Neobični pokloni: Originalne ideje za vaš sledeći poklon

Neobičnim i smešnim ljudima je ponekad teško kupiti poklon, jer Vas obično nadjačaju u humoru kada Vam daju poklon.

Pa, to više neće biti slučaj, sada kada ste pronašli ovu stranicu ispunjenu šaljivim i duhovitim poklonima koji će zasigurno nekoga nekontrolisano nasmejati.

Advertisements

Bluetooth rukavice

Advertisements

Za one koji žive gde su hladnije klime, ove udobne rukavice dolaze s Bluetooth tehnologijom koja Vam omogućava da telefonirate bez skidanja rukavica. Odlični su za zimske sportove, kampovanje, putovanja i druge aktivnosti u hladnom vremenu.

Pidžama u obliku odela

Advertisements

Od koga bolje uzeti modne savete ako ne od najdivnijeg lika na televiziji? Pidžama u obliku odela koju je nosio Barney Stinson u seriji “Kako sam upoznao vašu majku“ savršen je poklon za obožavatelje serije i sjajne likove svuda.

Daljinski upravljač u obliku magičnog štapića

Advertisements

Za obožavatelje Hari Potera ili za svakoga ko se smatra čarobnjakom, ovaj čarobni daljinski upravljač za televizor odličan je dodatak sistemu kućne zabave. Programiran je za učenje 13 poteza daljinskog upravljača koje korisnik ponavlja po svojoj komandi pomoću 13 jednostavnih gestova za kontrolu.

Skatecycle

Ovaj veoma neobičan poklon za muškarce je za samostalno klizanje i samostano skejtovanje. Može se položiti na ravnom terenu ili se može koristiti za uživanje u skejt parku.

Zvanično BS dugme

Advertisements

Ako nešto od toga osetite u vazduhu, možda biste trebali da pritisnete ovo službeno dugme. Pritisnite veliki taster crvene boje i oglasite alarm kad god mislite da su nivoi previsoki. Ovo je zabavan i pomalo neobičan poklon koji ćete pokloniti kolegi ili drugom muškarcu u Vašem životu.

Šolja u obliku ajkule

Velika glava bele ajkule gleda odozdo iz porculanske šolje za kafu. Izvana može izgledati nevino, ali napad opasnog morskog psa je na samo nekoliko gutljaja!

Advertisements

Horiontalna sveća za 80 sati svetlosti

Ova hladna, dugotrajna sveća ima prirodni fitilj pčelinjeg voska omotanog bakarnim okvirom. Izvadite tri centimetra fitilja istovremeno, a on će sagorevati sat vremena. Neobičan poklon koji će se dugo spominjati.

Igrica „Pedeset nijansi sive“

Advertisements

Pedeset nijansi sive je knjiga koja je uvela desetine hiljada ranije nevinih (da, tačno) muškaraca i žena širom zemlje u lascivni svet BDSM-a. Ova igra je sjajna za odrasle koji su otvorenog uma spremni da saznaju više o svojim prijateljima.

Šešir u obliku kišobrana

Ovo su šeširi koje vidite da ih ljude nose na sportskim događajima, u zabavnim parkovima ili ponekad na plaži. To je traka za glavu sa pričvršćenim kružnim kišobranom. Može se koristiti za odbijanje vode kada pada kiša ili tokom vrućih dana, kao lični suncobran.

Bokserice za nežniji pol sa zanimljivim natpisom

Advertisements

Ovo je par donjeg veša napravljen za ženu čijeg partnera treba malo podsetiti šta tačno treba da radi u određenoj situaciji. To je napisano bez nesigurnih reči belim slovima na prednjoj strani. Pogledajte – odmah ćete znati da li je to pravi poklon.

Držač limenki piva u obliku kaiša

Ako je ovo najbliže što će Vaš momak biti dobijanju pakovanja pločica na stomaku, onda ga možete i zagrliti i nabaviti mu ovaj pojas za držanje piva koji drži ukupno šest piva. Biće mu na dohvat ruke, a kaiš čini pivo prenosivim tako da će Vašem dragom pivo uvek biti na dohvat ruke.

Advertisements

Komplet opreme za pecanje ali za WC šolju

Ako provodi previše vremena u kupatilu, mogao bi se tamo i zabaviti. Evo poklona za ribara koji će ga držati zauzetim kad nije sezona ribolova. Samo budite sigurni da ćete ući unutra pre njega, moglo bi proći neko vreme dok toalet bude ponovo slobodan.

Smešna muška torbica u obliku pivskog stomaka

Advertisements

Savršen poklon za šalu, moći će da pokaže pivski stomak bez obzira na vreme sa ovim smešnim pakovanjem; čak je oslikano prirodnom dlakom !

Šolja sa slikom Kim Kardašijan koja histerično plače

Obradujte kolegu ili nekoga ko bi cenio ovu lepu, sjajnu šoljicu koja je na odgovarajući način oblikovana i detaljno ukrašena boo-hoo portretom svačije omiljene slavne slavne ličnosti, Kim Kardašijan.

Smešna mišićava kecelja za muškarce

Advertisements

Poklonite svom muškarcu telo iz snova sa ovim sjajnim i neobičnim poklonom. Ova visokokvalitetna kecelja od njega će napraviti zgodnog muškarca koji će s ponosom grickati svoju hranu dok je priprema po kuhinji ili roštilju. Mogući neželjeni efekti uključuju: vruću kuhinju, prekomernu paru i smeh svuda. Garantovani pogodak.

Jumbo Pierre jastuk u obliku muškog polnog organa

Sasvim verovatno najveći muški polni organ na svetu, jastuk Pjer će Vas grejati tokom duge usamljene noći onoliko dugo koliko Vam treba.

Tie Fighter stona lampa

Advertisements

Ne možete kupiti bolji poklon za Star Wars fanove. Ovo je savršeno!