TOP IDEJE za fenomenalan poklon za Vaskrs

Odaberite najlepši poklon za Vaskrs sa naše liste i iznenadite vaše najmilije. Ovo je promišljen popis poklona za osobe koje imaju različitu vrstu ukusa i izbora.

Za genijalnu suprugu, za perfekcionisticu, za radišnu pčelicu, za osobu kojoj je dom najbitniji, za žestoku šeficu, i za sve vrste osoba, ovde je popis poklona koje možete odabrati a zbog kojeg će se darovana osoba osećati željeno i shvaćeno.

Advertisements

Vaskrs je praznik veoma značajan za vernike. To je dan kada je Gospod Isus Hristos vaskrsao, odnosno ustao iz mrtvih i pobedio smrt.

Za ovaj praznik su vezani lepi običaji u našem narodu. U celom Hrišćanskom svetu, običaj je da se za Vaskrs darivaju jaja. Zašto baš jaja?

Advertisements

Jaje je simbol obnavljanja prirode i života pa iz tog razloga se baš daruju jaja. Kao što Badnjak daje posebnu toplotu dok greje ukućane tokom badnje noći, tako i crveno Vaskršnje jaje daje posebnu radost u kući.

Advertisements

Možda mislite da su vaskršnje korpe namenjene samo deci, ali i odrasli mogu da učestvuju u toj akciji :-).

Ne morate potrošiti mnogo novca da biste svojim prijateljima dali vaskršnje poklone koje će voleti, dovoljan je mali znak pažnje koji će oni sigurno ceniti.

Obeležite ovaj divni praznik vaskršnjim poklonom koji će doneti osmeh na lica vaših voljenih.

Kada krenete u komšiluk sa vaskršnjim jajima ne zaboravite da ponesete slatkiše kojim ćete darovati decu iz komšiluka. 🙂

Advertisements

Deca vole da uživaju dok se kuckaju šarenim jajima, ali da jedu više vole čokoladna.

Zanimljive ideje za poklon za Vaskrs

Kuhinjske kašike u obliku gitare

Ako znate da vaš prijatelj voli muziku i da je bio deo benda negde u prošlosti, ovo je poklon iznenađenja koji će vratiti nostalgične trenutke i sećanja. Uživaće u mešanju recepata, pevušeći u kuhinji i istovremeno koristeći ovaj odličan tematski drveni pribor za kuvanje. Rođendanski poklon muzičke tematike oduševiće ljubiteljice dobre muzike.

Belgijski aparat za vafle

Advertisements

Pomoću ovog kuhinjskog pomagala mogu se napraviti ukusne vafle i razveseliti decu. Ovaj aparat za vafle napravljen je od materijala koji sprečava lepljenje pa se lako čisti i održava. Pečeni vafli se ne lepe na tanjir i mogu se premazati prelivima i sirupima. Ima mogućnost prilagođavanja toplote a može i peći različite tipove uzoraka za vafle.

Zavesa za tuširanje sa cvetnim dizajnom

Jedinstven poklon koji možete kupiti dragoj osobi kao poklon za Vaskrs je ova unitana zavesa za kupatilo. Ako voli trošiti puno vremena na njegu i uređivanje, ovo je prigodan dar. Zavesa je ukrašena živim bojama i odličan je dodatak dekoru kupatila. Kvalitetna zavesa koja se može prati u mašini za veš dobar je poklon za Uskrs.

Advertisements

Bežični otvarač za vino

Lep poklon za Vaskrs je ovaj punjivi bežični otvarač za vino. Praktičan je, elegantan i ergonomski dizajniran. Uz njega dolazi i posuda za držanje i hlađenje. Ovo je električni otvarač za vino koji otvara čep jednostavnim dodirom. Kad se jednom napuni, može otvoriti 30 boca. Pri otvaranju boce vina više se ne morate zezati s čepom. Jedan od najboljih poklona za ljubitelje vina.

Prelepa umetna biljka

Reč je o metalnoj posudi koja sadrži veštačke biljke i cveće. Ovo možete odabrati kao poklon za Vaskrs osobama koje vole cveće i dekorisanje prostora. Može je smestiti u svoj ured ili dom. Izgleda stvarno i lako se održava. Ne zahteva zalivanje i može izgledati lepo izložena na jednom mestu bez straha od umiranja. Izrazite svoju ljubav prema dragim osobama sa ovim jedinstvenim cvećem i sadnicom koja će zauvek ostati živahna.

Advertisements

Ukrasna grana s rasvetom

Ova umetnička instalacija je odličan način da dragoj osobi pokažete kako svojom prisutnošću osvetljava vaš život. Sadrži vijugave grančice koje se mogu osvetliti i koje odlično funkcionisaju kao ukrasni komad za dnevni boravak. Može se napajati USB kablom i može se koristiti u zatvorenom prostoru kao ukrasni predmet. Možete ga staviti u vazu zajedno sa drugim ukrasnim cvetovima kako bi istaknuli grane.

Profesionalni set za barmene

Advertisements

Fantastičan poklon za Vaskrs je ovaj set za barmene koji omogućava mešanje ukusnih koktela i martinija. Koriste ga i iskusni barmeni i amateri. Organizujte fenomenalnu zabavu kod kuće mešajući pića pomoću ovog seta. Ovaj jednostavan barski set za pripremu koktela kod kuće je idealan poklon za Uskrs.

Spa set s lavandom i jasminom

Bitno je da vaša žena zna da se još uvek mora brinuti za sebe i uzeti si svoj „spa kućni period“ tu i tamo. Ako joj poklonite ovakav set, ona će svakako videti kako se brinete i za njenu lepotu, ali i za njenu dobrobit i emocije. Često ovakve poklone možete personalizovati s obzirom na to šta vaša žena voli od mirisa i cveća.

Advertisements

Porcelanska šolja i tanjir sa kašikom

Lep poklon za Vaskrs je ovaj set porcelanske šolje i tanjirića. Elegantnog je uzorka i ukrašen je zlatnom bojom. Delikatan je i elegantan. Može se koristiti svakodnevno, kao i za čaj. Nije pogodno za mikrotalasnu ili mašinu za pranje sudova. Odlično je za dekoraciju stolova kada organizujete zabave.

Sekač peciva

Sekač za peciva lep je poklon za Vaskrs koji može umanjiti napore u pravljenju doručka. Sada je lagano seći peciva bez da se povredite. Izrežite peciva da ostanu ravna bez da pritom koristite nož za rezanje. Potrebno je manje vremena pa ćete pomoću ovog sekača brže napraviti doručak za decu, a može pomoći i prilikom pripreme za slavu kao i za druge prigode.

Advertisements

Drveni setovi podmetača za posuđe

Za razliku od ostalih podmetača koji se zagrevaju kada se stavi vruć pribor, ovo je skup drvenih podmetača koji se ne zagrevaju čak i ako na njega stavite vrući pribor na duži vremenski period. Lep dodatak kuhinjskom dekoru i pomoćnim predmetima. Ovo je prikladan poklon za Uskrs koji će svideti svima. Promišljen je i koristan jer je nešto što se može koristiti duže vreme. Lako se čisti i održava.

Rotacioni organizator za čuvanje začina

Organizator začina koji stoji na radnoj ploči, frižideru ili ormariću u kuhinji promišljen je poklon koji možete darovati za Vaskrs. Rotacija štedi vreme i olakšava navigaciju. Takođe se može koristiti i u kupatilu – za čuvanje šampona i ostalih dodataka i predmeta za kupku.

Advertisements

Organizator za ormar

Organizator ormara izgleda trendi i čuva cipele, torbe i druge dodatke u najboljem redu. Iako je lagan, izdržljiv je i traje dugo. Veoma je prostran i ima mnogo pretinaca u kojima možete držati svoje stvari na organizovan način. Ovo je prikladan poklon za Uskrs za čuvanje manjih predmeta, pomoću koga se sve može držati unutar ormara.

Podmetači u obliku leptira

Advertisements

Ukrasni podmetači su jako slatka stvar jer se na njima svašta može držati: hrana, piće, kozmetika, nakit, itd. Uvek je više stvari nego podmetača, pogotovo kod žena! Mogu se staviti u mašinu za suđe i njihov lep print neće izblediti! Lako ih je očistiti, a teško slomiti. Nisu teški za nositi, a lako ih je zavoleti! Savršen poklon za Vaskrs!

Imate li vi neke zanimljive ideje za poklon za Uskrs koje biste želeli podeliti sa nama?