Idealan poklon za sina: Odlične ideje sa kojima ne možete pogrešiti

Vreme je da pronađete poklon za sina, bilo za njegov rođendan, Božić ili možda samo onako.

Poenta je u tome da postoji mnogo beskrajnih opcija, ali mi smo smislili savršenu kombinaciju tradicionalnih, smislenih, smešnih, a onda i sasvim jedinstvenih ideja. Stvari koje će želeti da koristi.

Advertisements

Deca su najveća radost u životu. Jednom kada dođu na ovaj svet, sve Vam je važno, nesebično voleti i dobro se brinuti o njima. Čitav Vaš život vrti se oko njih i sve o čemu možete razmišljati jeste da učinite njihov život lakšim i srećnijim.

Ako ste blagoslovljeni divnim sinom koji predstavlja sjaj Vašeg života, sve što biste želeli je da se smeje. Želite da budete deo svih njegovih avantura i pomognete mu da nauči nekoliko sportova.

Sigurno je on nestašno dete koje imate, ali njegova smešna dela čine da se smejete ceo dan. Pronašli smo sjajan niz odličnih ideja za poklone za poboljšanje odnosa ljubavi, brige i poverenja koji delite sa svojim sinom.

Bilo da je to prvog dana Vašeg sina u školi, njegov 18-ti rođendan ili je tek dobio posao, imamo poklone kako bismo sve ove proslave pretvorili u lepu uspomenu.

Džedajski bade-mantil

Advertisements

Ovo je poklon koji tražite. Nakon tuširanja, ujutro, dok proverava poštu ili se samo mota oko kuće, sve može biti deo njegove obuke za savladavanje sile. Ovo će ga vratiti do prvog puta kada je gledao Obi Vana kako koristi svoj trik sa Džedajem da izbegne olujne trupe.

Alat za roštilj

Uz ovaj sjajni set alata, on će imati sve što je potrebno kako bi savršeno pripremio i ispekao roštilj. Ovo je odličan poklon za savršeno meso sa roštilja (i druge namirnice). Kao dodatni bonus, konačno će oprati svoj pribor i uredno ga odložiti. 🙂

Komplet za pripremu piva

Advertisements

Nema ničeg boljeg nego kada sami proizvodite svoje pivo. Svaki momak želi da proizvede svoje pivo, ali postoji toliko mnogo komponenti koje su potrebne.

Ovaj komplet uključuje sve što je potrebno za početak, uključujući sve sastojke za prvu seriju od 18 litara.

Nema potrebe da se traže sastojci od 100 evra ili skupoceni lonac. Ovaj početni komplet će biti savršen.

Gospodar kanti

Advertisements

Ovaj genijalni organizator alata ima dovoljno prostora i petlji za držanje svih alata i čekića, istovremeno zadržavajući najveći deo kante. Odličan poklon za sina koji se bavi nekim privatnim poslom i ima dosta alata koji nosi sa sobom.

Ranac sa USB punjenjem

Ovaj ruksak starinskog stila dizajniran je da obezbedi bezbednost i sigurnost prenosnih računara od 15 inča, a istovremeno nudi dovoljno prostora za skladištenje za sve one osnovne potrepštine za rad / proučavanje, kao što su boca sa vodom ili kišobran.

Stoni džak za udaranje

Advertisements

Ovo bi trebalo da bude standardna oprema na svakom muškom stolu. Umesto besmislene antistres lopte koju će izgubiti, nabavite mu nešto što će uvek koristiti.

Sigurno će ovo koristiti bez obzira da li je to samo za zabavu ili da se zaista oslobodi malo stresa vezanog za posao koji se sakuplja tokom nekoliko dana.

Alat za preživljavanje

Ovo je dovoljno malo da ga u svakom trenutku može držati uz dodatnu pogodnost priključivanja na njegove ključeve. Dovoljno je veliko da se oseća kao da ima sve što je potrebno za preživljavanje u divljini. Možda nije spreman za solo putovanje na Arktik, ali uvek je sjajno pustiti ga da sanja. Malo samopouzdanja nikada nikome nije naštetilo.

Drvena „stanica“ za odlaganje

Advertisements

Odličan dodatak svakom noćnom ormariću, ova drvena stanica ima prostor za sat, telefon, punjač, ključeve i novčanik. Ovo je odličan poklon za sina koji će sigurno koristiti godinama.

Električni trotinet

Pošaljite ga na put trotinetom koji ima ozbiljnu nadogradnju! Do 15 km po punjenju i brzinu od 15km/sat, ovo je odličan i zabavan poklon koji će koristiti za mnoge zajedničke šetnje.

Multitasking narukvica

Advertisements

Mnogo modernija od standardnog multi-alata, Leatherman narukvica omogućava da se svi alati koji su mu potrebni za nošenje nalaze oko zgloba, i u skladu je sa TSA standardom, tako da je savršena i za putovanja.

Muške narukvice sa porukom

Jedan od najmoćnijih alata zakona o privlačnosti je zapisivanje Vaših želja, a to je upravo ono što ova narukvica dozvoljava, na sitnim komadima papira koji se nalaze unutra.

Lifestraw personalni filter za vodu

Advertisements

Ovo je dodatak koja filtrira vodu dok je pijete, tako da u osnovi možete dobiti piće iz bilo kojeg izvora vode kada ste napolju. Može se koristiti kao sredstvo za preživljavanje ili za kampovanje i odličan je poklon svim zaljubljenicima u prirodu.

Prenosivi roštilj

Svakom muškarcu je potrebna dobra aktovka, a svaki muškarac voli dobar roštilj. Zašto ne kombinujete ovo dvoje i poklonite mu roštilj – kofer. Ovaj uređaj se pretvori u roštilj koji je dovoljno velik da nahrani njega i sve svoje prijatelje.

Hotdog toster

Advertisements

Ovaj toster za hotdogove istovremeno Vam daje sve što Vam treba. Hotdogovi se kuvaju, a lepinje tostuju, a sve se završava istovremeno, tako da kad zazvoni, sve je spremno. Sjajan kuhinjski uređaj koji će koristiti svaki ljubitelj hot doga.

Personalizovana Rubikova kocka

Ovo je zagonetka koju će obožavati da sastavi jer će biti ispunjena fotografijama koje on voli. To je čini zamršenijom od tradicionalne Rubikove kocke jer nema pune boje, ali umesto toga ima razbijene slike, koje mogu biti zbunjujuće.

Mapa za putovanja

Advertisements

Ovo je kreativna tradicionalna mapa sveta i odličan je poklon za sina koji voli da putuje. Dolazi sa iglama koje pokazuju gde je bio, gde želi da ode i gde je njegovo omiljeno mesto. Takođe je personalizovana sa sopstvenom prilagođenom porukom tako da možete učiniti da ona izgleda baš onako kako želite.

Bademantil sa velikom kapuljačom

Svako bi trebao imati lenji ogrtač koji će nabaciti kada izađe iz tuša. Ovaj mantil je ekstra dugačak i napravljen je od predivnog materijala koji prija koži i ne iritira je. Tako je udoban da će želeti da ga nosi čak i na poslu.

RFID novčanik

Advertisements

Koliko god pogodne nove „touch-and-go“ kreditne kartice, one su takođe velika meta hakera. Ovaj moderan i tanak novčanik blokira svu RFID komunikaciju, onemogućujući hakerima da ukradu podatke o kreditnim karticama i “skinu” sve sa bankovnog računa. Nikad se neće osećati sigurnije nego kao sa zaštitnim novčanikom!

Michael Kors sat

Pokažite svom sinu koliko je važan uz ovaj neverovatni sat Majkla Korsa! Ovo će biti jedan od najlepših satova u bilo kojoj kolekciji za muškarce!

Oštrač noževa

Advertisements

Bez obzira kako lep bio njegov set noževa, uvek će mu biti potrebno oštrenje. Ovaj oštrač za noževe je idealan za oštrenje noževa sa pravim i nazubljenim rezovima. Poseduje dvostepeni dijamantski premazan sistem za oštrenje, što ga čini tako efikasnim. On je obavezan za sve muške kuvare!

Čekić sa graviranom porukom

Ponekad, najjednostavniji pokloni mogu biti najefikasniji. Ovaj čekić je i funkcionalan i lep – da ne spominjemo sentimentalnost. Natpis na dršci glasi: “Hvala što si mi pomogao da izgradim svoj život.” Nije li to savršen poklon za sina?

Herman Miller stolica

Ako Vaš sin često radi od kuće, nabavite mu ovu Herman Miller stolicu za kancelariju. Dizajnirana i za rad i za igranje ispred računarskog ekrana, ergonomska stolica pomaže poboljšanju držanja, jer se njena „kičma“ prilagođava krivulji tela.

Advertisements

Ranac protiv krađe

Odlazak na posao može biti raj za lopove, pa se pobrinite da ih ostavite praznih ruku sa ovim vrhunskim ruksakom protiv krađe, koji je dizajniran da sakrije čitav broj sigurnosnih uređaja, kao što su skriveni patentni zatvarači, tkanina protiv rezanja i skriveni džepovi. Čak ima integrisan priključak za punjenje za dodatni mir.

Advertisements
Advertisements