da čujemo vaše mišljenje, pišite nam u komentarima dole.