22 ideje za poklon za godišnjicu veze: Oduševite dragu osobu

Početak ljubavi i ozvaničenje veze, jedna je od najlepših uspomena koje pamtimo. Godišnjica veze je zaista poseban dan, kako ženama tako i njihovim jačim polovinama. Prva, peta, deseta, svaka podjednako važna i vredna obeležavanja. Čak i osobe koje su u braku, pored godišnjice braka ne zaboravljaju na godišnjicu veze, jer da nije bilo „nje“, ne bi bilo ni braka.

Koja god godišnjica da je u pitanju, savršena je prilika da voljenu osobu iznenadite nekim lepim poklonom. Moramo priznati da žene mnogo bolje „stoje“ sa datumima, a vi dragi muškarci, ako ste se zabrojali, jedan prigodan poklončić za vašu dragu će vas zasigurno spasiti.

Advertisements

Ako slavite prvu godišnjicu veze, sasvim je razumljivo da vašoj voljenoj osobi želite darovati nešto romantično, autentično i nezaboravno. Takvi pokloni će se naći i na našoj listi predloga, jer naravno ni vas „nove kolačiće“ nismo zaboravili.

Pokloni za koje se možete odlučiti povodom vaše godišnjice su zaista raznoliki. Ono za šta ćete se odlučiti zavisi od nekoliko faktora, kao što su: lični osećaj, interesovanje vaše voljene osobe kao i budžet (budimo realni).

Advertisements

Svašta nešto morate uklopiti, ali najgore što vam se može desiti je nedostatak ideje. Ovo se najviše odnosi na muškarce, no kada želite voljenu osobu ostaviti bez teksta, i žene se trebaju malkice pomučiti.

Nepisano pravilo je da pokloni za Valentinovo i godišnjice veze ili braka striktno MORAJU biti romantični. Slobodno odstupite od tog pravila i samo pratite svoj instinkt i osećaj. Svako od vas svoju voljenu osobu najbolje poznaje, pa u skladu sa tim birajte i vaš poklon.

Advertisements

Da, to je poseban dan, vaša godišnjica veze, ali izdvojeni novac i poklon nisu jedino merilo ljubavi. Vašim poklonom iskažite pažnju i poštovanje, a cifre ostavite postrani. Romantični, autentični, šaljivi, korisni i praktični, svaki od navedenih će se naći na našoj listi poklona, a na vama je da se pronađete u jednom od njih. Bolje rečeno, da odaberete onaj poklon u kojem ćete pronaći nju ili njega, i što se savršeno pristajati uz njih.

Sasvim je OK ako ste ponekad na VI sa maštom i kreativnošću, svima se dešava. Tu smo da vam pomognemo da izaberete idealan poklon vašim voljenim osobama za godišnjicu veze, a obzirom da je, kao i uvek, naša lista predloga raznolika i za svačiji ukus, možda ćete već imati spreman dar i za narednu godišnjicu.

KATANAC LJUBAVI

Katanac ljubavi je idealan poklon za godišnjicu veze, posebno ako je u pitanju PRVA. Sa razlogom je baš katanac u pitanju. Ako je vaša ljubav idealna i slatka, onda je obavezno zaključajte, i neka uvek ostane takva, a vi je nežno čuvajte.

Advertisements

Da ugođaj bude potpun, neka to bude katanac u obliku srca, sa vašim inicijalima ili datumom. Kako to tradicija nalaže, katanac ljubavi se ostavlja na „mostu ljubavi“, pa ovaj korak nemojte preskočiti. Romantična stvarčica za nju ili njega, i da u ljubavi i sreći dočekate svaku narednu godišnjicu.

KORPA SA SLATKIŠIMA

Probali smo da preskočimo ovaj predlog, ali to prosto nije bilo moguće. Nemoguće i neizvodljivo zato što je ovaj poklon nepogrešiv. Bez obzira da li tražite poklon za damu ili muškarca, korpa puna slatkiša biće pun pogodak.

Znamo da svi volite slatke džakonije, a za ovakav poklon i najstrožije dijete padaju u vodu. Ne treba vam nikakva posebna pomoć, samo jedna korpica po vašem izboru i njeni/njegovi omiljeni slatkiši. Nema potrebe da tražite gotov proizvod jer vam je sve nadohvat ruke, a vaši voljeni će znati ceniti uloženi trud.

Advertisements

ALBUM SA SLIKAMA

Još jedan univerzalan poklon za koji se možete odlučiti kada je reč o godišnjici veze. Sve ono što „čuva“ vaše uspomene je i te kako romantično, a šta ćete bolje od albuma sa vašim najdražim slikama. Takođe, dobra stvar je to što niste ograničeni na samo „nekoliko“ slika.

Nebo vam je granica, a što više slika – to bolje. Možete ostaviti malo mesta i za nove primerke, ali ako ste se odlučili za „puni do kraja“, samo napred. Vaša voljena osoba će biti oduševljena, a vama će uz nju i vraćanje na stare uspomene, biti posebno iskustvo.

Advertisements

BONSAI DRVCE

Definitivno najposebniji predlog za poklon na našoj listi je Bonsai drvce. Bonsai se ne odnosi na naziv drveta, već predstavlja japansku metodu uzgoja malog stabla u posudi. Složit ćete se ako kažemo da ova prelepa malena stabla nemaju konkurenciju kada je uzgoj biljaka u pitanju, a o njegovoj lepoti i atraktivnosti, suvišno je bilo šta reći.

Verovatno ste Bonsai videli mnogo puta na TV-u, ali sada imate priliku gajiti i svoje Bonsai drvce. Kažu da ima i terapeutsko umirujuće dejstvo, što ga zbog toga i prethodno navedenog, čini idealnim poklonom za godišnjicu veze.

POKLON KUTIJA ZA NJU

Advertisements

Ako tražite efektan i lep poklon vašoj dragoj za godišnjicu veze,onda je ovo vaš idealan izbor. Poklon kutija za nju je sve osim obična kutija, a ako se baš odlučite za nju, uverit ćete se i sami. Specijalno su rađene da udovolje svim vašim željama, a trebate samo reći šta sve želite.

Prelepa drvena kutija sa ispisanim imenima, datumom, njenom slikom u unutrašnjosti, pa čak i sa puzzlama sa vašom slikom, biće savršen poklon za nju. Prelepa uspomena za ceo život.

POKLON KUTIJA ZA NJEGA

Ne brinite drage dame, imamo spreman savršen predlog za poklon i za vašeg voljenog muškarca. Možda na prvi pogled vama nije romantična, ali poklon kutija za njega, vašem muškarcu biće upravo takva. Ovo je zaista poklon za svaku preporuku i idealan za prigodu kakva je godišnjica veze.

Advertisements

Ako želite sami osmisliti sadržaj kutije i imate već neke svoje ideje – savršeno. No, ako pak taj posao želite prepustiti nekom drugom, onda slobodno pogledajte gotove i spremne aranžmane predviđene „samo za njega“. Odaberite vama najbolju i najlepšu, a njegovo oduševljenje neće izostati.

DETEKTOR LAŽI

Ne možemo ga svrstati u kategoriju društvenih igara, ali u svakom slučaju jako interesantna i simpatična stvar. Detektor laži je inovativan i nadasve autentičan poklon koji možete darovati voljenoj osobi za godišnjicu vaše veze.

Garantujemo da ovako nešto nisu imali priliku koristiti, osim možda na PRAVOM policijskom ispitivanju. Ovo je zaista poklon u kojem će svi parovi uživati i odlično se zabaviti. Budite pravi profesionalac, te vaša škakljiva pitanja unapred pripremite, a vašeg ispitanika ćete bez dileme ostaviti bez teksta.

Advertisements

VAŠ LOGO/ZAŠTITNI ZNAK

Ovo će biti vrhunac vaše inovativnosti i kreativnosti ako se odlučite da ovo bude vaš poklon za godišnjicu veze. Pustite mašti na volju i osmislite vaš logo ili zaštitni znak. Najjednostavnije vam je da to bude kombinacija vaših imena i naravno datuma, a sve što vam je potrebno jeste najpoznatija Canva aplikacija.

Prejednostavna za upotrebu, a uz njenu pomoć i predloge, dobit ćete najlepši logo, jer to je njena specijalnost. Oduševit će vas raznolike opcije, i ko zna, možda se baš pronađete u digitalnom dizajnu. Uramite vašu dobijenu sliku, i imate unikatan poklon za voljenu osobu.

Advertisements

KARIKATURA

Kada smo već kod digitalnog dizajna, evo još jedne super ideje. Za ovo će vam već trebati malo stručnije lice, ali time bolje i manje posla za vas. Šaljiv i simpatičan poklon za godišnjicu veze, a vaša zajednička slika u formi karikature će biti pun pogodak.

Konačan rezultat će vas i te kako iznenaditi, a odlična stvar je što možete dobiti vašu karikaturu kakvu god poželite. Vaš deo posla je da odaberete zajedničku sliku, a ostale detalje dogovorite sa „umetnikom“. Jedinstven i unikatan dar, a vi ćete dobiti sve pohvale.

ODLAZAK NA PUTOVANJE

Ako ste na vreme počeli razmišljati o vašem poklonu za godišnjicu, onda bi vas ovo moglo zanimati. Odlazak na putovanje za vaš poseban dan zaista bi bio poklon nad poklonima. Naravno, ne mora to biti neko gala putovanje. Kraći odlazak na izlet, vikend putovanje, ništa preterano ali veoma značajno.

Advertisements

Ovo nije „stvar dogovora“ i sami se potrudite da sve organizujete do najsitnijeg detalja, jer ipak treba da bude iznenađenje za vašu voljenu osobu. Poseban dar za posebnu priliku. Predlog i prilika koja se ne propušta, a vi zablistajte u vašem „nastupu“.

VISEĆA LEŽALJKA

Bez obzira da li tražite poklon za vašu dragu damu ili voljenog muškarca, viseća ležaljka se uklapa u svakom slučaju. Simpatična a i te kako korisna stvarčica za sve one koji znaju uživati, a i ugoditi sebi. Ako ste ljubitelji odlaska u prirodu, onda će ovo biti vaša nova neizostavna stavka.

Ovo je nešto u čemu oboje možete uživati, ali upozoravamo vas da ćete se morati dobro pomučiti za vaših pet minuta uživanja. Neobičan i simpatičan dar, a vi obradujte vašu dragu osobu visećom ležaljkom, koju će vrlo rado i sa uživanjem koristiti.

Advertisements

PLJOSKA

Želite poseban poklon za vašeg muškarca i nešto što će mu biti upečatljiva uspomena. U tom slučaju, pljoska bi bila idealna stvar za njega. Muškarci vole neobične, nesvakidašnje i korisne stvarčice, a ovo je upravo to! Elegantna i sasvim dovoljna za malo rakijice u posebnim prilikama. Nisu baš često viđene kao poklon, ali izbor je veliki i sigurno ćete izabrati onu pravu.

Još jedan veliki plus je što se možete odlučiti za pljosku sa raznim natpisima, slikama, ili jednostavno uraditi gravuru. Vaš datum godišnjice na poleđini, i predivan poklon je spreman, a njemu ne samo poklon već i divna uspomena.

Advertisements

ELEGANTNA TORBICA

Elegantna torbica biće super poklon vašoj dami za godišnjicu veze. Sa ovim poklonom nema greške, jer je i te kako poznato da dame obožavaju torbice. Imajući u vidu da je godišnjica veze, vaš izbor neka bude elegantna varijanta. Mi preporučujemo pismo-torbicu, ništa preterano i napadno, ali bez sumnje – elegantno.

Žene vole kada ih muškarci iznenade „ženskim stvarčicama“, i zato pokažite znanje. Ako ste neodlučni u vašem izboru ili ste jednostavno neupućeni, slobodno izbor prepustite licima kojima je posao da vam preporuče i ponude najbolje, i nećete pogrešiti.

TETOVAŽA

Advertisements

Vaša veza je „ono pravo“ i našli ste svoju srodnu dušu, a tetovaža kao vaš dar bi mogla biti kruna vaše ljubavi. Za ovako nešto zaista trebate biti ljubitelj čuvene tinte, u suprotnom ovo nije za vas. Ako ste oboje ljubitelji tetovaža, ili vam je velika želja imati jednu, onda je ovo vaša idealna prilika.

Kruna vaše veze, ucrtana na deliću vašeg tela, reči su suvišne, a vi ispunite vašu dugo iščekivanu želju. Sve detalje prepuštamo vama, i nadamo se da ćete dobiti najbolji rezultat.

NINTENDO Wii KONZOLA

Želite li zakoračiti u svet virtualne realnosti i dobro se provesti? Ako je vaš odgovor DA, onda ovaj predlog nemojte preskočiti. Nintendo Wii konzola, za sve avanturiste i one koji vole svoje slobodno vreme potrošiti na dobru zabavu.

Advertisements

Ova super stvarčica pruža vam jedinstven osećaj uživanja u raznim igricama, a taj osećaj je i te kako REALAN. Wii ne poznaje nikakve starosne granice, što znači od 7-77. Ako ste tražili zabavan i interaktivan poklon, ovo će biti bez ikakve dileme vaš najbolji izbor. Proslavite vašu godišnjicu uz mnogo smeha i najbolju zabavu.

RUSKA TRADICIONALNA MARAMA

Moramo biti malo pristrasni, i našim damama dati malo veću prednost i pažnju kada su pokloni u pitanju. Vama dragi muškarci ovo ide u prilog, jer ćete imati ideju više za vaš poklon. Znamo da žene, pa čak i one koje jedino priznaju “sportski stajling”, vole da zablistaju u elegantnom izdanju.

Ruska tradicionalna marama, prelep aksesoar za vašu voljenu damu, koji će je ostaviti bez teksta. Prelep i neobičan dizajn koji će se savršeno uklopiti uz njen autfit, i garantujemo vam, biće njen omiljeni aksesoar. Priuštite joj ovaj vrhunac elegancije, i neka se vaša voljena oseti kao prava dama.

Advertisements

PIJANI RULET

Znate kako kažu, ceo život je rulet, ali ako već možemo da biramo, neka to bude pijani rulet. Još jedan u nizu šaljivih poklončića, ali svakako vredan pažnje. Svi ponekad volimo da se opustimo uz koju čašicu više, a uz ovo, zabava je zagarantovana.

Napominjemo, ako niste u “treningu” onda nemojte preterivati, a za dobar provod “ne treba puno”. U svakom slučaju jedinstven i simpatičan poklon, a godišnjica veze idealan povod. Zavrtite i vi vaš rulet i sretno vam bilo. Živeli.

Advertisements

PIVSKI OPASAČ

Nećemo se više ponavljati i ukazivati koliko muškarci vole ove stvarčice, ali nismo ni mogli preskočiti ovaj predlog. Nemojte ni vi ukoliko tražite jedinstven i unikatan poklon za vašeg dragog. Vaša godišnjica veze je i njemu i te kako važan i poseban dan, a vi ga ovim darom učinite još posebnijim.

Pivski opasač, kladimo se da ovako nešto i slično ne poseduje, zato će mu ovo sigurno biti najveće iznenađenje do sada. Stavite mu do znanja da vaša kreativnost ni ovaj put nije zakazala, i da ste najveći znalac kada su pokloni u pitanju.

MASAŽER ZA FOTELJU

Advertisements

Preventivno ili ne, masaža leđa nam je svima preko potrebna. Osobe koje obavljaju sedeći ili naporan fizički posao najbolje znaju koliko su cela leđa opterećena. Nakon završenog radnog dana čekaju nas  ostale privatne obaveze kao i svakodnevni život, a mi se osećamo kao da nas je voz pregazio.

Ako u navedenom prepoznajete vašu voljenu osobu, masažer za fotelju je vrlo korisna stvar koju biste joj mogli pokloniti. Može je nositi svuda, od automobila do radnog mesta, i u svakom trenutku uživati u masaži, a umor na kraju dana biće prošlost.

POKLON ČAŠE ZA VINO

Želeli biste jedan “zajednički” poklon za vašu godišnjicu veze, a šolje za kafu su vam nekako ustaljen i prevaziđen dar. E pa ako ste pored kafe oboje ljubitelji dobrog vinca, onda bi poklon čaše za vino bile prigodan dar. Praktične, romantične i nikako obične, posebno ako se odlučite za vinske čaše sa natpisom. Da, i to može. Vaša imena, datum, šta god poželite naći će se na elegantnim čašama, a vi pametno birajte, nema popravnog. Nazdravite vašoj ljubavi uz vino, u posebnim personalizovanim čašama, i uživajte u vašim posebnim trenucima.

Advertisements

JASTUK GRUDI

Ko kaže da ne mislimo na naše muškarce, i da svu pažnju poklanjamo damama? Evo jednog simpatičnog i šaljivog poklona, a zbog kojeg će vaš dragi totalno odlepiti. Samo za njega i njegove oči, jastuk grudi bez kojeg više nema odlaska na spavanje, jer to bi naravno bilo nezamislivo.

Suludo je reći da ovo neće biti njegova omiljena stvar, posebna baš kao i prilika koja je bila povod za ovako divan poklončić. Obradujte vašeg dečaka i zasmejte do suza ovim simpatičnim jastučetom, za garantovano najbolje snove.

ČUVAR USPOMENA NA DRVETU

Advertisements

Kao i uvek, najbolje dolazi na kraju, a za vašu godišnjicu izdvajamo čuvar uspomena na drvetu, kao predlog za najlepši romantični poklon. Ova bezvremenska uspomena je nesvakidašnji i definitivno poklon vredan svakog divljenja i pažnje, pa čak i za vaše buduće generacije, koje će ga nežno čuvati i uživati u njegovoj lepoti.

Za vašu najvredniju uspomenu trebat će vam omiljena zajednička fotografija, i nekoliko lepih toplih reči vašoj voljenoj osobi. To je vaš deo posla, a za ostalo će se pobrinuti umetnici koji će vašu nezaboravnu uspomenu ocrtati u drvetu.

Od srca želimo da vam ova, pa i svaka naredna godišnjica veze, bude posebna i vama najlepša. Upotpunite je jednim slatkim prigodnim darom, a ako je to baš jedan sa naše liste predloga, znači da smo dobro odradili naš “domaći zadatak”. Usrećiti ljude je naša glavna misija, a vi donesite radost i sreću vašoj voljenoj osobi. Sreća i radost, prvenstveno neka budu zbog Vas samih, a poklon će biti šlag na torti.

 

Advertisements