Kako odabrati najbolji poklon za brata: Top ideje i predlozi

Tražite poklon za brata? Želite da mu kupite nešto dobro, ali niste sigurni šta bi bio najbolji poklon? Kako god da bilo, sa ovim idejama ne možete da pogrešite. 🙂

Kada ste bili mali trebao vam je neko za igru, tu je bio vaš brat. Trebao vam je neko za nestašluke, tu je opet bio brat.

Advertisements

Kada vam je bilo dosadno, opet je bio tu i pravio vam je društvo. Kada vam je trebalo da budete sami, opet je on bio tu i smetao vam je. Kad god je trebao i nije trebao on je bio tu.

Nekada ste ga voleli najviše na svetu, a nekada ga niste voleli i stalno ste se tukli. Kako ste odrastali osećanja su se smenjivala.

Advertisements

Takozvane faze koje su vaše roditelje terale na konsultacije sa psiholozima. Retko koji roditelj može da razume da je to tako normalno. Teško je u tom periodu razumeti da je takvo ponašanje normalno. To su samo deca.

Advertisements

Svakome bi se činilo da se to samo njima dešava. Da je nepodnošljivo i da moraju nešto preduzeti.

Vaše tuče i nestašluci su ostali svima u sećanju. Ipak sve je to bilo i prošlo, sada posle svih tih faza, posle puberteta, znate da ste jedno drugom najpreči.

Da su vas roditelji stvorili da ne budete sami na svetu, već da imate jedno drugo. U dobru i u zlu brat je tu za sestru, a sestra za brata, odnosno brat za brata.

Sada kada ste u godinama da otvoreno govorite i pokazujete jedno drugom koliko vam je stalo smešne su vam sve vaše tuče i izlivi besa. Žao vam je koliko ste briga i neprijatnosti zadavali roditeljima tada.

Advertisements

Nekad ste se posvađali i niste razgovarali ali isto tako je i bio tu kada vam je trebala pomoć. Nije važno da li ste u svađi ili ne kada je pomoć potrebna ona se podrazumeva.

Kada dođe taj rođendan, taj datum bitan u vašim životima trebalo bi da mu nađete prigodan poklon za brata i da to proslavite. Ne mora to ni da bude rođendan, kada osetite potrebu tada mu kupite nešto.

Braća i sestre ne zameraju i ako se ne setite rođendana, ta ljubav se podrazumeva i oseća.

Oni ne smeju da zameraju jedno drugom. Mogu se ljutiti jedno a drugo, svađati, prepirati, ali nikada ne smeju dozvoliti da ne razgovaraju. To je neoprostivo.

Advertisements

Obično nisu istomišljenici i imaju totalno različite poglede na svet, ali mišljenje nije važno ako bratu treba pomoć. Sestra (ili brat) treba da mu pomogne i ako se ne slaže sa njegovom odlukom.

Uglavnom su takvi njihovi odnosi. Oni jedno za drugo mogu da kažu šta god hoće, ali neko drugi da to kaže ne bi se dobro proveo.

Kako odabrati poklon za brata koji više-manje ima sve?

Kako pogoditi njegov ukus kada ste se večito oko toga prepirali? S vremena na vreme dođe dan kada vašem bratu trebate reći da ga volite i cenite.

Vaš brat je i takođe vaš partner u zločinu 🙂 sa kojim delite sve tajne i bili ste svedoci najboljih trenutaka u životu. Najviše volite duge razgovore i prisećanje na razne nestašluke, na to kako ste se vadili iz nevolja.

Kako ste dobijali kazne od roditelja pa krijući radili stvari za koje ste bili kažnjeni, nadajući se da vaša deca neće isto raditi. On je vaš brat, bilo stariji ili mlađi, ali je on brat.

Advertisements

On je podrška, ali mu dajte do znanja da ste i vi njegov oslonac. Da ne mora uvek da bude jak, kada mu je teško da slobodno može da potraži svoj oslonac, vas.

Pripremili smo vam nekoliko ideja sa kojim nećete pogrešiti. Bar jedan od ponuđenih predloga biće pravi poklon za brata.

Naš odabir poklona će vam pomoći da prenesete vašu bezuslovnu ljubav prema bratu. Bezuslovna je prava reč jer stvarno jeste takva.

Oni koji imaju brata ili sestru trudiće se da i njihova deca isto imaju brata ili sestru. Oni znaju kako je lepo kada niste sami.

Advertisements

Ideje za poklon za brata

Komplet za brijanje će mu dobro doći

Aparat za brijanje

Igre za kompjuter ili konzolu (samo pazite na žanr, ako voli pucačine, nemojte mu uzeti neku avanturističku igru)

Igra za kompjuter

Karta za omiljeni koncert

Karte za koncert

Dobar ručni sat je pun pogodak

Ručni sat set

Lep kožni kaiš ili leptir-mašnu sa zanimljivim dizajnom

Advertisements

Kaiš

Sa nakitom ne možete pogrešiti kada je u pitanju poklon za brata

Narukvica

Omiljena konzola i igrice

Konzola za igranje

Istaknite se, kupite mu karte za premijeru filma

Karte za film

Odvedite ga u restoran, platite ručak i provedite malo vremena zajedno

Restoran

Kupite neki cool foto album i ubacite vaše omiljene slike

Advertisements

Foto album sa slikama

Karte za utakmicu za prvi red njegovog omiljenog kluba

Karte

Poklon za brata može biti i kvalitetan duks

Duks

Ko bi odbio lepe i udobne sportske patike

Patike

Lažnih 500 evra sa slikom slavljenika (ako je tip koji se voli šaliti)

Lažnih 500 evra sa slikom slavljenika

Nešto od tehnike će dobro doći (npr, ako je tip koji provodi dosta vremena za računarom) i u dosta slučajeva to je odličan poklon za brata

Advertisements

USB PC

Članarinu za trening u teretani

Članarina za teretanu

Častite ga tetovažom (ako je spominjao da bi to voleo uraditi)

Zanimljiva tetovaža

Viski čaša s odvojenim delom za led je zanimljiv poklon

čaša za viski

Bilo kako bilo, bilo koji od ovih poklona pokazaće bratu koliko je poseban u vašem životu. Da pored svih nesuglasica on ima svoje mesto u vašem životu i niko ga ne može zameniti.

To je posebna vrsta ljubavi koja je nezamenljiva. To je neraskidiva veza, pogotovo ako su u pitanju blizanci, to je tek posebna priča.

Advertisements

Podelite sa čitaocima vaše ideje za poklon za brata. 🙂