Poklon za bajkera: Ideje za poklon ljubiteljima motora

Bajkeri definitivno nisu bića sa ovog sveta! Njihova ljubav prema adrenalinu, kao i strast prema motorima i brzini, zaista ih čini posebnim. Oni vole vetar u kosi i osećaj slobode. Dok su na motoru, njima se čini kao da je ceo svet pod njihovim nogama (točkovima).

Nigde se ne osećaju tako moćno, kao kada su u pokretu, na svom motoru. Moć koju im motori daju ih pokreće i taj osećaj ne mogu uporediti ni sa čim. Jednostavno, bajkeri u sebi nose dozu ludosti koja ih vodi kroz život. Oni kroz život jure, a opet stignu da ga osete i prožive na najbolji mogući način.

Advertisements

S obzirom na to da bajker najviše vremena provodi na svom motoru, najbolje bi bilo pokloniti mu poklon koji ima veze sa ovom njegovom strašću. Ko god ceni njega, trebalo bi i da ceni njegov motor. Ipak, njegov motor je njegov ljubimac!

Za vas smo pripremili listu interesantnih poklona za bajkere. Obradujte ih i odaberite neki poklon sa naše liste. Vežite se, polećemo!

Advertisements

Kaciga

Pre svega, moramo misliti na sigurnost bajkera. Kaciga će u mnogim slučajevima biti najbolji prijatelj vašeg ljubitelja motora i ona je najvažnija zaštita bez koje ne bi trebalo da se seda na motor.

Advertisements

Možda vaš bajker već poseduje kacigu (nadamo se), ali poklonite mu još jednu kako biste bili sigurni da će u svakom trenutku biti zaštićen.

Brza vožnja nije nimalo naivna stvar, ali uz pravu zaštitu, sve je mnogo lakše! Pokažite vašem bajkeru da mislite na njega i njegovo zdravlje, pa mu poklonite jednu kvalitetnu kacigu za motor!

Bajkerske rukavice

Advertisements

Bajkerske rukavice su još jedan detalj koji bi svaki bajker trebalo da poseduje. Vožnja bez ovakvih rukavica, bila bi izazovna i naporna. Bez adekvatne bajkerske opreme, uživanje ne bi moglo biti potpuno.

Neka vaš bajker bude zaštićen i moderan. Olakšajte mu vožnju i poklonite mu par kvalitetnih bajkerskih rukavica. Bez sumnje, bajker će vam biti zahvalan, a vi nećete morati da se brinete kada on bude otišao na dugu vožnju!

Aktivna majica

S obzirom na to da bajkeri često idu na dugačke vožnje, gde nemaju mogućnost da operu svoje stvari, bilo bi idealno pokloniti aktivnu majicu. Ovakva majica je namenjena da prikupi znoj, tako da će biti od velike koristi.

Advertisements

Odaberite aktivnu majicu sa interesantnim dizajnom u bajkerskom fazonu, kako biste obdarovali vašu posebnu osobu. Naravno, koji god da je dizajn u pitanju, nije toliko ni važno.

Zbog samog kvaliteta i namene ove majice, vaš bajker će se oduševiti. Ako odaberete neobičan dizajn, to će biti samo dodatni plus!

Torba za motocikl

Kako bi vaš bajker na svoju vožnju mogao da ponese šta god želi (dobro, ne baš šta god želi, već šta može da stane u torbu), odlučite se za ovaj poklon! Ukoliko vaš bajker na svom motoru ne poseduje adekvatnu torbu, onda ste rešili muke oko smišljanja savršenog poklona.

Advertisements

Možete pronaći torbe različitih dimenzija i dizajna. Odlučite se za onu koju smatrate da bi vaš bajker najviše voleo. Ukoliko želite da dopunite poklon, u torbu možete ubaciti još neke sitnice. Da li su to neki slatkiši, potrebne sitnice za motor ili bilo šta drugo, vi odlučite!

Lanac otvarač za pivo

Prvo moramo da napomenemo da nikako ne preporučujemo vožnju uz konzumiranje alkohola! Ipak, kada vaš bajker bude došao do svog odredišta i bude imao priliku da se malo opusti, biće presrećan dok bude koristio vaš jedinstveni poklon – otvarač za pivo u obliku lanca!

Vaš ljubitelj motora će biti najoriginalniji u društvu. Nakon naporne vožnje, neka otvori svoje pivo uz pomoć ovog otvarača. Tako će imati osećaj da, i kada nije na motoru, njegov motor je uvek uz njega!

Advertisements

Sekač pice motor

Nakon duge i naporne vožnje, vaš bajker će sigurno ogladneti. Uz malopre pomento pivo i ukusnu picu, svako će uživati. Kako bi užitak u pici bio još veći, poklonite vašem bajkeru sekač pice u obliku motora. Ni sam nije svestan koliko će mu ova mala napravica dobro doći!

Osim što je korisno, zamislite koliko zadivljeno će ga ostali članovi bajkerske ekipe gledati kada iz torbe bude izvadio ovaj fenomenalni sekač. Biće najomiljeniji u društvu, a vama će večno biti zahvalan na najoriginalnijem poklonu!

Advertisements

Maska sa lobanjom

Svakako da se možete odlučiti za masku bilo kog dizajna, ali mi želimo da vaš bajker izgleda najopasnije u ekipi. Bajkeri su hrabri i odvažni, spremni da osvoje ceo svet. Neka vaš hrabri bajker, na svojoj vožnji nosi unikatnu masku sa lobanjom.

Maska za bajkere je od velike koristi, kako bi se koža lica zaštitila od oštrog vazduha tokom velike brzine. Neka vaš bajker bude najopasniji, a i u svakom trenutku najzaštićeniji. Sigurno će vam biti zahvalan!

Navlaka za motor

Advertisements

Kako bi njegov motor uvek bio zaštićen i sačuvan, poklonite mu navlaku za motor. Ova navlaka će biti sjajna zaštita u toku kišnih i snežnih dana. Vaš ljubitelj motora neće morati više da brine gde će smestiti svoj motor kako se ne bi izmokrio. Zahvaljujući vama, motor će uvek biti suv, čist i spreman za ludu vožnju!

Možete odabrati navlaku interesantnog dizajna. Odaberite odgovarajući dizajn u skladu sa željama i samom karakteru vašeg bajkera. Verujte nam, ovo je poklon od koristi koji će ga zasigurno obradovati!

Knjiga o bajkerima

Ako znate da vaš bajker takođe voli da čita, ova knjiga bi mogla biti idealan izbor za vas! Ovo je dnevnik motocikliste koji je, tokom devedesetih godina, uživao u vožnji i životu koji nije poput ostalog sveta.

Advertisements

Vaša osoba bi, u pauzama od vožnje, mogla čitati i uživati u živopisno dočaranim danima ovog bajkera i njegovim bajkerskim iskustvima. Koliko god da vaš bajker voli ludost i adrenalin, ovom knjigom ćete mu pokloniti bar malo mira i relaksacije, a to je svima potrebno!

Bluetooth moto komunikacija

Razgovor sa ostalim vozačima je tokom vožnje izuzetno težak. Kako to ne bi bio problem vašem bajkeru, poklonite mu ovaj uređaj koji će mu olakšati komunikaciju. Dok su ruke zauzete tokom vožnje, ovaj uređaj će dobro doći vašem bajkeru, a i ostalim vozačima koji putuju sa njim.

On može razgovarati sa drugim vozačem ili suvozačem, a takođe može slušati i omiljene numere tokom vožnje. Kako god on odluči, svejedno je! Najbitnije od svega je da je baš od vas dobio ovako originalan poklon!

Advertisements

Privezak motor

Kao što već i ptice na grani znaju, motor je omiljeni predmet vašeg bajkera. On obožava da provodi vreme na motoru, a takođe obožava sve što ima bilo kakve veze sa njegovom najvećom ljubavlju. Upravo zato, svaka sitnica koja sa sobom donosi simboliku motora, vašem bajkeru biće izuzetno draga!

Poklonite mu privezak u obliku motora koji će on uvek nositi sa sobom. Gde god da krene, ljubav prema motorima će ga pratiti, a svi ostali će znati da je on strastveni bajker. Obradujte vašeg bajkera ovim simboličnim priveskom!

Alat

Advertisements

Neminovno je spomenuti da se, nažalost, često mogu desiti neprijatne situacije kada je potrebno popraviti neki deo motora kako bi se bezbedno mogla nastaviti vožnja. Kako bi vaš bajker uvek mogao brzinom svetlosti da reaguje ukoliko nastane neki problem, poklonite mu alat za motor.

Ukoliko se nađe u nedođiji, bez signala i bez majstora u blizini, alat će mu itekako biti od koristi. Odaberite kvalitetan set koji sadrži sve potrebne alatke, kako bi u svakom trenutku bio u mogućnosti da otkloni bilo koji kvar na svom motoru!

Sat u obliku motora

Znamo da je brzina vrlina bajkera, ali ponekad treba obratiti pažnju na vreme i u njemu uživati. Neka ga ovaj sat podseti da treba da ceni vreme koje je pred njim i iskoristi ga na najbolji mogući način.

Advertisements

Ovaj sat će biti savršen dodatak prostoru u kojem živi bajker. U trenucima kada je kod kuće i mašta o neistraženim putevima i krivinama koje ga čekaju, neka baci pogled na ovaj sat. Vreme do njegove sledeće vožnje će brzo doći, a on će biti srećan što je to mogao proveriti baš pogledom na ovakav sat!

Bajkerska jakna

Bajkeri su vrlo često prepoznatljivi po njihovom unikatnom stilu oblačenja. Bajkerske jakne su neizostavni deo kombinacije jednog strastvenog ljubitelja motora. U bajkerskim jaknama, oni se osećaju moćno, samouvereno i jedinstveno.

Iako vaš bajker možda poseduje već ovakvu jaknu, poklonite mu još jednu novu i kvalitetniju. Vrlo je poznato da se stvari koje često nosimo vrlo lako pohabaju, tako da će u nekom trenutku vašem bajkeru biti potrebna nova jakna. Neka u svojoj novoj, modernoj jakni osvaja nove puteve!

Advertisements

Alarm za motor

Dobro je poznato da bajkeri vole svoj motor kao oči u glavi. Samim tim, ono što njih nekad najviše brine jeste da neko dira njegov motor, njegovo blago. Kako bi njegov motor bio zaštićen, poklonite mu alarm!

Ukoliko se neko bude usudio da dira njegov motor, alarm će se oglasiti. Vaš bajker će čuti da ga njegov motor zove, tako da će mu odmah pritrčati u pomoć. Sa ovim poklonom definitivno nećete pogrešiti i vaš bajker će vam pokazati zahvalnost!

Advertisements

Flaša u obliku motora

Zamislite tu sreću vašeg bajkera kada otvori ukrasnu kutiju i unutra pronađe omiljeno piće u flaši koja je u obliku motora! Oči će mu zasijati a osmeh će se razvući od uha do uha. Sreća i oduševljenje su zagarantovani sa ovim poklonom.

Pronađite ili poručite flašu u obliku motora za vašeg strastvenog bajkera. Flašu možete pokloniti praznu, ali mi preporučujemo da unutra sipate njegovo omiljeno piće. On će tu flašu moći da nosi sa sobom na putvanja, a svima će je ponosno pokazivati!

Vodootporna utičnica za motor

Advertisements

Ova utičnica će vašem bajkeru omogućiti da u bilo kom trenutku može da napuni svoj telefon, GPS ili MP3 plejer. On je može priključiti na svoj motor, a s obzirom na to da je vodootporna, nikakve vremenske prilike neće moći da utiču na nju.

Kada vaš bajker bude otišao na neko duže putovanje, gde neće biti u prilici da u svakom trenutku napuni svoj telefon, setiće se vas. Vaš poklon će mu tada biti od velike koristi a on će vam, čim napuni telefon, poslati poruku kako bi vam se zahvalio!

Kamera

Svako putovanje je još lepše kada se zabeleži kvalitetnom video kamerom! Na taj način, vaš strastveni ljubitelj motora može sa svima da podeli njegov pogled na svet dok juri najlepšim putevima. Svi će, bar na kratko, moći da pogledaju svet iz ugla bajkera!

Advertisements

Vaš bajker će biti presrećan i iznova i iznova će gledati video klipove koje je napravio. Veoma rado će ih pokazivati svima i biće izuzetno ponosan da svoje putovanje podeli sa svetom. Ovaj poklon može biti pun pogodak za vašeg omiljenog bajkera!

Torta u obliku motora

Ovaj poklon je idealan za vas koji ste odlični kuvari, a i takođe za vas koji umete da okrenete broj telefona najbliže poslastičarnice i poručite ovakvu tortu! Ukus torte nemoguće je nadmašiti. Svi obožavamo da uživamo u sočnim zalogajima, ali torta u obliku motora će predstavljati neopisivo uživanje za vašeg bajkera!

Ukoliko niste vešti u pravljenju torti, veoma lako je možete poručiti. Poručite neko vreme pre samog događaja i odaberite željeni dizajn, kako bi torta na vreme bila spremna. Možete se odlučiti za sam oblik motora, ili možete izabrati neki citat. Sami odaberite detalje i poklonite vašem bajkeru originalnu tortu!

Advertisements

Kozmetika za motor

Da, dobro ste čuli! Radi što bolje nege, motoru je potrebna kozmetika, baš kao i ljudima. Svaki bajker obožava svoj motor i uvek se trudi da ga što bolje održava. Kako biste mu pomogli u tome, poklonite mu kozmetiku za motor!

U specijalizovanim radnjama možete pronaći veliki izbor sredstava koji se koriste za održavanje motora. Raspitajte se i istražite koja su najbolja sredstva i preparati, pa ih odaberite i poklonite vašem strastvenom ljubitelju motora. Sami napravite set od odabranih sredstava i iznenadite vašeg bajkera. Uz to, možete pokloniti i neke kozmetičke proizvode vašem bajkeru, kako biste upotpunili ovaj poklon!

Advertisements

Nije lako pronaći idealan poklon za strastvene bajkere, pogotovo ako se ne razumete u motore i oni su vam prilično strani pojam. Ipak, ne očajavajte! Postoje razne specijalizovane radnje sa velikim izborom predmeta i sredstava za motore i ljubitelje motora. Mi smo se potrudili da sastavimo listu pristupačnih i interesantnih poklona, kako biste obradovali vašeg posebnog bajkera. Nadamo se da ste pronašli odgovarajući poklon!