Šta kupiti suprugi koja ništa ne želi: Ideje i saveti

Da li ste se nekada pitali šta je teže, kupiti poklon za nekoga „ko ima sve“ ili „ko ne želi ništa“? Nijanse su u pitanju, ali blagu prednost dajemo drugonavedenim. Muškarci su najčešće ti koji ne žele ništa, ali i žene mogu biti „tvrd orah“.

Ako je baš vaša supruga neko ko spada u kategoriju „ne želim ništa“, onda ne sumnjamo da je pred vama veliki izazov. Inicijativa sa vaše strane je prisutna, želite je obradovati, usrećiti, dati joj do znanja da mislite da nju bez obzira na povod, ali često udarate u zid, a ponekad želite i odustati. To nije opcija!

Advertisements

Razlog nezainteresovanosti može biti bilo koji, ali to ne znači da ih ne biste mogli obradovati. Svi drugačije iskazujemo osećanja, ali imajte na umu da ima i onih kojima možete dati ceo svet, a nećete videti reakciju. Zašto? Zato što ponekad ne znaju da pokažu kako se osećaju, ali NIKAKO ne znači da im nije stalo.

Nemojte se obeshrabriti. Ne potiskujte svoju kreativnost misleći da neće biti vredno. Hoće! Ako izazovete i najmanji iskreni osmeh, ugledate toplinu u njenim očima, vi ste uspeli, a ujedno ćete i shvatiti da „vrištanje od sreće“ nije jedino merilo radosti.

Advertisements

Ako ste vi, kao i mnoge „jače polovine“ u nedoumici šta pokloniti supruzi koja ništa ne želi, onda ste na pravom mestu. Mnogo je lakše nego što vam se čini, a uverit ćete se i sami.

Mislili smo i na vaše „muke“, tako da ćemo vam predstaviti nekoliko predloga koji bi vam mogli pomoći oko izbora odgovarajućeg poklona za vašeg dragog „mrguda“.

Advertisements

ODLAZAK NA MASAŽU

Iako vam verujemo na reč da biste svojoj voljenoj vrlo rado sami priredili jednu relax masažu, predlažemo da rezervišete poseban tretman samo za nju. Posao bez „po muke“, a sve što trebate je da obavite jedan telefonski poziv.

Ne očekujte odmah povratnu reakciju od vaše supruge, jer će joj verovatno trebati par trenutaka da sama sebi odgovori na pitanje „da li je moguće da se ovoga dosetio“. Bez sumnje, poklon koji se ne odbija.

Advertisements

KOFER

Planirate svoju voljenu osobu da iznenadite nekim kraćim ili dužim putovanjem ali ne želite da otkrijete detalje, samo da nagovestite. U tom slučaju pravi izbor je kofer. Sinonim za letovanje, odmor, odlazak iz grada, produženi vikend…

Na to svi prvo pomislimo kada ugledamo kofer. Idealna stvarčica da vašu dragu iznenadite, a i ubacite rovca, jer zašto bi jedan muškarac birao kofer za svoju suprugu? Neka se i dalje pita.

„JA ŽELIM ZAGRLJAJ“

Advertisements

Bez neke posebne prilike želite da razveselite svoju voljenu osobu, ali „ona ništa ne želi“. Zašto je pitate? Smislite nešto kreativno i neobično. Neka to „ja ne želim ništa“ bude zamenjeno za „ja želim zagrljaj“. Uradite ovaj natpis na neki njen običan duks ili majicu i posmatrajte šta se dešava.

Ne samo da ćete je zagrliti svaki put kada prođe pored vas, nego će to uraditi i svi ostali. Neželeći ništa, dobila je mnogo ljubavi i pažnje. Zar nije dovoljno?

MASKA ZA LICE

Posebno ste raspoloženi i želite da se našalite sa svojom suprugom u vidu poklona. Mozgate i tražite nešto kreativno, a šaljivo. Žena koja neće, ne predlaže i ne traži ništa. Zasigurno mora biti nešto. U pravu ste, ima nešto.

Advertisements

Baš zato što NEĆE, vi joj poklonite nešto što MORA. Sada ih imamo na svakom koraku, od različitih materijala i dezena, jer su nam postale dio „stajlinga“. Ako vam pođe od ruke da nabavite jednu sa natpisom „ne želim ali moram“, to će biti pun pogodak.

SAMO-MEŠAJUĆA ŠOLJA

Ako se u vašoj kuhinji ne nalazi poseban aparat za kafu, onda je „samomešajuća“ šolja praktična i simpatična stvarčica. Stavite omiljenu kafu, vrelu vodu, pritisnete malo dugme koje se nalazi na ručkici i dobili ste vašu kafu na dugme.

Ne samo da služi za pripremu kafe, nego čak možete dodati i ovsenu kašu i za čas imate spreman zdrav doručak. Možda vaša ženica i ne zna da ova super šolja postoji, pa samim tim nije mogla ni poželeti. Eto vama super predloga za poklon.

Advertisements

BOJANKA ZA ODRASLE

Niste do sada čuli za bojanke za odrasle? Bez brige, niste jedini. Bojanke su nešto što vezujemo za decu i nikako za odrasle. Ne znamo da li je naučno dolazano, ali iz iskustva korisnika saznajemo da su se uspešno rešili stresa koristeći bojanke.

Ako je verovati većini, pravac u knjižaru i odaberite jednu za svoju voljenu uz neki obični set bojica. Ako i ne bude neki saveznik kod rešavanja stresa, bez sumnje će joj bar dati šansu, a vi ćete dobiti sve pohvale za kreativan poklon.

Advertisements

UVIJAČ ZA KOSU

Svaka žena voli lepo da izgleda, od frizure do cipela, ali i same često gunđaju koliko novca treba da bi se to sve postiglo. Tolike pare za nekoliko lokni, a sama bih bolje uradila. Da, sigurni smo da vam je poznato. Ako i vi imate jedno „gunđalo“ u kući, onda bi ovo mogao biti pravi izbor za vas.

Vaša supruga ne mora biti profesionalac da bi koristila jedan uvijač, a i „svakako bi sama bolje uradila“. Poklon za svaku preporuku.

KALENDAR SA SLIKAMA

Advertisements

Ko bi rekao da jedan običan kancelarijski materijal može biti divan poklon. Upravo tako, a na vama je samo da odaberete najlepše slike. Zidni ili stoni, razlike nema, samo je stvar izbora. Ono što ga čini jedinstvenim, jesu upravo slike koje će krasiti svaki novi mesec.

Za naslovnu stranu odaberite sliku vaše supruge, a ostatak neka to budu vaše zajedničke slike koje najviše volite, sa recimo naglašenim posebnim datumima u vašem životu. Godina će proći, ali kalendar sigurno neće završiti u kanti sa otpacima.

HIDROMASAŽNI APARAT

Ako vaša žena obožava ići na pedikir tretmane, onda će ovo biti idealn poklon za nju. Brinete se da joj se neće svidjeti, potpisujemo da je to nemoguće. Saloni i postoje jer tu vrstu usluge nemamo kod kuće.

Advertisements

Obezbedite dašak spa centra vašolj voljenoj osobi i sugurno nećete pogrešiti. Masaža bolnih stopala nakon napornog dana ulepšat će joj ostatak večeri, a i vi ćete sigurno biti pozvani da joj se pridružite.

ANTISTRES LOPTICA

Sigurno ste bar jednom šetajući kroz kinesku prodavnicu zastali pored mekanih loptica i isprobali jednu. Dobar osećaj, zar ne? To im je i namena, izazvati dobar osećaj, zato se i zovu antistres. Za jednu takvu nećete morati obilaziti apoteke ili prodavnice fitnes opreme, jer su vam dostupne svuda po vrlo pristupačnim cenama.

Za dobar poklon ne mora se uvek izdvojiti pozamašna svota novca, a vaša supruga će zasigurno ovu lopticu nositi svuda, posebno na radno mesto gde je koncentracija stresa na visokom nivou.

Advertisements

POLAROID APARAT

Sve i da ste pitali svoju suprugu (koja ne želi ništa) koja je to stvar koja bi je mogla obradovati, ni u najluđim snovima se ne bi mogla setiti polaroid aparata, osim ako fotografija nije njena strast. Zato vas mi podsećamo na neprikosnoveni „oldtajmer“ u kategoriji fotoaparata.

Iako je dostupan u novim verzijama, to ne umanjuje njegovu draž jer je rezultat isti – gotova fotografija u vašim rukama. Fotografija na ekranu mobilnog telefona je bezvredna u odnosu na „živu“ koju možete dodati u vaš album. Antikvitet u modernom vremenu, suvišno je bilo šta dodati.

ČOKOLADNA FONTANA

Advertisements

Još jedan inovativan i nesvakidašnji poklon koji možete darovati supruzi, jer je nemoguće da će ovom preslatkom „vrtlogu“ naći manu. Čokoladna fontana (fondu) ne samo što izgleda dekorativno i ekstravagantno, nego vam omogućava vrhunski doživljaj topljene čokolade uz vaše omiljeno voće.

Lagana muzika, mirisne sveće, sveže voće koje jedva čeka da uroni u topli čokoladni vodopad, i vaše romantično veče može da počne.

CVEĆE

Moja draga nikad ništa neće, pa odlučih da joj darujem cveće. Bez posebnog povoda iznenadite svoju voljenu suprugu sveže ubranim cvetom, buketom, cvetom u saksiji, maslačkom…

Advertisements

Osobe koje nikada ništa ne traže obično su vrlo jednostavne i ne zahtevaju od vas da dubite na trepavicama da bi bile srećne. Pojavite se na vratima sa buketom cveća, i ponašajte se kao da „to nije ništa novo“. Ostat će bez teksta.

Složit ćemo se sa vama da je ponekad teško dobiti inspiraciju, ali one prave stvari često su nam ispred nosa da ih jednostavno previdimo. Ako želite iznenaditi svoju suprugu koja ništa ne želi, onda ne očekujte da vam ona „nacrta“ šta bi volela. Ocrtajte vaše srce u svakom daru namenjenom za nju. Skromnost je vrlina, a vi ste jedan veliki srećnik ako imate ženu koja „ništa ne želi“, osim malo vaše pažnje i ljubavi.