Poklon za ćerku: Najpopularnije ideje za poklone ove sezone

Nije važno je li ona vaša devojčica ili odrasla žena. Ćerka je uvek ćerka. Pa šta kupiti kao poklon za ćerku?

Vaša ćerka je najbolja (ili se barem trudi da to bude). Vreme je da joj pokažete koliko je zaista neverovatna i čarobna. Pripremili smo neke od najpopularnijih ideja za poklone ove sezone.

Advertisements

Neki su zaista posebni i značajni, neki su personalizovani, a neki su sasvim smešni. Smeh je zaista ključ! Bilo da kupujete za njen rođendan, Božić ili „tek onako“, vreme je da sastavite listu poklona.

Za opsednute zodijakom: ogrlica sa sazvežđem

Advertisements

Snažno se poistovećuje sa svojim astrološkim znakom i redovno čita svoj horoskop. Zato joj poklonite ovu ogrlicu inspirisanu njenim sazvežđem zodijaka. Personalizovani nakit čini odličan rođendanski poklon za ćerku.

Advertisements

Ogrlica – “Do Meseca i nazad”

Poklonite svojoj ćerki jednu sjajnu ogrlicu jedno veče pod zvezdama i stvorite trenutak osvetljen mesečinom koji ćete uvek pamtiti. Iako nema načina da izmerite svoju ljubav prema njoj, ova ogrlica – blistava njenim rođenim kamenom – pokazuje dužinu kojom ćete je sigurno zaslepiti.

Šolja koja menja slike u boji

Advertisements

Naručite ovu zanimljivu šolju od čvrste crne boje i odaberite do pet fotografija koje će se menjati kada vaša ćerka bude sipala vruću tečnost, odnosno kada bude pila kafu ili neki topli napitak. Smeh uz jutarnju kafu je zagarantovan.

Ogrlica “Majčina ljubav”

Majčina ljubav je beskrajna. Sada joj pokažite da je osećaj zauvek obostran sa ovim zapanjujućim bisernim priveskom. Suptilno simbolizujući vašu beskonačnu vezu, može biti personalizovan sa do tri prstena.

Advertisements

Ogrlica s bisernom kapljicom

Uz luksuzni slatkovodni biser na vrhu mnoštva manjih bisera (koji označava svakog voljenog člana porodice), omogućava joj da one koje obožava nosi blizu svog srca. Odličan poklon za ćerku koja obožava nakit.

Kožna torbica za putovanja

Ova torbica od prave kože nudi mnoštvo pametnih funkcija za čuvanje, da bi najmanje dragocenosti vaše ćerke bile sigurne, sačuvane i uredno organizovane. Sofisticirani pribor bez kojeg žena ne bi trebala da putuje.

Advertisements

Sentiment narukvice

Poklonite onim posebnim ženama u vašem životu poklon koji će je definisati s neobičnom lepotom. Želeće da nosi ovaj set za svaku priliku.

Veliki plišani medved

Advertisements

Ovaj nežni div sigurno će učiniti da srce vaše male ćerke bude “puno”! On je savršen primalac zagrljaja vašeg deteta.

Stanica za mobilni

Neka vaša ćerka svakodnevne potrepštine drži stilski organizovane sa ovom savremenom višenamenskom stanicom. Uz postolje za telefon, zarez za ključeve, prorez za satove ili narukvice i okno uz dno za punjenje telefona, noćni ormarić ili kancelarijski sto ostaće uredan bez problema.

Advertisements

Ogrlica “Ljubavni čvor”

Koliko je beskrajna i lepa kao i ljubav, ova ogrlica je upečatljiva interpretacija klasičnih ljubavnih čvorova popularnih u kulturama širom sveta. To čini elegantan način da se proslavi bilo koja večna veza – baš kao što je prikladno za ljubavnice, majke, ćerke i prijatelje.

Kožni novčanik za pametni telefon

Pomozite vašoj ćerki da osigura svoj pametni telefon, kartice i novac u elegantnom stilu. Glatka, savitljiva Saffiano koža sa pozlaćenim akcentima čini moderan izbor u bilo koje vreme kada vaša ćerka bude želela da putuje, ili jednostavno kada ide na posao ili u šetnju.

Advertisements

Šolja za najbolju ćerku

Zamislite izgled lica vaše ćerke kada otvori poklon i pronađe svoju novu omiljenu šolju, pogotovo sa natpisom kao na slici. 🙂 Ovo je jeftin poklon koji će joj se svideti, a viđaće ovu smešnu šolju za kafu svako jutro.

Pametni Hovertrak

Advertisements

Možemo li reći da će ovaj besramno zabavan poklon vašu ćerku naterati da vrišti od oduševljenja? Ovaj zgodni pametni skuter može postići maksimalne brzine do 10 km na sat, a ima raspon od 10 do 12 kilometara, u zavisnosti od njene visine i težine.

Kao da to nije dovoljno cool, sadrži LED lampice sa sijalicama, plus dva LED fara tako da je ona uvek vidljiva na trotoaru ili ulici.

Ručni usisivač

Bez obzira na to da li se vaša ćerka tek uselila u novi stan ili joj želite darovati poklon koji će njene stepenice, ogradu ili čak i njen automobil učiniti mnogo čistijim, ovaj ručni bežični usisivač je odličan izbor.

Izuzetno je lagan i jednostavan za uklanjanje nečistoća i sitne prašine. U uske prostore može se ugurati s dodatkom za prašinu a ima i razne dodatke za čišćenje tepiha i dlaka kućnih ljubimaca kao vrhunac.

Advertisements

Takođe mislimo da će joj se svideti funkcija odlaganja smeća sa jednim dugmetom, što znači da će održavati ruke čistim dok prazni prljavštinu. Stanica za punjenje je spremna kad god je ona raspoložena za čišćenje.