Ideje za neobične poklone: Pokažite dragoj osobi da vam je stalo

Dosadili su vam obični pokloni koje ste mnogima poklanjali bezbroj puta? Želite da nekome poklonite nešto drugačije, što će ostaviti veliki utisak? Na pravom ste mestu!

Sigurno ste nekada bili u situaciji da više nemate nikakvu ideju za poklon, kao i da ste toj određenoj osobi već kupili sve i svašta.

Advertisements

Obični i standardni predmeti koje često poklanjamo, zaista mogu dosaditi. Upravo zato, treba probuditi originalnost i prevazići granice monotonosti.

Možete odabrati već gotov poklon, a možete se i odlučiti da sami napravite poklon. Šta god da odlučite, važno je samo ostvariti glavni cilj – učiniti dragu osobu srećnom i posebnom!

Advertisements

Kako vi ne biste morali mnogo da razmišljate i smišljate, za vas smo pripremili listu sa idejama za neobične poklone. Iskoristite neku od naših unikatnih ideja i vašoj jedinstvenoj osobi, poklonite jedan jedinstveni poklon!

Čoveče, ne napij se

Advertisements

„Čoveče, ne napij se“ definitivno može biti originalan poklon za dragu osobu. Društvene igre su same po sebi zabavne, ali društvena igra poput ove, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi će vrlo rado uživati u ovoj igri, a vi ćete biti gost sa najoriginalnijim poklonom!

Svaki igrač ima četiri čašice, umesto četiri obične figurice. Svaki put kada suparnik „pojede“ vašu figuricu (čašicu), potrebno je da popijete napitak koji se nalazi u njoj.

Ova društvena igra će biti glavna zanimacija na mnogim okupljanjima i druženjima sa prijateljima. Omogućite svojim prijateljima da se zabave i uživaju u ovoj šašavoj i interesantnoj društvenoj igri!

Advertisements

Kutija za filmsko veče

Kutija za filmsko veče može biti originalan poklon za partnera ili prijatelje sa kojima volite provoditi vreme gledajući filmove. Veoma je lako napraviti ovaj poklon, samo je potrebno malo truda, preko kojeg ćete posuti šarene mrvice maštovitosti!

Nabavite običnu kutiju. Bilo bi najbolje da je svetlije boje, bez određenih šara, kako biste u unutrašnjosti mogli iscrtati simbole kao što su kokice ili jednostavno napisati „Movie Night“. U kutiju možete staviti kokice, čokoladice i sokove.

Ukoliko planirate da film gledate iz svog doma, dodajte CD ili papir sa idejama interesantnih filmova. Ukoliko ipak želite da idete u bioskop, obezbedite karte za najnoviji film i stavite ih u kutiju!

Advertisements

Jastuk dečko

Ukoliko je reč o vašoj prijateljici koja je slobodna, nabavite joj jastuk u obliku dečka (zapravo, njegove polovine). Jastuk dečko predstavlja šašavi jastuk u obliku muške ruke i dela grudnog koša. Vaša prijateljica će, spavajući na ovom jastuku, imati osećaj kao da je u sigurnom, muškom zagrljaju.

Ukoliko je ona u potrazi za momkom i nedostaje joj pažnja, ovaj jastuk može biti odlična stvar. Ovaj originalan poklon će nasmejati do suza vašu prijateljicu, a takođe, ona će lepše i mirnije spavati!

Ćebe sa rukavima

Advertisements

Za osobu kojoj je uvek hladno, ćebe sa rukavima će biti pravi spas! Umesto da kupite obično, dosadno ćebe, odlučite se za ćebe koje se može obući. Draga osoba neće više morati da se obavija ćebetom, kako bi se u potpunosti zagrejala. Dovoljno je samo da provuče ruke kroz rukave i doživljaj je potpun.

Mekano i udobno ćebe sa rukavima će dobro doći svakoj zimogrožljivoj osobi. Uz dobar film, kokice, udoban kauč i jedinstveno ćebe, uživanje će biti zagarantovano. Osim što ćete pokloniti koristan poklon, o vašoj originalnosti i domišljatosti će se dugo pričati!

Tegla misli

Ovakvu teglu možete napraviti sami, a možete je i poručiti preko raznih internet stranica. U tegli bi trebalo da se nalazi 365 poruka sa životnim mudrostima i rečenicama koje će u svakome probuditi motivaciju. Ovakav poklon može biti izuzetno interesantan za nekoga ko će ceniti trud i kreativnost.

Advertisements

Ukoliko imate ideju, želju i vremena, lako možete i sami napraviti ovakav poklon. Pronađite ili sami smislite 365 poruka koje će imati moć da svakome nacrtaju osmeh na licu. Neka vaša draga osoba izvlači papirić svako jutro, tako da će joj svako jutro biti obasjano srećom, baš zahvaljujući vama.

Led za višekratnu upotrebu

Uz flašu dobrog pića kao poklon, možete i dodati ove interesantne led kockice. One će predstavljati pravi inovativni i originalni poklon, koji će domaćinu dobro služiti u svakom trenutku.

Koriste se vrlo jednostavno. Nakon korišćenja, potrebno ih je samo oprati i ponovo zalediti. Ove kockice mogu biti u raznim bojama, tako da će dodatno ukrašavati piće.

Advertisements

Mogu se koristiti za rashlađivanje različitih napitaka. Neki od njih su voda, sokovi, kokteli ili bilo koja druga alkoholna pića. Uživanje u piću će biti još veće, a sam izgled čaše će biti još primamljiviji!

Portikla za brijanje brade

Za muškarce koji vole da sređuju svoju bradu, nabavite portiklu za brijanje brade. Portikla će biti autentičan i koristan poklon za svakog muškarca. Bez sumnje, on će je sa uživanjem koristiti.

Portikla za brijanje brade će doprineti tome da kupatilo više neće biti u haotičnom stanju nakon brijanja. Umivaonik će biti uredniji, a samo kupatilo čistije, kada ne bude bilo dlaka koje lete svuda unaokolo. Kako biste upotpunili ovaj interesantni poklon, možete dodati i penu za brijanje i brijač. Tako će vaš poklon biti jedinstven i savršen!

Advertisements

Balon u kutiji

Ovaj poklon možete veoma lako napraviti sami, a sigurni smo da će vam ova ideja svojom jedinstvenošću prikupiti poene kod te posebne osobe.

Sam proces je veoma jednostavan. U balon je potrebno smestiti papirić, pre njegovog naduvavanja. Na papiriću može biti obična poruka ili karte za bioskop, pozorište, ili bilo šta što je dovoljnih razmera kako bi stalo u balon. Onda naduvajte balon i stavite ga u kutiju odgovarajuće veličine. Uz balon možete dodati i iglu, uz naznaku da je njom potrebno probušiti balon. Zatvorite kutiju i poklonite jednoj posebnoj osobi ovakav poklon. Sigurno će se oduševiti!

Advertisements

Medalja

Medalja može biti pravi poklon kojim ćete nekome pokazati svoje poštovanje i ljubav. Možda medalja neće biti od pravog zlata, ali vaša ljubav i brižnost je vrednija! Na medalji možete ugravirati bilo kakvu titulu: „Najbolji dečko“, „Najbolja devojka“, „Najbolja mama“, „Najbolji tata“… Draga osoba će se osećati posebno i ponosno zato što je zaslužila ovakvo priznanje.

Medalju može okačiti bilo gde u svojoj sobi ili stanu. Na taj način, uvek ćete biti uz nju i medalja će biti pravi podsetnik vaše neizmerne ljubavi. Neka ova medalja bude pravo iznenađenje i jedan unikatan poklon koji će draga osoba čuvati zauvek!

Levitacioni globus

Uz pomoć ovog neverovatnog globusa koji levitira, draga osoba će imati ceo svet u svojim rukama. Ovaj jedinstveni globus će, zahvaljujući magnetima, lebdeti i svakom stolu davati nesvakidašnji izgled.

Advertisements

Ukoliko osoba kojoj tražite poklon, voli nauku, geografiju ili jednostavno voli da putuje, obavezno joj poklonite levitacioni globus! Svaki prostor će biti interesantniji i življi zbog ovog čudesnog globusa.

Ako razmišljate da vašem partneru poklonite ovaj globus, možete dodati neku sentimentalnu poruku poput: „Ti si moj ceo svet“. Tako ćete, uz jedan divan i neobičan poklon, pružiti i svoju emociju i iskrena osećanja. Savršen balans, zar ne?

Pljoska narukvica

Narukvica u obliku pljoske je modni detalj koji, ne samo što će doprineti stajlingu, nego će obezbediti i dobro raspoloženje. Ovakva narukvica može biti glamurozni dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, a ujedno je i pokretač dobrog provoda.

Advertisements

Pljoska narukvicu možete pokloniti ženskoj osobi koja voli da konzumira alkohol. Na taj način će biti elegantna i originalna. Druge narukvice će možda imati luksuzni sjaj, ali nijedan sjaj se ne može porediti sa sjajem pljoska narukvice. Ovaj neobičan poklon može biti pravi pogodak!

„Istina ili Izazov“  kartice

Sigurno ste nekada igrali ovu igru, samo bez kartica. Sada, zahvaljujući ovim karticama, ne morate razbijati glavu i smišljati škakljiva i interesantna pitanja i zadatke. Kartice to rade umesto vas. Uz zanimljive ideje, pitanja i izazove, nikada vam neće biti dosadno.

Ove kartice mogu biti interesantan poklon za nekoga ko voli da pravi okupljanja i žurke. Tako će, zahvaljujući vama, svi prisutni uživati u igranju ove igre. A osim toga, smeh i dobra zabava će biti glavni gosti!

Advertisements

Ledeni aparat za pravljenje Tajlandskog sladoleda

Ako se radi o osobi koja voli da sprema hranu, ili je jednostavno sladokusac, morate joj nabaviti ovaj ledeni aparat. Pre svega, potrebno je da se posuda ovog aparata ubaci u zamrzivač i neka tu ostane nekoliko sati, kako bi se sasvim zamrzla. Onda, prethodno pripremljenu smesu sladoleda bi trebalo rasporediti po toj posudi. Uz pomoć špatule, draga osoba će vrlo lako moći da napravi prepoznatljive rolnice!

Ovaj poklon će verovatno biti najoriginalniji koji će draga osoba posedovati. Može se pronaći po pristupačnoj ceni, tako da bi bilo šteta propustiti ovu priliku i ne nabaviti ovaj savršeni poklon!

Advertisements

Otapajući sat

Otapajući sat predstavlja plod umetnosti neponovljivog Salvadora Dalija. On nam pokazuje da je vreme prolazno i da umesto da se istopimo zajedno sa vremenom, treba da u njemu uživamo i živimo punim plućima. Vreme se neće zaustaviti zbog nas, a mi treba da budemo ti koji ćemo iskoristiti svaki trenutak, umesto da kasnije žalimo za protraćenim vremenom.

Otapajući sat će doprineti estetici prostora. Dodaće mu umetničku notu i prostor u kojem se nalazi, napraviće  interesantnijim. Osim što je zanimljivog izgleda, sat će pokazivati pravo vreme. Obradujte tu jedinstvenu osobu ovim jedinstvenim satom!

Kamen zvučnik sa opuštajućim zvukovima

Advertisements

Zvučnik u obliku kamena koji ispušta umirujuće zvuke je savršen poklon za osobu koja je često pod stresom. Jasno nam je da život ume često biti stresan i naporan. Ipak, ne dozvolite da stres prati vašu dragu osobu. Poklonite joj ovaj zvučnik i pomozite joj da se opusti.

Zvučnik emituje umirujuće zvuke iz prirode koji su melem za svačiju dušu. U bilo kom trenutku, draga osoba može koristiti zvučnik i zaboraviti na svakodnevni stres. Ovaj zvučnik je u obliku kamena, tako da se lako i lepo može uklopiti u svaki ambijent i postati divan dodatak prostoru.

Staza za masažu

Još jedan prilično interesantan poklon za osobu koja je pod stresom ili je vrlo često umorna zbog napornog posla. Idealno je i za ljude koji većinu vremena provode za računarom, pa se ne kreću dovoljno. Ukoliko osoba kojoj tražite poklon spada u neki od ovih opisa, nabavite joj stazu za masažu.

Advertisements

Ova staza će pomoći pri masiranju i relaksaciji umornih stopala. Ukoliko uparite ovu stazu sa zvučnikom u obliku kamena, napravićete idealan poklon za opuštanje! Zašto ne biste olakšali život nekome i poklonili mu fenomenalnu stazu za masažu? Sigurno će vam ta osoba biti od srca zahvalna!

Tajmer za jaja

Tajmer za jaja je sasvim neobičan poklon koji može odlično obogatiti kuhinju. Ovaj tajmer će pokazati tačno vreme kada je jaje spremno i gotovo. Više neće biti potrebe za nameštanjem alarma ili nestrpljivog gledanja u sat. Tajmer će uraditi taj posao i olakšaće spremanje kuvanih jaja.

Ukoliko draga osoba voli da sprema i jede jaja, obavezno joj poklonite ovaj tajmer. On je napravljen od plastike koja je otporna na visoke temperature, tako da se vrlo jednostavno može koristiti.

Advertisements

Samo je potrebno obratiti pažnju na boju tajmera i tada ćete znati kada je jaje gotovo i spremno za jelo!

Torbica „Anti Phone Signal“

U današnje vreme, postali smo robovi tehnologije. Ne možemo da zamislimo život bez telefona i elektronske komunikacije sa drugima. Nažalost, nekad se previše zagledamo u telefone, pa ne budemo prisutni u datom trenutku, sa dragim ljudima. E pa, tome dolazi kraj!

Ova interesantna torbica je namenjena za blokiranje telefonskog signala. Nakon što draga osoba pozove prijatelje u svoj dom, može da predloži da svi odlože svoje telefone u torbicu. Tako nijedan uređaj neće ometati zabavu, a svi će bezbrižno uživati u druženju!

Advertisements

Bluetooth kapa

Da li ste znali da postoji bluetooth kapa preko koje možete slušati muziku ili razgovarati sa nekim? Funkcioniše vrlo jednostavno. Svaki uređaj koji poseduje bluetooth se može povezati sa kapom. Zvučnici su smešteni tačno na mestima gde se nalaze uši, tako da se vrlo lako može slušati muzika uz pomoć jedne (ne) obične kape.

Sa spoljne strane kape se nalaze dugmići koji mogu pomoći pri menjanju pesme. Znamo koliko ume biti neugodno nameštanje slušalica ispod kape tokom zimskih perioda, tako da će ova funkcija izuzetno dobro doći. Odaberite ovaj jedinstveni proizvod i iznenadite nekog!

Advertisements

Život je mnogo interesantniji uz interesantne poklone! Kada biramo interesantne i neobične poklone, i mi postajemo interesantni i neobični. Zato, uvek birajte jedinstvenost i unikatnost. Uvek birajte šašavost i zabavu. Život je previše kratak za poklanjanje dosadnih i već viđenih poklona. Unesite nekome šarene boje u život i izaberite neki od ovih neobičnih poklona!