Ideje za poklon do 1000 dinara

Svi smo nekada bili u situaciji da nadolazi važan događaj, a mi nismo u prilici da taj događaj ispratimo adekvatnim luksuznim poklonom.

Možda je taj događaj pred kraj meseca kada odbrojavamo dane do plate, ili smo se neplanirano puno potrošili na druge stvari, pa nam je budžet za ovaj poklon ograničen.

Advertisements

Mi smo tu da vas umirimo i kažemo da ne brinete, jer to što vam je budžet ograničen ne znači da nećete pronaći savršen poklon. Opcija ima na pretek, u zavisnosti da li želite da kupite već gotov predmet ili uložite svoju kreativnost u njegovu pripremu.

Pokloni sa pravom simbolikom i unetom ljubavlju, mogu ostaviti veći utisak nego oni skupoceni, kupljeni čisto radi reda. Važno je uložiti trud i razraditi ideju koja će vaš novac pretvoriti u unikatan poklon.

Advertisements

Novac nije merilo vaše ljubavi prema nekome, tako da on nije ni glavni faktor za odabir najboljeg poklona!

Na našoj listi nalaze se pristupačni i interesantni pokloni kojima ćete ulepšati dan vašoj posebnoj osobi. Udobno se smestite, uzmite papir i olovku, pa odaberite najinteresantniji poklon sa naše liste!

Advertisements

Čarape

Da li ste nekada uočili nečije unikatne čarape koje privlače pažnju? Sigurni smo da je vaš odgovor da, zato što su čarape šaljivog dizajna postale jedan od neizostavnog dela odevnih kombinacija. Čar je u sitnim, naizgled neprimetnim detaljima, koji postanu glavna atrakcija.

Veoma lako možete pronaći šašave čarape koje će obradovati vašu posebnu osobu. Čarape su pristupačan poklon, tako da možete kupiti i više od jednog para. Upakujte nekoliko pari čarapa (koliko vam budžet dopušta), zalepite ukrasnu mašnicu i poklon je spreman!

Advertisements

Veš

Donji veš je nešto u čemu treba da se osećamo udobno, opušteno i prijatno. Još kada je lepog dizajna i izgleda, ne može biti bolje! Po pristupačnoj ceni se može pronaći kvalitetan veš, koji može biti odličan poklon za vašu osobu.

Ovakav poklon je svima potreban i nikada ga ne može biti dosta. Ukoliko vam budžet omogućava, možete vašoj osobi pokloniti veš i čarape. Sigurno nećete pogrešiti odabirom ovog, uvek potrebnog poklona!

Mirisna sveća

Advertisements

Ništa nije lepše od ulaska u prostoriju koja odiše svežinom i prijatnim mirisom. Kako biste taj užitak poklonili vašoj osobi, nabavite joj mirisnu sveću. Miris koji sveća ispušta će unositi mir u dom vaše osobe, kao i u njenu dušu.

Izbor mirisnih sveća je veliki, tako da, po vašem mišljenju, odaberite onaj najlepši i najprijatniji miris. Najbolje bi bilo da pronađete mirisnu sveću atraktivnog dizajna, kako bi doprinela i estetici doma vaše drage osobe.

 

Šolja

Advertisements

Naravno da će se šolja naći na svakoj našoj listi, jer su one sastavni deo svakog dana. Kada pijete prvu jutarnju kafu, popodnevni čaj ili mleko uz večeru, šolja je uvek tu. Zato, šolja može biti pravi poklon u svakom trenutku!

Šolje su izuzetno pristupačan i simpatičan poklon. Izbor je veliki, a na vama je da odete u potragu za blagom i pronađete onu najunikatniju. Ukoliko želite da budete još originalniji, u specijalizovanoj radnji možete uraditi šolju sa željenom slikom ili natpisom. Stavite u ukrasnu kesu, dodajte poruku ili omiljeni napitak vaše osobe i poklon je gotov!

Masažer za glavu

Nakon napornog dana na poslu, svima bi prijala mala masaža. Ipak, ne možemo sebi priuštiti da baš svaki dan idemo na masažu, kako zbog novca, tako i zbog vremena. Kako biste to promenili, vašoj osobi poklonite masažer za glavu koji će biti idealan za opuštanje i relaksaciju.

Advertisements

Vaša osoba sama može koristiti ovaj masažer, a može i neko to raditi umesto nje. Izuzetno je pristupačan, jednostavan za korišćenje, a kada njegove niti dodirnu glavu, uživanje će biti neopisivo. Poklonite ovakvo iskustvo vašoj osobi, sigurni smo da će vam biti neizmerno zahvalna!

Naočare za sunce

Tokom toplih i vrelih dana, život bi bio nezamisliv bez naočara za sunce. Cene jako variraju od samog kvaliteta i brenda, ali bez sumnje možete uklopiti u vaš budžet jedan par atraktivnih naočara za sunce. Neka vaša osoba bude najmodernija i najoriginalnija, zahvaljujući vama!

Naočare za sunce su popularni modni detalj dugi niz godina. Osim što im je namena da nas zaštite od sunca, takođe su sjajan aksesoar koji dopunjava modnu kombinaciju. Odaberite dizajn, boju i okvir naočara za sunce po vašoj želji i ulepšajte dan vašoj osobi!

Advertisements

Kecelja

Ukoliko vaša osoba uživa u kuvanju, idealan poklon može biti jedna kecelja šaljivog dizajna. Vaša osoba će se dodatno zabaviti tokom kulinarskih aktivnosti uz ovakvu kecelju. Mogu se pronaći po pristupačnoj ceni, tako da ovo može biti unikatan poklon!

Šašave kecelje se mogu pronaći putem interneta ili u specijalizovanim radnjama. Na njima mogu biti interesantne slike, crteži, simboli ili citati. Odlučite se za dizajn koji će najviše nasmejati vašu osobu. Uz samu kecelju, možete na papiru ispisati recepte nekih najukusnijih jela.

Advertisements

Kasica

Ako vi niste uspeli da sačuvate novac, omogućite vašoj osobi da ne pravi vaše greške! Kasica je odličan poklon koji će biti od velike koristi svakome. Vaša osoba u svojoj novoj kasici može čuvati i odlagati novac namenjen za putovanje, kupovinu novog telefona, renoviranje stana…

Kako bi poklon bio još interesantniji, odaberite jedinstveni oblik kasice. Ona može biti u obliku praseta, kuće, novca ili slično.

Ukoliko je vaša osoba neko ko teško sačuva novac, poklonite joj kasicu koja se ne može otvoriti dok se ne razbije. Na taj način, ili će skupiti puno novca, ili će veoma brzo razbiti kasicu!

Advertisements

Papuče

Nakon izazovnog dana na poslu ili fakultetu u cipelama, svi jedva čekamo da dođemo kući i obujemo naše mekane i udobne papuče. One su pravi spas i čine da imamo osećaj kao da hodamo po oblaku. Po pristupačnoj ceni možete pronaći nežne i udobne papuče, koje će biti izuzetno drage vašoj osobi.

Možete se odlučiti za obične papuče ili za papuče unikatnog oblika. U zavisnosti od samog karaktera vaše osobe, odaberite odgovarajuće papuče. Zapakujte ih, dodajte poruku punu lepih želja i obradujte vašu najdražu osobu!

Greb poster filmovi

Filmovi nam daju mogućnost odlaska u neki novi svet, neku novu realnost i novi život. Dok gledamo film, sasvim se prepustimo, izgubimo i zaboravimo na kratko gde se nalazimo. Ako je vaša osoba ljubitelj filmova, ovaj greb poster će biti unikatan poklon koji će ona iz dubine srca obožavati!

Advertisements

Na ovom greb posteru se nalazi 100 najboljih i najpoznatijih filmova. Svaki put kada želi da pogleda neki dobar film, neka ogrebe jednu sličicu sa postera. Sličica će joj dati fenomenalnu ideju koji film bi mogla da gleda!

Zajednička fotografija

Zar nije lepo ukrasiti svoj kućni prostor uramljenim fotografijama sa ljudima koje najviše volimo? Uvek kada pogledamo u te slike, ljubav nas preplavi i shvatimo koliko smo srećni jer smo okruženi pravim ljudima.

Odaberite vašu zajedničku fotografiju koju najviše volite. Fotografija može biti sa nekog putovanja, proslave, ili jednostavno, po vašem mišljenju vaša najlepša zajednička fotografija.

Advertisements

Sliku smestite u ram koji možete ispisati porukama ili stihovima pesma koja opisuje vaša osećanja. Nije teško ni skupo napraviti ovakav poklon, a vaša osoba će se definitivno raznežiti!

Knjiga

Dobra knjiga čini svet lepšim mestom! Uz dobru knjigu, nestaju sve unutrašnje brige. Jednostavno, knjige imaju sposobnost da menjaju živote, zato bi idealno bilo ako biste za vašu omiljenu osobu pronašli kvalitetnu knjigu.

Razmislite prvo koji žanr vaša osoba najviše voli da čita. Nakon toga, raspitajte se koje su najčitanije i najpopularnije knjige tog žanra. Na prvoj strani napišite posvetu i upakujte knjigu u ukrasni papir. Poklon je spreman i bez sumnje će obradovati vašu osobu!

Advertisements

Maska za telefon

Neka telefon vaše omiljene osobe nosi „odelo“ koje ste vi odabrali! Maska za telefon može biti jedinstven poklon koji će vašu osobu u svakom trenutku podsećati koliko je volite i cenite. U zavisnosti od telefona, kao i dizajna maske, cene variraju. Ipak, možete pronaći zanimljivu masku po pristupačnoj ceni!

U specijalizovanoj radnji možete videti najraznovrsniji izbor maski za telefon. Odlučite se za onu koja vam deluje najinteresantnije i poklonite vašoj osobi. Nećete potrošiti puno novca, a kao olovkom ćete nacrtati osmeh na licu vama drage osobe!

Advertisements

Auto držač za telefon

Kad smo već kod telefona, evo još jedne primamljive ideje! Držač telefona za automobil je idealan poklon za sve one koji su stalno na svojim telefonima. Na taj način, sigurno i efikasno će moći da koriste svoj telefon u automobilu.

Držač se lako postavlja, a veoma je koristan. Vaša osoba će moći da sluša muziku, prati navigaciju ili komunicira sa prijateljima dosta lakše zahvaljujući ovom uređaju. Osim što je od velike koristi, ovaj držač za telefon je pristupačan i savršeno će se uklopiti u vaš budžet od 1000 dinara!

Rokovnik

Advertisements

Ako je vaša osoba neko ko voli da piše i svoja osećanja i misli beleži na papir, rokovnik je prava stvar za vas! Uz vaš budžet, moći ćete da kupite rokovnik i olovku, kako bi poklon bio potpun. Vaša osoba će, verujte nam, uživati u korišćenju ovog poklona!

Pronađite rokovnik atraktivnih korica koje oduzimaju dah. Možete se odlučiti za rokovnik u šarenim bojama, sa šašavim citatima, ili ipak odabrati onaj svedeniji i ozbiljniji. Neka vaša osoba prenese svoju dušu na stranice svog novog rokovnika!

Šišmiš štipaljke

Zašto da budete obični, kada možete da budete originalni? Štipaljke u obliku šišmiša su nešto što vaša osoba sigurno nema (ukoliko vaša osoba nije Betmen), a izazvaće oduševljenje koje se rečima ne može opisati.

Advertisements

Ovakve štipaljke nema svako, veoma su originalne i prepoznatljive. Neka se vaša osoba, dok bude kačila veš, oseti jedinstveno.

Komšije koje budu videle njen veš će, ili hteti da se druže sa njom, ili od nje bežati glavom bez obzira. Šalu na stranu, ove štipaljke mogu biti šaljiv detalj koji možete pokloniti vašoj osobi!

CD sa pesmama

Istina je da živimo u eri tehnologije, kada se muzika uglavnom pušta preko interneta. Ipak, verujemo da i dalje ima onih koji cene stvari koje imaju dušu, kao što je CD sa snimljenim najlepšim pesmama. Ukoliko je vaša osoba jedna od njih, poklonite joj ovaj originalni poklon!

Advertisements

Omiljene pesme vaše osobe koje je pogađaju u srž, narežite na CD. Na samom disku možete napisati nešto poput: „Pesme koje me podsećaju na tebe“, „Najlepše pesme koje će ti ulepšati dan“, „Kad čuješ ove pesme seti se mene“… Vaša osoba će zasigurno obožavati ovaj poklon i čuvati ga zauvek!

Roler za čišćenje garderobe

Ovaj roler nije zamena za pranje odeće, ali će dosta pomoći u održavanju njene čistoće. Roler za čišćenje garderobe će u bilo kom trenutku moći da služi vašoj osobi. Ona će moći da otkloni dlačice koje su se zalepile na njenu garderobu, a koje nije moguće tako lako skinuti.

Ovaj uređaj je savršen poklon za osobe koje imaju mačke ili pse koji se linjaju. Ona će biti presrećna i zahvalna, a vi ćete se osećati sjajno jer ste odabrali jedinstven i koristan poklon (po niskoj ceni).

Advertisements

Jastuk

Šta mislite, kakav bi život bio kada ne bismo imali mekane i udobne jastuke da na njima odmaramo? Ovo pitanje, kao i sama pomisao na to, ledi krv u žilama. Zato, trebalo bi da cenimo dobre jastuke koji čine naše živote još boljim!

Vašoj posebnoj osobi poklonite jastuk interesantnog dizajna na kojem će ona moći da uživa u bilo kom trenutku. U san će utonuti brzinom svetlosti, serije i filmovi će biti interesantniji dok ih bude gledala oslanjajući se na njih, a njena soba će lepše izgledati kada bude ukrašena ovakvim jastucima!

Advertisements

Piće

Flaša kvalitetnog pića je uvek dobar izbor za vas koji baš ne možete da se odlučite šta da poklonite vašoj osobi. Piće kao poklon je odlična ideja u svakom trenutku, u svakoj prilici. Ukoliko znate koje je omiljeno piće vaše osobe, vaš problem je rešen!

U budžet od 1000 dinara se može uklopiti flaša očaravajućeg pića. Flašu smestite u ukrasnu kesu, a uz to možete dodati i personalizovanu čestitku.

“Paper wallet” (Novčanik)

Advertisements

Za neki kvalitetniji, brendirani novčanik bi vam trebalo više od 1000 dinara. Ipak, svi novčanici imaju istu namenu, tako da, ne mora biti toliki problem što novčanik nije skupocen i luksuzan. U ovom slučaju, kreativnost i originalnost će nadmašiti luksuz i prestiž!

Papirni novčanik je napravljen od materijala koji se ne može tako lako pocepati, pohabati i neće propustiti vodu. Dizajn i materijal samog novčanika su nešto po čemu će se vaša osoba izdvojiti od drugih!

Kapa

Tokom hladnih dana, kapa je nešto bez čega ne možemo. Za vašu osobu odaberite nežnu i mekanu kapu koja će joj održavati toplotu tokom hladnijih dana.

Advertisements

Naravno, kapa je takođe modni detalj koji se nosi kao modni dodatak odevnoj kombinaciji. Ukoliko je vaša osoba neko ko voli modu i uživa u sklapanju odevnih kombinacija, odaberite stilizovanu kapu za nju!

Uz kapu, možete dodati i par rukavica (ukoliko vam budžet to bude dozvolio). Ukoliko uspete da pronađete i kapu i rukavice po pristupačnoj ceni, potrudite se da uklopite njihove boje, kako bi vaša osoba mogla da ih nosi u paru!

Piši-briši magnetna tabla

Da li je vaša osoba neko ko često zaboravlja? Piši-briši magnetna tabla je pravi izbor za vas! Ova tabla se može zalepiti na frižider, kako bi bila vašoj osobi na vidljivom mestu. Na njoj se može iznova i iznova pisati, tako da će biti od velike koristi!

Advertisements

Ova magnetna tabla će vašoj osobi biti poput podsetnika. Ona će na njoj moći da piše obaveze koje je čekaju tokom tog dana, spisak za kupovinu ili da jednostavno ostavlja poruke svojim ukućanima.

Kako bi poklon bio još unikatniji, pre nego što joj poklonite ovu tablu, na njoj napišite neku personalizovanu poruku.

Mini pljoska

Kako bi vaša osoba u svakom trenutku uz sebe mogla da ima svoje omiljeno piće, poklonite joj pljosku! Možete pronaći običnu pljosku, kao i onu interesantnog dizajna koja će svima privući pažnju!

Advertisements

Vaša osoba će, zahvaljujući vama, moći da u svom omiljenom piću uživa kad god zaželi. Osim toga, ukus pića će joj biti još lepši, baš zato što će piti iz unikatne pljoske. Iskoristite ovu našu ideju, pronađite savršenu pljosku i obradujte vašu dragu osobu!

Kolač

Na internetu možete pronaći bezbroj recepata za kolače, u čijem ukusu će vaša osoba uživati. Možete napraviti voćni kolač, čokoladni kolač, mafin, ili neki drugi kolač po želji. Bitno je samo da uložite malo truda, malo ljubavi i malo kulinarskih veština!

Namirnice koje se koriste za kolač neće biti toliko skupe, a većinu već sigurno imate u svom domu. Po vašoj želji ukrasite kolač i servirajte vašoj osobi. Onda zajedno možete uživati u njihovom čarobnom ukusu!

Advertisements

Hiljadu dinara nije veliki iznos novca, ali opet veoma lako možete pronaći odgovarajući poklon. Kao što smo već spomenuli, ljubav i maštovitost su glavni faktori za pronalazak poklona koji će učiniti da, od oduševljenja, vilice padaju do poda. Naše ideje i vaših hiljadu dinara biće savršen par koji će, u duetu, uspeti da pronađe savršen poklon!